rakasta itsesi puhki valmennus

Rakasta Itsesi Puhki valmennus

Rakkaudella luotuja viestejä ja harjoituksia sinulle,
jotta sinä muistaisit jälleen rakastaa itseäsi.

Sielun tarinoissa nousee usein esiin jotakin, jota sinun tarvitsee itsessäsi muistaa. Jokin osa sinussa nostaa päätänsä ja pyytää huomiota, pyytää rakkautta.

Usein oman Sielun tarinaansa lukevat eivät kuitenkaan käytännössä oikein tiedä mitä tehdä; miten astua vahvemmin omaan voimaansa, miten liikkua eteenpäin, miten sukeltaa voimakkaammin itseensä.

Rakasta itsesi puhki -valmennus on luonnollinen jatke Sielun tarinoille. Kirjoitan sinulle jokainen viikko oman tekstin ja yhdessä lähdemme käymään läpi, mitä voit käytännössä tehdä kohdataksesi ne asiat, jotka itsestäsi nousee.
Miten voit käytännössä huomioida ja rakastaa kokonaisuuttasi.

Jokaiselle tämä matka on yksilöllinen ja erilainen, minkä takia valmennus on henkilökohtainen. Sillä me jokainen olemme omanlaisiamme ja upeat, ainutlaatuiset energiamme kaipaavat juuri itselleen sopivia harjoituksia.

Toivottavasti astut kanssani mukaan itserakkausmatkalle!

VALMENNUS KOOSTUU
– Yksilöllisistä, sinulle henkilökohtaisesti kirjoitetuista viesteistä,
jotka muistuttavat sinua omasta valostasi ja voimastasi.

– Henkilökohtaisista harjoituksista,
jotka auttavat sinua käytännössä avaamaan rakkautta itsessäsi. 

Tilaa Rakasta itsesi puhki valmennus tästä hintaan 89 € / kk.

JOTTA SINÄ MUISTAISIT RAKKAUDEN ITSESSÄSI

Jotta sinä muistaisit rakkauden itsessäsi, haluan tarjota sinulle Rakasta itsesi puhki -valmennuksen. Valmennus koostuu yksilöllisistä, sinulle henkilökohtaisesti kirjoitetuista viesteistä, jotka muistuttavat sinua omasta valostasi ja voimastasi. Jotka muistuttavat sinua siitä, että sinua rakastetaan, jotta sinä voisit rakastaa itseäsi, muistaisit rakkauden itsessäsi.

Näiden rakkausviestin lisäksi saat jokaiselle viikolle oman harjoituksen, jonka tarkoituksena on auttaa sinua näkemään mitä esteitä sinulla on itsesi rakastamisen tiellä ja mitä voit käytännössä tehdä avataksesi rakkautta itsessäsi lisää.

Sillä meidät on opetettu uskomaan, ettemme ole tarpeeksi. Ettemme riitä, että meidän tarvitsee hirveästi kaikkea, jotta ansaitsisimme elää, rakastaa, tulla rakastetuksi. Oikeasti olemme tarpeeksi.

Olet tarpeeksi, jokainen hetki, juuri sellaisena kuin olet. Olet kaiken elämän ja rakkauden arvoinen. Jokainen hetki. Tiedäthän sen?

Jos et tiedä tai jos et muista sitä rakkautta, joka olet, lue vielä hieman lisää niin kerron kuinka voit tilata Rakasta itsesi puhki -valmennuksen itsellesi.

Rakkauskirje syyskuu

TILAA RAKASTA ITSESI PUHKI VALMENNUS

Jos haluat, että lähetän sinulle henkilökohtaisesti kirjoitettua rakkausviestejä ja harjoituksia, voit käydä tilaamassa ne itsellesi täältä.

Tilaus koskee aina yhtä kuukautta kerrallaan, jolloin saat tilaamasi kuukauden jokaisena sunnuntaina (neljä sunnuntaita) henkilökohtaisen, sinulle kirjoitetun rakkausviestin ja viikkoharjoituksen.

Näet selkeästi verkkokaupasta mille kuukaudelle olet tilaamassa valmennuksen. Seuraavaa kuukautta varten otan tilauksia aina tämän kuun 20. päivä saakka. Yhden kuukauden valmennus maksaa 89 €.

Otan valmennukseen jokainen kuukausi rajallisen määrän säihkysieluja, joten jos tunnet, että tämä on sinua varten älä epäröi tilata valmennusta itsellesi.

