Tehtävävihko itsensä rakastamiseen

Tehatavavihko itsensa rakastamiseen

Hei sinä kaunein säihkysielu,

Mieletöntä, että olet tässä ja itsesi rakastaminen kutsuu sinua. Olen luonut Tehtävävihkon Itsensä Rakastamiseen muistuttamaan sinua siitä, että olet rakkauden arvoinen – sillä sinä olet, jokainen päivä ja jokainen hetki.

Elämme maailmassa, jossa helposti etsimme ulkopuolista hyväksyntää, varmistusta ja vahvistusta itsellemme. Etsimme rakkautta, joka täyttäisi sen kaipuun, joka niin monella meistä on.

Rakkaus on kuitenkin asia, voima, energia, joka jokainen hetki on läsnä sinussa. Sydämestäsi löytyy mitä suurin rakkaus, voimakas ja valloittava turva, joka on sinun jokainen hetki.

Tämä tehtävävihko auttaa sinua avautumaan tuolle rakkaudelle itsessäsi, se auttaa sinua löytämään rakkauden itsestäsi ja itseäsi kohtaan, muistuttaa sinua siitä, että olet rakkauden arvoinen, jokainen hetki.

Sillä mitä enemmän me rakastamme itseämme, mitä vahvemmin avaudumme rakkaudelle, sitä enemmän me myös vastaanotamme rakkautta, vedämme sitä puoleemme.

Olemme kuin magneetteja: energiamme vetää jokainen hetki puoleensa juuri niitä asioita, joita me kutsumme. Me saamme kaiken sen, jonka me uskomme ansaitsevamme.

Tämän Itsensä Rakastamisen Tehtävävihkon myötä haluan muistuttaa sinua siitä, että sinä

  • Ansaitset rakkautta
  • Olet rakastettu
  • Olet täydellinen omana itsenäsi
  • Ansaitset kaiken hyvän elämässäsi

Haluan auttaa sinua rakkain säihkysielu avautumaan rakkaudelle itsessäsi, auttaa sinua muistamaan kuinka paljon sinä ansaitset rakkautta ja auttaa sinua antamaan itsellesi tuon rakkauden.

Sillä sinä olet itsesi suurin rakastaja, jokainen päivä, jokainen hetki. Ja mitä enemmän rakastat itseäsi, sitä enemmän rakkautta myös virtaa luoksesi.

Itsensä rakastaminen ei ole ainoastaan rakkautta, se on itsensä hyväksymistä ja sallimista. Se on omannäköisen ja -tuntuisen elämän elämistä. Tämä tehtävävihko johdattaa sinut siis hyvin lempeästi itsesi äärelle, auttaa sinua muistamaan kuka olet, mitä tarvitset ja antaa sinulle työkaluja, joiden avulla voit tarjota itsellesi kaiken sen, mitä tässä hetkessä tarvitset.

Jos sinusta tuntuu, että on vihdoin aika astua omaan voimaasi, astua rakkauteen ja täydesti elää itsestäsi käsin astu mukaan rakkausmatkalle tilaamalla Tehtävävihko Itsesi Rakastamiseen sähköpostitse: adventuresofloveandlight@gmail.com.

Tehtävävihko Itsensä Rakastamiseen maksaa 49 € ja se on sähköisessä muodossa. Lähetän Tehtävävihkon sinulle sähköpostitse henkilökohtaisen saatekirjeen kera.

Valolla ja rakkaudella,
Ida

Lue myös blogikirjoitukset:

Kuka sinä olisit, jos rakastaisit itseäsi ehdoitta?
Sinä olet kokonaisuus: läsnäolo avaa maailmankaikkeuden itsessäsi
Koska sinä olet rakkauden arvoinen: 7 harjoitusta itsesi rakastamiseen