VAPAUTA VALOSI VALMENNUS

vapauta valosi tuo sieluntehtavasi todeksi valmennus

VAPAUTA VALOSI

Tuo sisäinen maailmasi todeksi

Valmennuskokonaisuus, joka auttaa sinua tuomaan sisäisen maailmasi todeksi, luomaan unelmistasi totta, voimakkaammin elämään sieluntehtävääsi todeksi.

LEMPEÄ, LUOVA & INSPIROIVA VALMENNUS, JONKA AIKANA

 • Pääset tutkimaan millä tavalla haluat elää elämääsi, onko se sinua (ja muita) tukevaa
 • Ymmärrät mitkä asiat ravitsevat ja inspiroivat sinua, ja mikä tuo merkityksellisyyttä elämääsi
 • Selkiytät intohimonkohteesi ja supervoimasi
 • Pääset sanoittamaan mitä kohti kuljet, mitä haluat elämässäsi luoda todeksi
 • Sukellat tutkimaan omaa luonnollista rytmiäsi ja selkiyttämään millä tavalla haluat elää elämääsi
 • Luot kauniin kokonaisuuden, maailmankaikkeuden, joka auttaa sinua konkreettisesti tuomaan sisäisen maailmasi todeksi, luomaan unelmistasi totta tavalla, joka tukee ja heijastaa sinua ja sisimpääsi

VALMENNUKSEN JÄLKEEN

 • Sinulla on selkeä kuva omasta suunnastasi, näet kuinka voit elää mahdollisimman täyteläisesti, yltäkylläisesti ja itsestäsi käsin arjessasi
 • Tiedät mitkä ovat seuraavat askeleet polullasi, kuinka luoda sisäisestä maailmastasi ja unelmistasi totta
 • Sinulla on konkreettisia työkaluja, jotka auttavat sinua eteenpäin matkallasi
 • Astut vahvemmin itseäsi heijastavaan ja tukevaan elämään, sisimpääsi toteuttamaan

SINULLE, JOKA HALUAT SELKIYTTÄÄ OMAA POLKUASI

Vapauta valosi valmennus on sinulle, joka olet risteyskohdassa elämässäsi, kaipaat suuntaa ja haluat selkiyttää omaa polkuasi.

Sinulle, joka olet umpikujassa, kaipaat lisää merkitystä, iloa ja valoa elämääsi.

Sinulle, joka koet, että on aika astua uuteen, muttet vielä täysin hahmota mikä tuo uusi on.

Sinulle, joka haluat elää vahvemmin omannäköistäsi elämää, joka heijastaa sisintäsi.

Sinulle, joka haluat elää omaa unelmaelämääsi ja tuoda unelmasi todeksi.

Sinulle, olen luonut kauniin, avaavan ja luovan valmennuskokonaisuuden, jonka aikana pureudumme tutkimaan mitkä asiat inspiroivat ja innostavat sinua, mikä tuo sinulle tunteen merkityksestä.

Syvennymme sisimpääsi ja rakennamme sinulle hyvin konkreettisen maailmankaikkeuden, joka heijastaa sinua, sisimpääsi, intohimon kohteitasi, supervoimiasi, taitojasi, kykyjäsi, lahjojasi, unelmiasi ja tavoitteitasi.

Ja kudomme tämän maailmankaikkeuden yhteen, sinua tukevaksi kokonaisuudeksi, jota sinun on helppo lähteä toteuttamaan, luomaan todeksi.

VARAA AIKA ILMAISEEN TUTUSTUMISTAPAAMISEEN

Tutustumistapaamisessa kerron sinulle lisää valmennuksesta, vastaan kysymyksiisi ja pääsemme yhdessä tunnustelemaan vastaako valmennus juuri sinun tarpeitasi.

Ajanvaraus sähköpostitse: adventuresofloveandlight@gmail.com tai sivun loppupuolella löytyvän lomakkeen kautta.

vapauta valosi tuo sieluntehtavasi todeksi valmennus

SINUN KOKONAISUUTTASI KUNNIOITTAEN

Valmennuksen lähtökohtana olet sinä, yksilöllinen, uniikki ja kaunis sinä juuri sellaisena, keskeneräisenä, epätäydellisen täydellisenä kokonaisuutena kuin tässä hetkessä olet.

Vapauta valosi valmennuksen kulmakivinä on, että ymmärrät mitkä asiat tukevat ja ravitsevat sinua, tuovat sinulle merkitystä ja iloa, ja kuinka voit itsestäsi käsin, omaa kokonaisuuttasi kunnioittaen voimakkaammin elää unelmiasi todeksi. Elää arkea, joka heijastaa sisimpääsi.

Valmennuksessa toimin oppaana, tukena, inspiroijana ja luon sinulle lempeän ja rakkaudellisen tilan, jossa voit olla oma itsesi. Kohtaan sinut avoimesti, antaen sinulle hyvin konkreettisia työkaluja, joiden avulla voit luoda sisäisen maailmasi todeksi – todeksi tähän hetkeen ja elämään, askel askeleelta. Muistuttaen sinua matkan varrella siitä, ettei sinun tarvitse olla valmis – voit astua itseäsi ja unelmiasi kohden mistä elämäntilanteesta tahansa.

MISTÄ VALMENNUS KOOSTUU?

Valmennus koostuu viidestä luovasta, inspiroivasta ja avaavasta tapaamisesta. Ensimmäisen tapaamisen kesto on noin 2 tuntia, seuraavat 3 tapaamista ovat kestoltaan noin 1,5 tuntia ja viimeinen tapaaminen noin 1 h.

