sielun tarina sinun tarinasi

Sielun Tarina

Sielun Tarina on kanavoitu kirjoitus sinusta ja energiastasi, se kertoo kokonaisuudestasi ja muistuttaa sinua omasta uskomattomasta voimastasi.

Sielun Tarina on kirjoitus, joka auttaa sinua näkemään itsesi kokonaisuutensa, kertoo mistä energiasi koostuu ja mitä energiasi sinulta tässä hetkessä pyytää.

KENELLE?

Sielun Tarina on sinulle, joka haluat selkeämmän kuvan itsestäsi, haluat paremmin ymmärtää omaa kokonaisuuttasi ja sitä, miten energiasi toimii.

Kirjoitus nostaa esiin niitä asioita, jotka ovat sinulle tässä hetkessä ajankohtaisia ja auttaa sinua selkeämmin näkemään oman sielunpolkusi sekä miksi ja mistä olet syntynyt ihmiseksi maan päälle.

Kirjoitus on kaunis kuvaus sinusta, jonka tarkoituksena on auttaa sinua muistamaan itsesi ja palaamaan omaan keskukseesi. Kirjoitus toimii tukena, apuna, muistuttajana ja työkaluna omalla elämänpolullasi ja matkallasi eteenpäin. Se tuo selkeyttä omaan itseen, vahvistaa sinua ja auttaa sinua elämään vahvemmin itsestäsi käsin.

TILAUS

Tilaa Sielun Tarina itsellesi tai lahjaksi täyttämällä seuraava lomake:

TILAAN:

Tilaus tapahtuu ylläolevan lomakkeen kautta. Voit myös lähettää samat tiedot minulle sähköpostitse. Kun olen saanut tilauksesi lähetän sinulle henkilökohtaisen tilausvahvistuksen yhden arkipäivän sisällä sekä laskun maksutiedoilla sähköpostitse.

Sähköpostini päätyvät usein roskaposti-kansioon, muistathan katsoa sieltäkin jos minusta ei kuulu yhteen arkipäivään.

Jos tilaat kirjoituksen lahjaksi muistathan kirjoittaa viestikenttään lahjansaajan etu- ja sukunimen. Sielun Tarina sopii niin lapsille kuin aikuisillekin ja on ollut erityisen suosittu lahja vastasyntyneille.

Sielun Tarinan voi tilata pitkänä (59,90 €), jolloin kirjoitus on 1-2 sivua pitkä tai lyhyenä (29,90 €), jolloin se on noin 0,5-1 sivun mittainen runo/kirjaelma.

Sielusi Tarinan lähetän sinulle sähköpostitse 7 arkipäivän sisällä tilauksestasi erillisenä liitetiedostona. Muistathan siis tilauksen yhteydessä varmistaa, että sähköpostisi on varmasti oikein.

Jos sinulle herää kysymyksiä ole minuun yhteydessä sähköpostitse: adventuresofloveandlight@gmail.com.

Lue myös: Rohkaisua, voimaa ja hyvää energiaa – Mitä kaikkea Sielun Tarinat antavat?

MITEN SIELUN TARINA SYNTYY?

Kirjoituksen teen tunnustelemalla energiaasi ja sanoittamalla kaiken sen, mitä siitä kumpuaa. Sielun Tarinan tekemistä varten tarvitsen ainoastaan etu- ja sukunimesi, joiden avulla löydän sinut ja energiasi.

Sinun ei tarvitse siis muuta kuin tilata ja vastaanottaa kirjoitus avoimin mielin.

Olen kirjoittanut erillisen kirjoituksen siitä, kuinka Sielun Tarinat syntyvät. Pääset lukemaan sen täältä.

Rakkaudella,
Ida

PALAUTETTA SIELUN TARINASTA

”Voi Ida, kiitokset sinulle todella kauniista kirjoituksesta! Toi valoa ja voimaantumista viikkoon ja pidän lähellä vastaisuudessa. Tunnistan siitä itseni parhaimmillani, ominaisuudet joita en saa kadottaa.”

”Olen aivan liikuttunut tästä sielunkortin kirjoituksestasi❤️😭 Olen vahvasti uuden syntymän alussa ja ihmettelen kuka sieltä munasta oikein on kuoriutumassa. Sanasi olivat minulle hyvin tärkeitä tähän hetkeen.”

”Kiitos ihanan kauniista Sieluni Tarinasta! Olet kirjoittanut niin kauniisti, että on vaikea pukea sanoiksi ajatuksiani. Olen lukenut tarinan monta kertaa. Siinä on paljon tuttua.”

Mitä Sielun Tarina herätti sinussa? Kirjoita palautteesi kommenttikenttään alle tai lähetä se minulle sähköpostitse. Suurkiitos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s