sielun tarina sinun tarinasi

Sielun Tarina

Haluan jakaa kirjoituksiani tavalla, joka olisi sinulle avuksi ja tueksi omassa elämässäsi. Sielun tarina on sinun tarinasi, kaunis kuvaus energiastasi, sinusta ja olemuksestasi.

Olen hyvin herkkä tuntemaan muiden energioita ja Elämänkosketus-työskentelyn kautta olen saanut energiatyöskentelyyn entistä enemmän syvyyttä.

Teen kirjoituksen olemalla yhteydessä energiaasi ja sinua ympäröivään energiakenttään. Kirjoitan sinusta tekstin tämänhetkisten energioittesi perusteella. Kuvaelman sinusta ja sielustasi, muistutuksena siitä kokonaisuudesta, joka olet. Jokainen teksti on omanlaisensa, niin kuin jokainen meistä on ainutlaatuinen oma itsensä.

Lue myös: Miten Sielun Tarinat syntyvät?

Haluan ammentaa parhaita puolia niin energiatyöskentelystä kuin kirjoittamisesta ja tätä kautta tuoda lisää valoa ja rakkautta tähän maailmaan. Antaa sinulle kirjoituksen kautta jotakin kaunista itsestäsi, jota et ehkä muutoin muistaisi.

Kutsuuko kirjoitus sinua? Tilaa itsellesi kirjoitus täältä.

Voit tilata Sielun tarinan myös lahjaksi. Sielun tarina on lahjana yksilöllinen ja kaunis muistutus toiselle siitä, kuinka upea hän on.

Teen suurella ilolla kirjoituksia myös lapsille. Kaikille kauniille sieluille, jotka ovat pian syntymässä maailmaan tai jo hieman vanhemmille lapsille, jotka maan päällä jo kulkevat. Koska tässä maailmassa on mahdottoman tärkeä muistuttaa lapsia (myös meitä aikuisia) heidän omasta kokonaisuudestaan ja kauneudestaan. Muistuttaa heitä siitä, että he ovat täydellisiä sellaisinaan, tärkeitä ja rakastettavia, eikä heidän koskaan tarvitse peitellä omaa voimakkaasti loistavaa itseään.

Sielun Tarinan saat viikon sisällä tilauksestasi sähköpostiisi erillisenä liitetiedostona. Kirjoituksia voi tilata lyhyenä tai pitkänä.

Lyhyt kirjoitus on noin postikortin pituinen runo tai tarina. Pidempi kirjoitus vaihtelee pituudeltaan, mutta on usein 1-2 A4-sivua ja kuvaa enemmän omaa kokonaisuuttasi tai jotakin osaa kokonaisuudestasi, joka tässä hetkessä pyytää nousta pinnalle.

TILAA SIELUN TARINA ITSELLESI TAI LAHJAKSI TÄÄLTÄ

Hinnat
Sielun Tarina lyhyt 20 €
Sielun Tarina pitkä 50 €

Mikäli kaipaat syvempää katsausta itseesi, energiaasi ja kokonaisuuteesi sekä apua siihen, miten voit käytännössä vahvemmin elää omasta kokonaisuudestasi käsin, tule mukaani Rakasta itsesi puhki -valmennukseen. Valmennuksesta, rakkausmatkasta itseesi, voit lukea lisää täällä.

Suurella valolla ja rakkaudella,
Ida

Toimitusehdot

Otteita Sielun Tarinoista:

”Katselen sinua ja näen sinut vehreässä metsässä. Puut loistavat kirkkaan vihreinä auringonvalossa, joka pilkottaa jostakin lehtien yläpuolelta. Sammal jalkojen alla tuntuu upottavan sinut sisään maahan ja jossakin lähellä solisee puro. Metsän tuoksu valtaa koko olemuksen ja siellä sinä seisot, ollen yhtä luonnon kanssa, ollen yhtä kaikkeuden kanssa. Vakaana, mutta herkkänä, olet osana maailmankaikkeuden kiertokulkua. Juuresi kulkevat risteillen ympäriinsä, kutoen valtavaa verkkoa, joka pitää maailman paikallaan. Kuin metsän kuningatar huolehdit siitä, että elämä ympärilläsi kukoistaa.”

”Tänä päivänä 25 vuotta sitten Auringon Lapsi syntyi siniselle planeetalle, hohtaen niin kirkkaana, että kaikki pimeys kaikkosi. Hän kasvoi suurenmoiseksi valonlähteeksi, niin täynnä energiaa ja valoa, että Maa itsessään hohti kirkkaana. Yhtä kirkkaana kuin Aurinko, josta hän syntyi. Hän on elämää antava voima, joka niin saumattomasti sulautui uuteen ympäristöönsä ja säilytti lämpönsä ympäristön myllerryksestä huolimatta.”

”Katselen sinua ja näen valtavan puhtaan valon, valkoisen liekin, joka loistaa tässä maailmassa. Valosi on uskomattoman suuri ja puhdas, sen rakkaus koskettaa jokaista henkilöä, jonka kanssa olet kosketuksissa. Puhtaudessasi on myös vahvuutesi, mitä vahvemmin olet läsnä omassa puhtaimmassa olemuksessasi, sitä helpompi sinun on olla.”

”Soljut puron lailla halki maailman, iloisesti loiskahdellen, syvästi virraten. Ravitset kaikkea ympärilläsi ja maailma ympärilläsi kukkii ja kukoistaa. Kiemurtelet halki vehreän maan, eläen syvässä harmoniassa ympäristösi kanssa. Kasvien juuret kurottavat lähteeseesi saadakseen voimaa, eläimet pysähtyvät luoksesi juomaan ja lepäämään. Olet alati virtaava elämänlähde, valtava ja loputon voima.”

”Aurinko hohkaa kaupungin kivetyksiä vasten, kuumuus leviää kaikkialle, hengitettävä ilmakin tuntuu kuumalta. Muiden vaipuessa horrokseen lämmössä, heidän paetessaan varjoihin, sinä sytyt eloon. Tulet tulesta ja lämpö saa sinut liikkeelle. Kuulut tuleen, vaikka elät täällä kylmyydessä. Sinussa virtaa valtava tulienergia, jota piilottelet muulta maailmalta, jossa et koskaan oikein ole oppinut olemaan. Ympäristösi on tukahduttanut tulesi, tukahduttanut sinut ja hiljalleen alat avautumaan tälle voimalle itsessäsi.”