Tehdaan hyvaa ajattelemalla hyvaa haaste

Tehdään hyvää ajattelemalla hyvää -haaste

Mitä jos tietoisesti valitsisit ajatella hyvää, lähettää iloa, valoa ja rakkautta kaikille, jotka päivän aikana kohtaat? Haastan sinut kuukauden ajan lähettämään hyviä ajatuksia. Jokainen päivä, tietoisesti, lähetä rakkautta ohikulkijalle, valoa kaupan kassalle, hyvää oloa bussikuskille. Käännä ajatuksesi positiivisiksi, anna energiasi välittää hyvää. Ota kuukauden ajan hetki päivästäsi, muutama minuutti, jolloin lähetät hyvää ympäristöösi. Tulet huomaamaan kuinka suuri vaikutus hyvillä ajatuksilla on sinuun ja ympäristöösi. Hyvä lisää hyvää, hymy leviää ja rakkaus levittää rakkautta.

Tämän haasteen tarkoitus on kannustaa sinua tietoisesti kohdentamaan energiasi hyvään, positiiviseen, rakkauteen ja nähdä millainen vaikutus hyvillä ajatuksilla on hyvin konkreettisesti elämässäsi.

Miksi 30 päivää hyviä ajatuksia? Koska rakkaus on upea voimavara; sitä voi antaa kuinka paljon tahansa, eikä se koskaan lopu, päinvastoin; rakkaus lisääntyy mitä enemmän ja vapaammin sitä jaamme.

Oletko mukana haastessa? Jos kyllä ja kaipaat päivittäisiä muistutuksia, inspiraatiota ja vinkkejä haasteeseen liittyen seuraavan 30 päivän ajan täytä tietosi alle, niin tulen muistuttamaan sinua haasteesta sähköpostitse jokainen päivä!

Sähköpostit ovat lyhyitä ja niiden lukeminen vie korkeintaan minuutin – sähköpostien tarkoituksena on auttaa sinua keskittymään hyvään, missä ikinä oletkin, mitä ikinä teetkin!

Processing…
Kiitos! Olet mukana haasteessa.

Kutsu myös kaverisi, rakkaasi, perheenjäsenesi, kollegasi mukaan haasteeseen! Yhteydessä ja yhdessä tekemisessä on suunnatonta voimaa.

Jos et vielä ole lukenut, käy blogissa lukemassa alkuperäinen kirjoitus Tehdään hyvää ajattelemalla hyvää haasteesta ja tuntemukseni haasteen jälkeen kirjoituksessa Miten 30 päivää hyviä ajatuksia vaikutti elämääni?

Suurella rakkaudella,
Ida