Tehatavavihko itsensa rakastamiseen

Tehtävävihko itsensä rakastamiseen

Hei rakkain säihkysielu!

Itsensä rakastamisen tehtävävihko lähenee valmistumistaan!

Tehtävävihko on täyttynyt avaavilla harjoituksilla, herättelevillä kysymyksillä ja lempeillä kirjoituksilla – ja, se on kasvanut paljon suuremmaksi kuin alkuun ajattelin, se on jo melkein 80 sivua täynnä tehtäviä ja kirjoituksia, jotka kuljettavat sinua kohtaamaan itsesi ja rakkauden itsessäsi.

Valmistelen myös ihanaa ryhmää Instagramin puolella, jossa Tehtävävihkon Itsensä Rakastamiseen ostaneilla on mahdollisuus tukeen, esittää kysymyksiä, saada muistutuksia itsensä rakastamiseen ja olla yhteydessä muihin, jotka kulkevat samaa polkua.

Tämä tehtävävihko on syntynyt uskosta siihen, että itsensä rakastaminen on yksi tärkeimmistä asioista hyvinvointimme kannalta. Ja, mielestäni jokainen ansaitsee elää elämää, jossa rakastaa itseään täydesti, nauttii täydesti omasta ihanasta itsestään. Ja vaikka kukaan ei voi kulkea matkaa rakkauteen puolestamme, se ei tarkoita, että meidän tarvitsisi kävellä matkaa yksin.

Jos haluat ensimmäisenä tiedon, kun opus on valmis (yrityksenä saada se valmiiksi heinäkuun aikana), kirjoita sähköpostisi alla olevaan laatikkoon!

(Tietosi jäävät ainoastaan minun käyttööni ja käytän niitä ainoastaan tiedottaakseni sinua tehtävävihkon vaiheista ja valmistumisesta! Voit milloin vain muuttaa mieltäsi ja kertoa minulle, jos et enää halua minulta sähköpostia. Jos haluat minulta kuukausittaisia rakkauskirjeitä, liity mukaan rakkauslistalle täällä.)

Rakaudella,
Ida