Sielun värit

Toisinaan sanat eivät riitä kuvaamaan sitä kokonaisuutta, joka olet. Toisinaan tarvitaan värejä, muotoja, pensselin viivoja ja hieman taikaa. Tarvitaan sielun värejä, maalauksia, jotka näyttävät sinulle oman puhtaimman olemuksesi.

Haluan auttaa sinua löytämään rakkauden itsestäsi. Välillä tämä vaatii muistutuksen, tienviittoja ja murusia polulla. Muistutuksen omasta kokonaisuudestasi, siitä upean kauniista rakkaudellisesta olennosta, joka olet. Tämän takia tarjoan sinulle Sielun tarinan lisäksi Sielun värit, pienen maalauksen sinusta.

Teen maalauksen olemalla yhteydessä sinuun ja energiakenttääsi, jonka jälkeen maalaan intuitiivisesti. Maalaukset ovat pieniä, mutta suuria ja syntyvät aina yhdessä tekstin kanssa. Sielun värit on siis intuitiivinen maalaus ja kanavoitu kirjoitus sinusta.

Sielun värit maalauksen voi myös tilata lahjaksi jollekulle, jota haluat muistaa kauniilla ja yksilöllisellä tavalla. Muistathan tällöin kertoa, että kyse on lahjasta ja kenelle lahja on tulossa.

Teen kortit viikon sisällä, canvas-maalaukset kahden viikon sisällä tilauksestasi, jonka jälkeen postitan sen sinulle.

Voit tilata maalauksen eri koossa;

Kortit

Pieni (A6)         25 €
Isompi (A5)      35 €
Isoin (A4)          45 €

Canvas-maalaus

30×30 cm        145 €
50×50 cm        195 €

Hinnat sisältävät maalauksen, lyhyen kanavoidun kirjoituksen sekä postituskulut.

Tilaukset sähköpostitse (adventuresofloveandlight@gmail.com) tai alla olevan lomakkeen kautta. Mitä tahansa kysyttävää tai mietteitä, älä epäröi jakaa niitä kanssani!

Suurimmalla rakkaudella,
Ida