Valontäyteisiä joululahjaideoita

Valontayteisia joululahjaideoita

TAIANTÄYTEISEEN JOULUUN

Valolla, rakkaudella & taialla ladattuja joululahjoja


Joulu on pian täällä, joulu, antamisen ja vastaanottamisen, yhteyden ja yhdessäolon aika. Kimmeltävä, säkenöivä ja pehmeä joulu, jolloin tuomme iloa ja valoa pimeyteen olemalla läsnä toisillemme, inspiroimalla toinen toisiamme, tekemällä hyvää toinen toisillemme.

Erityisesti tänä vuonna joulu kantaa itsessään pehmeää ja parantavaa voimaa, lempeyttä, joka on monelle tarpeen tämän pitkän ja vaihderikkaan vuoden jälkeen.

Sinulle, joka haluat tuoda valoa, inspiraatiota, säihkettä ja iloa läheisellesi (tai itsellesi), kokosin joululahjaideoita alle.Valontayteisia joululahjaideoita

SIELUN TARINA

Sielun Tarina on ihana lahja, lempeän voimakas muistutus siitä valosta ja voimasta, joka sydämessä asuu. Kirjoitus inspiroi, palauttaa itseen ja ennen kaikkea muistuttaa siitä, että on täydellinen omana itsenään.

Lahjana Sielun Tarina on kaunis ja yksilöllinen, koskettava, herkistävä ja jää osaksi elämää – jääkapinovessa, tauluna seinällä tai piilossa lempivihkon välissä; kirjoitukseen palataan usein uudelleen ja uudelleen.

Sielun Tarinan voi tilata ystävälle, kumppanille, parille, lapsille, pian syntyvälle tai eläimelle.

Joululahjatilaukset 19.12.2022 mennessä.

Sielun Tarina – pitkä

1-2 sivun pituinen syväluotaava kirjoitus energeettisestä kokonaisuudestasi.

69 €

Sielun Tarina – lyhyt

Yhden sivun mittainen runollinen kuvaelma energeettisestä kokonaisuudestasi.

40 €

Huomaa, että pidempi Sielun Tarina on yleensä kaksi sivua, kun taas lyhyempi mahtuu yhteen A4:n, jolloin sen saa esim. kehystettyä.

TILAA SIELUN TARINA JOULULAHJAKSI

Vahvistan tilauksesi 2 arkipäivän sisällä sähköpostitse, saat maksutiedot samassa viestissä. Valmiin Sielun Tarinan lähetän sinulle pdf-tiedostona sähköpostiin.

Kysymykset ja lisätiedot: adventuresofloveandlight@gmail.com


LAHJAKORTTI

Kaunis lahjakortti, pienellä rakkausviestillä, jonka vastaanottaja voi käyttää mihin tahansa palveluuni. Täydellinen henkilölle, joka nauttii energiahoidoista, on haaveillut Barcelona-retriitistä tai voisi hyötyä mentoroinnista, kursseista tai valmennuksista.

Voit tilata lahjakortin haluamallesi summalle (minimi 20 €) ja lahjakortti on voimassa 31.12.2023 saakka.

Lahjakorttiin voi myös yhdistää lyhyen Sielun Tarinan! jolloin lahja on entistä taianomaisempi.

Joulun 2022 lahjakorttitilaukset 22.12. mennessä.

TILAA LAHJAKORTTI JOULULAHJAKSI

Yhdistän lahjakorttiin:

Vahvistan tilauksesi 2 arkipäivän sisällä sähköpostitse, saat maksutiedot samassa viestissä. Lähetän lahjakortin sinulle kuva-tiedostona sähköpostiisi. Jos lisäät Sielun Tarinan tilaukseen, saat sen pdf-tiedostona sähköpostiisi lahjakortin kanssa.

Kysymykset ja lisätiedot: adventuresofloveandlight@gmail.com

Miten energiahoito auttaa ja mihin se vaikuttaa

Liity rakkauslistalle

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja inspiraatiosta.