Vapauta valosi – tuo sieluntehtäväsi todeksi

vapauta valosi tuo sieluntehtavasi todeksi

VAPAUTA VALOSI – TUO SIELUNTEHTÄVÄSI TODEKSI VALMENNUS

Valovoimainen valmennus sinulle, joka haluat astua vahvemmin itseesi, tarkoitukseesi ja elää sieluntehtävääsi todeksi.

Tämä henkilökohtainen valmennus tuo sinut voimakkaasti itsesi äärelle, avaa sinulle sieluntehtävääsi, tuo sinut kosketuksiin omien voimavarojesi, intohimojesi ja unelmiesi kanssa.

Valmennus on intensiivinen, avaava ja vapauttaa sinut elämään omaa sieluntehtävääsi ja omia unelmiasi todeksi aivan uudella tasolla.

Koska me jokainen olemme syntyneet tarkoituksella, meillä jokaisella on kykyjä ja lahjoja, jotka ansaitsevat tulla nähdyiksi, koska me jokainen ansaitsemme elää unelmiamme todeksi tavalla, joka tukee sisintämme ja kokonaisuuttamme.

VAPAUTA VALOSI – TUO SIELUNTEHTÄVÄSI TODEKSI VALMENNUKSEN AVULLA:
  • Tunnistat Sieluntehtäväsi
  • Löydät eri kanavia ja tapoja joiden avulla toteuttaa sieluntehtävääsi

Ja mitä enemmän elät sieluntehtävääsi todeksi tavalla, joka heijastaa sinun yksilöllistä kokonaisuuttasi, sitä paremmin voit elämässäsi. Sitä onnellisempi olet, sitä kevyemmin ja iloisemmin askellat maailmassa.

Sillä, kun elämme tarkoitustamme intohimojemme kautta, toteutamme itseämme tavalla, joka sytyttää koko olemuksemme paloon.

VAPAUTA VALOSI – TUO SIELUNTEHTÄVÄSI TODEKSI VALMENNUS KOOSTUU:
  • Ennakkotehtävästä
  • Sielun Tarinasta
  • Kahdesta henkilökohtaisesta online-tapaamisesta (yhden tapaamisen kesto n. 1 h)
  • Tehtävistä ja harjoituksista, jotka tuovat sinut sieluntehtäväsi äärelle ja auttavat sinua ymmärtämään, kuinka voit tuoda sen todeksi omassa elämässäsi

Ennakkotehtävä valmistelee sinua valmennukseen. Sielun Tarinasi saat heti valmennuksen ensimmäisenä päivänä, sen kautta ymmärrät selkeämmin omaa energeettistä kokonaisuuttasi ja tarkoitustasi.

Valmennuksen ensimmäisellä viikolla kohtaan sinut henkilökohtaisessa online-tapaamisessa, jossa keskustelemme ennakkotehtävästä, siitä mitä Sielusi Tarina sinussa nostatti ja autan sinua pehmeän ja avaavan keskustelun kautta astumaan kokonaisvaltaisesti valmennukseen.

Valmennuksen viimeisellä viikolla kohtaamme uudelleen online-tapaamisessa, jonka aikana puramme kaikkea sitä mitä valmennus on nostanut esiin ja autan sinua näkemään, kuinka voit tuoda sieluntehtäväsi entistä vahvemmin elämääsi, kuinka voimakkaammin lähteä toteuttamaan unelmiasi.

Sielun Tarinan ja tapaamisten lisäksi saat jokainen viikko erilaisia tehtäviä ja harjoituksia, jotka kuljettavat sinut sieluntehtäväsi, unelmiesi ja intohimojesi äärelle. Tehtävien kautta ymmärrät paremmin itseäsi, voimaasi ja viisauttasi. Ja mitä paremmin ymmärrät itseäsi, omaa erityistä valovoimaasi, sitä helpompi sinun on tuoda se vahvemmin osaksi arkea ja elämääsi.

vapauta valos tuo sieluntehtavasi todeksi

Milloin: 3.-31.10.2022
Hinta: 484 €
Lisätiedot & ilmoittautumiset: adventuresofloveandlight@gmail.com

Tämä valmennus on sinulle, joka haluat täydesti elää itsestäsi käsin, omaa sieluntehtävääsi toteuttaen, omia unelmiasi todeksi luoden. Sinulle, joka olet valmis astumaan omaan voimaasi, tuomaan valosi esille ja täydesti ilmentämään itseäsi maailmassa.

Valmis, vaikka se voisi vähän pelottaakin.

Koko valmennuksen ajan kuljen apunasi ja tukenasi, kannustan sinua eteenpäin, autan sinua työstämään esteitä, haasteita ja pelkoja, jotka kohtaat ja vahvemmin avautumaan itsellesi ja omalle taiallesi.

Olen lempeästi läsnä sinulle koko valmennuksen ajan, sinun yksilöllistä energiaasi ja kokonaisuuttasi kunnioittaen, sinun polkuasi tukien ja vahvistaen.

OTA ASKEL KOHTI UNELMIASI – ASKEL KOHTI SIELUNTEHTÄVÄÄSI – ILMOITTAUDU MUKAAN VALMENNUKSEEN:

Paikkoja rajoitetusti! Jotta minulla on aikaa tukea ja auttaa jokaista valmennuksessa mukana olevaa, otan valmennukseen mukaan maksimissaan 8 säihkysielua.

Valmennus on intensiivinen ja vaatii sitoutumista. Mikään tehtävä ei ole pakollinen, mutta mitä enemmän antaudut valmennukselle, sitä enemmän saat siitä irti.

Vastaan ilolla kysymyksiin! Ja odotan innolla, että pääsen auttamaan sinua entistä kirkkaammin loistamaan omaa valoasi.

Valolla & rakkaudella,
Ida


Se mikä kutsuu sinua, sinun yksilölliset kykysi ja taitosi, valovoimainen viisautesi – sinun sieluntehtäväsi ansaitsee tulla eletyksi todeksi. Ansaitsee tulla toteutetuksi.

On sinun velvollisuutesi tuoda kauneutesi, kykysi ja lahjasi maailmaan. On sinun velvollisuutesi toteuttaa sielunsuunnitelmaasi, elää itsestäsi käsin ja omia unelmasi toteuttaen.

Sillä maailma tarvitsee valoasi, viisauttasi ja sitä säkenöivää, taianomaista voimaa, joka olet.


Ida Hedman

Energia ja energeettinen maailma on ollut minulle tuttu pienestä pitäen. Olen jo vuosia työskennellyt energian parissa, sanoittanut sitä, lukenut sitä ja lempeän avoimesti kuunnellut sen viestejä.

Olen kirjoittanut satoja Sielun Tarinoita, tehnyt lukemattomia energiahoitoja ja järjestänyt erilaisia kursseja, koulutuksia ja valmennuksia, jotka ovat auttaneet monen monia säihkysieluja elämään vahvemmin omannäköistään elämää, omaa sisintään ja kokonaisuuttaan kunnioittaen.

Haluan auttaa sinua elämään omaa unelmaelämääsi, elämää, jossa voit hyvin ja pääset vapaasti toteuttamaan sisintäsi. Toimin aina sinua ja kokonaisuuttasi kuunnellen ja kunnioittaen, lempeästi ja läsnäolevasti vierelläsi kulkien, tukien ja kannustaen sinua eteenpäin omalla polullasi.