Voit aina jatkaa valmennusta tilaamalla itsellesi uuden kuukauden verkkokaupasta. Valmennusta voi jatkaa milloin vain, eli voit pitää kuukausien välissä taukoa. Jatkamme aina siitä, mihin edellisenä kuukautena jäimme.

Tilauksesi jälkeen lähetän sinulle sähköpostitse henkilökohtaisia kysymyksiä, joihin pyydän, että vastaat mahdollisimman pian.

Miksi? Jotta voisin kirjoittaa juuri sinulle täydelliset rakkausviestit, jotka sopivat sinun elämääsi ja elämäntilanteeseesi. Jotta sinä pääsisit kosketuksiin itseesi ja itsesi rakastamiseen ja niihin ajatuksiin, joita sinulle on itsestäsi ja elämästäsi.

Kysymyksissä on joitain kehoon liittyviä kysymyksiä. Kehomme on karttamme ja sen viestejä kuuntelemalla pääsemme lähemmäksi itseämme. Pääsemme lähemmäksi rakkautta itsessäni. Jos sinulla on kipuja kehossasi kerro niistä, tarkasti ja huomaavaisesti, niin osaan huomioida koko sinut rakkauskirjeissä; kehosi ja sielusi, herkän sydämesi ja kauniin mielesi.

Kun olet lähettänyt vastaukset kysymyksiin minulle (lähetettävä viimeistään kuukauden 20. päivä!) käyn ne läpi ja energiaasi keskittyen ja tunnustellen alan luomaan sinulle intuitiivisia rakkausviestejä sekä sinulle sopivia tehtäviä.

Rakkausviestin ja oman harjoituksesi saat minulta sunnuntaiaamuisin sähköpostiisi. Viestin, jonka tarkoitus on muistuttaa juuri sinua omasta valovoimaisuudestasi, kauneudestasi ja ihanuudestasi. Siitä, että olet kaiken rakkauden arvoinen. Siitä, että sinä olet itse rakkaus. Harjoituksen, jonka tarkoitus on avata sinua rakkaudelle itsessäsi, auttaa sinua käytännössä valitsemaan itsesi jokainen päivä ja rakastamaan itseäsi ehdoitta.

rakasta itsesi puhki valmennus

KOSKA…

Toivon, että voisin kertoa sinulle mitä näen, mitä tunnen. Toivon, että voisin auttaa sinua näkemään itsesi, auttaa sinua ymmärtämään kuinka kaunis olet. Ja mietin, mietin sinä upeus, milloin sinä unohdit? Milloin suljit itsesi pois itseltäsi? Milloin käänsit selkäsi totuudelle?

Sade rummuttaa hiljaa maahan, jokainen pisara putoaa erikseen, yhdistyen yhdeksi, ykseydeksi, osuessaan maahan. Kulkien ympäri maailmankaikkeutta yhtenä, raivoavana merenä, kaukaisena sumuna, aamukasteena. Jokainen pisara sisältäen valtameren, suuren tyhjyyden, kokonaisen maailmankaikkeuden.

Maailmankaikkeuden sinussa. Näetkö sen, tunnetko sen, kuinka kaikki muodostuu yhdeksi, sinussa? Kuinka kaikki on yhtä, sinussa?

Älä koskaan ole liian kiireinen ollaksesi läsnä itsellesi. Älä koskaan ole liian kiireinen löytääksesi totuutta itsestäsi. Älä koskaan anna voimaasi millekään itsesi ulkopuolella. Sinä valonlapsi, kaikki mitä tarvitset, on sinussa. Sinä olet meri, joka yhdistää maailman. Olet kaikki tähdet universumissa. Olet se energia, jota värähtelet maailmaan.

Hidasta, liiku aaltojen tahtiin, liiku itsesi tahtiin. Anna itsesi virrata vapaana, anna itsesi olla vapaa. Ja tuossa vapaudessa tulet muistamaan. Tulet muistamaan itsesi. Tulet muistamaan millaista on elää täydesti, jokaisella solulla kehossasi, hohtaen kuin yötaivas, loistaen kirkkaana kuin aurinko. Tässä ja nyt.

Sinä kaunis valonlapsi, näetkö sen, tunnetko sen, kuinka kaikki muodostuu yhdeksi, sinussa? Kuinka kaikki on yhtä, sinussa? Kuinka sinä olet valtameri. Kuinka sinä olet rakkaus.

Ilolla ja rakkaudella,
Ida Hedman

P.S. Ennen rakkausmatkaa itseesi suosittelen, että matkaat kanssani tähän hetkeen 21 päivää Lempeää Läsnäoloa verkkokurssin kautta. Lue lisää ja tule mukaan matkalle tähän hetkeen täällä.