Taianomainen liiketoimintasuunnitelma valmennus

taianomainen liiketoimintasuunnitelma.

Taianomainen liiketoimintasuunnitelma – kartta unelmiesi yritykseen

Valmennus sinulle säihkysielulle, joka kuulet kutsun lähteä toteuttamaan sisintäsi ja haluat ottaa ensimmäiset askeleet oman yrityksen luomiseen.

Taianomainen liiketoimintasuunnitelma valmennuksessa luon kanssasi taikaa täynnä olevan suunnitelman, joka heijastaa sieluntehtävääsi, energeettistä kokonaisuuttasi, intohimojasi ja yksilöllisiä kykyjäsi.

Taianomainen liiketoimintasuunnitelma pohjautuu perinteiseen liiketoimintasuunnitelmaan, mutta tämän lisäksi se on höystetty intuitiolla, energian voimalla ja auttaa sinua kaikin tavoin menestymään yrittäjänä.

Valmennuksen aikana luomme yhdessä liiketoimintasuunnitelman askel askeleelta; yritysideasta ja palvelujen paketoimisesta käytännön toimiin ja kannattavaan toimintasuunnitelmaan.

Valmennus on sinulle, jolla jo on idea yrityksellesi, tiedät mitä haluat tehdä ja nyt on aika tuoda unelmasi todellisuuteen. Tai sinulle, joka olet murrsovaiheessa omassa yrittämisessä ja haluat astua uuteen.

TAIANOMAINEN LIKKETOIMINTASUUNNITELMA VALMENNUS SISÄLTÄÄ:
  • 3 x zoom-tapaaminen (jokainen kestoltaan n. 1,5 tuntia)
  • Valmiin pohjan liiketoimintasuunnitelmalle, jonka avulla luomme sinulle ja yrityksellesi taianomaisen suunnitelman
  • Henkilökohtaisen avun ja tuen koko valmennuksen aikana sähköpostitse
  • Inspiraatiota & vinkkejä liiketoimintaasi
TAIANOMAISEN LIIKETOIMINTASUUNNITELMAN AVULLA:
  • Pääset nopeasti käyntiin yrittäjänä: luomme toimintasuunnitelman, jonka avulla voit selvittää yrityksen aloittamiseen liittyvät käytännönasiat askel askeleelta
  • Saat selkiytettyä omaa yritysideaasi, ja paketoitua sekä hinnoiteltua palvelusi toimiviksi kokonaisuuksiksi
  • Pääset purkamaan esteitä ja rajoitteita onnistumisen tieltä
  • Avaudut menestykselle ja kasvulle elämässäsi
Taianomainen liiketoimintasuunnitelma

Hinta: 1210 €

Kesto: 1-3 kk riippuen siitä millä aikataululla haluat luoda liiketoimintasuunnitelman valmiiksi

Lisätiedot & haku: adventuresofloveandlight@gmail.com tai alla olevan lomakkeen kautta.

Valmennus on intensiivinen, avaava ja vaatii sitoutumista. Sitä, että oikeasti olet valmis luomaan suunnitelman ja astumaan unelmiasi kohden.

Mitä enemmän antaudut valmennukselle, sitä enemmän siitä saat ja sitä lähempänä olet unelmiasi.

JOS KUULET KUTSUN & HALUAT ASTUA UNELMIASI KOHDEN HAE MUKAAN VALMENNUKSEEN:

Jos sinulla on kysymyksiä, vastaan niihin ilolla! Voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse: adventuresofloveandlight@gmail.com.

Koska haluan tehdä valmennuksesta henkilökohtaisen, sellaisen, joka toimii juuri sinulle ja tukee sinua polullasi, otan valmennukseen maksimissaan kaksi henkilöä kuukaudessa. Jos paikat ovat täynnä haluamallesi ajankohdalle, kerron milloin seuraavat mahdollisuudet valmennuksen aloitukseen ovat.

Voit myös tulla luomaan liiketoimintasuunnitelmaa kanssani Barcelonaan. Jos tämä kutsuu, ole minuun sähköpostitse yhteydessä, niin kerron sinulle lisää!

Ida Hedman

Valmentajanasi toimii minä, Ida, iloinen, inspiroitunut ja luova valon lapsi.

Energia ja energeettinen maailma on ollut minulle tuttu pienestä pitäen. Olen jo vuosia työskennellyt energian parissa, sanoittanut sitä, lukenut sitä ja lempeän avoimesti kuunnellut sen viestejä.

Olen kirjoittanut satoja Sielun Tarinoita, tehnyt lukemattomia energiahoitoja ja järjestänyt erilaisia kursseja, koulutuksia ja valmennuksia, jotka ovat auttaneet monen monia säihkysieluja elämään vahvemmin omannäköistään elämää, omaa sisintään ja kokonaisuuttaan kunnioittaen.

Haluan auttaa sinua elämään omaa unelmaelämääsi, elämää, jossa voit hyvin ja pääset vapaasti toteuttamaan sisintäsi. Toimin aina sinua ja kokonaisuuttasi kuunnellen ja kunnioittaen, lempeästi ja läsnäolevasti vierelläsi kulkien, tukien ja kannustaen sinua eteenpäin omalla polullasi.

Henkisen maailman rinnalla olen päässyt myös sukeltamaan niin yrittäjyyteen kuin liiketoiminnan eri muotoihin; Opintojen ja töiden kautta olen viimeisen 10 vuoden aikana saanut työskennellä, kehittyä ja kasvaa markkinoinnin, viestinnän, HR:n ja palvelumuotoilun parissa. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2018 lähtien, alkuun suomessa, jonka jälkeen siirsin toiminimeni Espanjaan, Barcelonaan muuton yhteydessä.