rakkausviesti

Rakkausviesti

Kaipaatko apua ja tukea tähän hetkeen, suuntaa, lohdutusta ja voimaa? Muistutusta siitä, että sinä todella olet rakkauden arvoinen? (Sillä sinä olet, usko pois!)

Rakkausviesti on sinulle henkilökohtaisesti kanavoitu viesti, joka tuo sinulle apua ja tukea tähän hetkeen.

Rakkausviesti maksaa 15 € ja saat sen sähköpostiisi kahden arkipäivän sisällä tilauksestasi. Viesti on henkilökohtainen, juuri sinulle kirjoitettu, sinun energiaasi kuunnellen ja kunnioittaen luotu.

TILAA RAKKAUSVIESTI

Viesti toimii rakkaudellisena tukena ja apuna sinulle tässä hetkessä, muistutuksena siitä, kuinka valovoimaisen upea ja voimakas olet, kuinka täydellinen olet, juuri sellaisena kuin olet, siinä tilassa, jossa olet. Rakkausviesti auttaa sinua palaamaan itseesi ja astumaan varmempana eteenpäin.

Rakkausviestin voit tilata itsellesi täältä. Muistathan tarkistaa, että sähköpostiosoitteesi on oikein ja kurkata kahden seuraavan arkipäivän aikana myös roskapostikansiosi, sillä välillä sähköpostini valitettavasti päätyvät roskaposteihin.

Koska me jokainen tarvitsemme välillä apua ja tukea, muistutuksia siitä, että olemme riittäviä, hyväksyttyjä ja rakastettuja juuri sellaisina kuin olemme, oli tilanteemme mikä tahansa.

Suurimmalla rakkaudella,
sinulle voimaa ja valoa lähettäen,
Ida

Lue myös: Kun elämä ravistelee ja sydämesi vaatii tulla nähdyksi tiedä, että olet vahvempi kuin uskotkaan