sielun tarina sinun tarinasi

Sielun Tarina

Sielun Tarina on kanavoitu kirjoitus sinusta ja energiastasi, se kertoo kokonaisuudestasi ja muistuttaa sinua omasta uskomattomasta voimastasi.

Sielun Tarina on kirjoitus, joka auttaa sinua näkemään itsesi kokonaisuutensa, kertoo mistä energiasi koostuu ja mitä energiasi sinulta tässä hetkessä pyytää.

KENELLE?

Sielun Tarina on sinulle, joka haluat selkeämmän kuvan itsestäsi, haluat paremmin ymmärtää omaa kokonaisuuttasi ja sitä, miten energiasi toimii.

Kirjoitus nostaa esiin niitä asioita, jotka ovat sinulle tässä hetkessä ajankohtaisia ja auttaa sinua selkeämmin näkemään oman sielunpolkusi sekä miksi ja mistä olet syntynyt ihmiseksi maan päälle.

Kirjoitus on kaunis kuvaus sinusta, jonka tarkoituksena on auttaa sinua muistamaan itsesi ja palaamaan omaan keskukseesi. Kirjoitus toimii tukena, apuna, muistuttajana ja työkaluna omalla elämänpolullasi ja matkallasi eteenpäin. Se tuo selkeyttä omaan itseen, vahvistaa sinua ja auttaa sinua elämään vahvemmin itsestäsi käsin.

Kirjoituksen saat itsellesi ostamalla sen Holvin verkkokaupasta täällä.

OSTA SIELUN TARINA

MITEN SIELUN TARINA SYNTYY?

Kirjoituksen teen tunnustelemalla energiaasi ja sanoittamalla kaiken sen, mitä siitä kumpuaa. Sielun Tarinan tekemistä varten tarvitsen ainoastaan etu- ja sukunimesi, joiden avulla löydän sinut ja energiasi.

Sinun ei tarvitse siis muuta kuin tilata ja vastaanottaa kirjoitus avoimin mielin.

Olen kirjoittanut erillisen kirjoituksen siitä, kuinka Sielun Tarinat syntyvät. Pääset lukemaan sen täältä.

Lähetän Sielun Tarinan sinulle sähköpostitse 7 arkipäivän sisällä tilauksestasi erillisenä liitetiedostona. Muistathan siis tilauksen yhteydessä varmistaa, että sähköpostisi on varmasti oikein. Valitettavasti sähköpostini päätyvät välillä roskaposti-kansioon, joten jos Sielusi Tarinaa ei näy, katsothan myös roskapostit.

Sielun Tarina on myös ihana lahja! Jos tilaat kirjoituksen lahjaksi lähetäthän minulle lahjansaajan nimen sähköpostitse. Sielun Tarina sopii niin lapsille kuin aikuisillekin ja on ollut erityisen suosittu lahja vastasyntyneille.

Sielun Tarinan voi tilata pitkänä (50 €), jolloin kirjoitus on 1-2 sivua pitkä tai lyhyenä (20 €), jolloin se on noin 0,5-1 sivun mittainen runo/kirjaelma.

TILAA SIELUN TARINA

Jos sinulle herää kysymyksiä tai ongelmia oston kanssa ole minuun yhteydessä sähköpostitse: adventuresofloveandlight@gmail.com.

Rakkaudella,
Ida

P.S. P.S. Sielun Tarina ja Tehtävävihko Itsensä Rakastamiseen yhteishintaan 89 € (norm. 99 €) Holvin verkkokaupassa koodilla MINAOLENRAKASTETTU

PALAUTETTA SIELUN TARINASTA

”Voi Ida, kiitokset sinulle todella kauniista kirjoituksesta! Toi valoa ja voimaantumista viikkoon ja pidän lähellä vastaisuudessa. Tunnistan siitä itseni parhaimmillani, ominaisuudet joita en saa kadottaa.”

”Olen aivan liikuttunut tästä sielunkortin kirjoituksestasi❤️😭 Olen vahvasti uuden syntymän alussa ja ihmettelen kuka sieltä munasta oikein on kuoriutumassa. Sanasi olivat minulle hyvin tärkeitä tähän hetkeen.”

”Kiitos ihanan kauniista Sieluni Tarinasta! Olet kirjoittanut niin kauniisti, että on vaikea pukea sanoiksi ajatuksiani. Olen lukenut tarinan monta kertaa. Siinä on paljon tuttua.”

Mitä Sielun Tarina herätti sinussa? Kirjoita palautteesi kommenttikenttään alle tai lähetä se minulle sähköpostitse. Suurkiitos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s