Sielun tarina

Tilaa sielun tarina – sinun tarinasi!

Haluan jakaa kirjoituksiani tavalla, joka olisi sinulle avuksi ja tueksi omassa elämässäsi. Sielun tarina on sinun tarinasi, kaunis kuvaus energiastasi, sinusta ja olemuksestasi.

Olen hyvin herkkä tuntemaan muiden energioita ja Elämänkosketus-työskentelyn kautta olen saanut energiatyöskentelyyn entistä enemmän syvyyttä. Teen kirjoituksen olemalla yhteydessä energiaasi ja sinua ympäröivään energiakenttään. Kirjoitan sinusta tekstin tämänhetkisten energioittesi perusteella. Kuvaelman sinusta ja sielustasi, muistutuksena siitä kokonaisuudesta, joka olet. Jokainen teksti on omanlaisensa, niin kuin jokainen meistä on ainutlaatuinen oma itsensä.

Haluan ammentaa parhaita puolia niin energiatyöskentelystä kuin kirjoittamisesta ja tätä kautta tuoda lisää valoa ja rakkautta tähän maailmaan. Antaa sinulle kirjoituksen avulla jotakin kaunista itsestäsi, jota et ehkä muutoin muistaisi.

Haluatko tilata kirjoituksen minulta? Lähetä minulle sähköpostia: adventuresofloveandlight@gmail.com tai kirjoita viestisi alla olevaan lomakkeeseen.

Teen sinulle kirjoituksen viikon sisällä yhteydenotostasi. Yhden kirjoituksen hinta on
40 €. Sielun tarinan voi myös loistavasti tilata lahjaksi! Muistathan tällöin kertoa sähköpostissa, että kyse on lahjasta.

Voit myös yhdistää kirjoituksen Elämänkosketus-hoitoon, jolloin teen sinulle ensin hoidon, jonka jälkeen istun kirjoittamaan alas niitä viestejä, joita sinusta hoidon aikana nousee. Ole minuun yhteydessä sähköpostitse niin sovitaan aika hoidolle!
Elämänkosketus-hoidon ja kirjoituksen yhteishinta on 50 €.

Lähetän aina kirjoituksen sinulle erillisenä liitetiedostona sähköpostiisi.

Toivottavasti kuulemme pian!

Suurella valolla ja rakkaudella,
Ida

P.S. Lue myös blogipostaus kirjoituksiin liittyen!

 

2 comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s