avuksesi ja tueksesi

Tueksesi ja avuksesi

Saan usein viestejä siitä, kuinka ahdistaa, tuntuu toivottamalta, ei tiedä mitä tekisi, kuinka oma elämä tuntuu kaatuvan niskaan.

Elämme tilanteessa, jossa paljon nousee ylös ja esiin, tilanteessa, joka vaatii huomaamaan epäkohdat ja luomaan muutosta.

Tilanteessa, jossa myös omat haavamme, kipumme ja ongelmamme tuntuvat moninkertaistuvan, vaativan huomiota ja toimia.

Ja välillä on vain huono olo ilman sen suurempaa syytä.

Parempi olo syntyy usein irtipäästämisen kautta. Meidän on kohdattava ne asiat, jotka vaativat huomiotamme, annettava niille se tila, jonka ne vaativat.

Suurin apu mitä toiselle voi tarjota on läsnäolo ja kuunteleminen. Puhuminen ja jakaminen vapauttaa enemmän kuin uskoisikaan!

Tämän takia loin sinulle purkamislaatikon. Eli laatikon, jonne voit vapaasti jakaa kaikkea sitä, mitä sisälläsi tunnet. Epätoivoa, turhautumista, vihastusta ja surua. Iloja ja onnistumisia. Epäonnistumisia, mietteitä ja kysymyksiä.

Laatikon, jonne voit kirjoittaa ja purkaa kaikkea sitä, mikä sinua tässä hetkessä painaa.

Laatikkoon lähetetyt asiat jäävät yksityiseksi, kukaan muu kuin minä en pääse niihin käsiksi ja ne kirjoitetaan nimettömänä.

Kirjoita siis alle kaikki se, mikä sinua tässä hetkessä painaa ja klikkaa sen jälkeen ’PÄÄSTÄ IRTI’ painiketta, ja kuvittele, kuinka tuon pienen teon kautta päästät irti. Päästät irti edes hieman kaikesta siitä, mikä sinua painaa ja luot tilaa keveydelle, vapaudelle, rauhalle ja rakkaudelle.

Muistathan vielä kiittää itseäsi siitä, että niin vapaasti ja rohkeasti ilmaisit kaikkea sitä, mitä tässä hetkessä tunnet.

RAKKAUSVIESTI

Jos irtipäästämisen lisäksi kaipaat tukea ja apua tähän hetkeen, voit tilata itsellesi henkilökohtaisen rakkausviestin, jonka kirjoitan sinulle energiasi perusteella.

Rakkausviesti maksaa 15 € ja saat sen sähköpostiisi kahden arkipäivän sisällä tilauksestasi. Viesti on henkilökohtainen, juuri sinulle kirjoitettu, sinun energiaasi kuunnellen ja kunnioittaen luotu.

TILAA RAKKAUSVIESTI

Viesti toimii rakkaudellisena tukena ja apuna sinulle tässä hetkessä, muistutuksena siitä, kuinka valovoimaisen upea ja voimakas olet, kuinka täydellinen olet, juuri sellaisena kuin olet, siinä tilassa, jossa olet. Rakkausviesti auttaa sinua palaamaan itseesi ja astumaan varmempana eteenpäin.

Rakkausviestin voit tilata itsellesi täältä. Muistathan tarkistaa, että sähköpostiosoitteesi on oikein ja kurkata kahden seuraavan arkipäivän aikana myös roskapostikansiosi, sillä välillä sähköpostini valitettavasti päätyvät roskaposteihin.

Suurimmalla rakkaudella,
sinulle voimaa ja valoa lähettäen,
Ida

Lue myös: Kun elämä ravistelee ja sydämesi vaatii tulla nähdyksi tiedä, että olet vahvempi kuin uskotkaan