ELÄMÄNVOIMAN PUU

Ensimmäisen tapaamisen aikana luomme elämänvoiman puun. Luovasti ja inspiroituen pääset piirtämään ja kirjoittamaan paperille puun, joka heijastaa juuriasi, sisintäsi, supervoimiasi, lahjojasi ja unelmiasi.

Tämä elämänvoiman puu toimii pohjana sille maailmankaikkeudelle, jonka rakennat.

MAAILMANKAIKKEUDEN LUOMINEN

Seuraavalla tapaamiskerralla lähdemme luomaan maailmankaikkeuttasi, jonka keskelle istutamme elämänvoiman puusi.

Piirrämme maailmankaikkeuden paperille, visuaaliseksi hahmotelmaksi elämästäsi ja siitä, mistä se koostuu, mitä se heijastaa, mistä se täyttyy.

Jatkamme maailmankaikkeuden luomista kaikkiaan kolmen tapaamiskerran ajan. Jokaisella kerralla keskittyen maailmankaikkeutesi eri osa-alueisiin, lempeästi kutoen siihen taikaa ja voimaannuttavaa energiaa, jotta se manifestoituisi todeksi. Toimisi mahdollisimman voimakkaana pohjana tulevallesi.

Maailmankaikkeus on hyvin konkreettinen aarrekartta, johon sisältyy työkaluja, apua, vinkkejä ja inspiraatiota. Kaikki se, mitä tarvitset valosi vapauttamiseen – sisäisen maailmasi todeksi tuomiseen.

Puramme esteitä ja haasteita, varaudumme mahdollisille myrskyille ja istutamme inspiraation siemeniä, jotka motivoivat sinua matkallasi. Autan sinua laskeutumaan itseesi ja omaan voimaasi, luomaan tietoisesti, omasta valovoimastasi käsin, energian avulla, siihen tukeutuen.

TODEKSI TUOMINEN

Viidennellä ja viimeisellä tapaamiskerralla kudomme yhteen maailmankaikkeutesi, selkiytämme seuraavia askeleita ja varmistamme, että tiedät, kuinka konkreettisesti lähteä luomaan maailmankaikkeudestasi totta.

vapauta valosi tuo sieluntehtavasi todeksi valmennus

SINUN YKSILÖLLISEN POLKUSI TUEKSI

Vapauta valosi valmennus on henkilökohtainen ja yksilöllinen. Sinä ja elämäntilanteesi, rytmisi ja sisäinen kiertokulkusi ovat valmennuksen pohjana. Haluan koko valmennuksen ajan ja sen kautta auttaa sinua vahvemmin elämään itsestäsi käsin, itseäsi, tarpeitasi ja voimavarojasi kuunnellen sekä kunnioittaen.

Tämän takia valmennus ei ole aikaan sidottu, vaan luomme yhdessä juuri sinulle sopivan valmennuskokonaisuuden. Voimme tavata kerran viikossa tai harvemmin. Viimeinen tapaaminen on aina vähintään kuukauden kuluttua edellisestä tapaamisesta – tauko on tärkeä, jotta pääset sisäistämään luomaasi maailmankaikkeutta omassa arjessasi.

Koko valmennuksen ajan kuljen apunasi ja tukenasi sähköpostin välityksellä, kannustan, tuen ja autan, kun sitä tarvitset.

ASTU MUKAAN VAPAUTTAMAAN VALOSI – TUOMAAN SISÄINEN MAAILMASI TODEKSI

Valmennuskokonaisuus toteutuu online tapaamisten välityksellä tai henkilökohtaisesti Barcelonassa.

Vapauta valosi valmennuskokonaisuus verkossa

5 tapaamiskertaa;

 • Ensimmäinen tapaaminen 2 h
 • Kolme seuraavaa tapaamista 1,5 h/tapaaminen
 • Viimeinen tapaaminen 1 h

Henkilökohtainen tuki sähköpostin välityksellä koko valmennuksen ajan

Hinta: 800 € (osamaksu mahdollinen)

Vapauta valosi valmennuskokonaisuus Barcelonassa

Valmennus Barcelonassa on intensiivisempi, 5 päivän mittainen kokonaisuus, joka on sinulle, joka haluat vauhdikkaasti lähteä liikkeelle, valon kaupungin voimakkaan energian inspiroimana ja tukemana.

Valmennuksen lisäksi pääset tutustumaan Barcelonaan, työskentelemme eri kohdissa kaupunkia, jotka tukevat sinua luomisprosessissa.

Hinta: 1300 € (osamaksu mahdollinen)
Hintaan ei sisälly majoitusta, matkakuluja, ruokailua tai nähtävyyksiä.

Suunnittelen Barcelona valmennuskokonaisuuden hyvin yksilöllisesti sinulle, joten jos tämä vaihtoehto tuntuu omalta, olethan minuun yhteydessä, niin kerron lisää kaikesta siitä mitä Barcelona valmennukseen sisältyy ja miten se muotoutuu.

VARAA AIKA TUTUSTUMISTAPAAMISEEN

Kerron ilolla lisää valmennuksesta, vastaan kysymyksiin ja kuulen sinusta, joka olet kiinnostunut aloittamaan Vapauta valosi valmennuskokonaisuuden kanssani.

Ennen valmennukseen astumista haluan antaa meille molemmille mahdollisuuden tutustua toisiimme, samalla pääset kysymään kysymyksiä ja varmistamaan onko valmennus sinua varten.

Kutsun sinut 30 minuutin ilmaiseen tutustumistapaamiseen. Tapaamisen pääset varaamaan täyttämällä allaolevan lomakkeen.

Minä päivänä tapaaminen sopii sinulle parhaiten? (voit valita useamman)

Mihin kellonaikaan tapaaminen sopii sinulle parhaiten?

Tapaaminen ei sido sinua mihinkään.

vapauta valosi tuo sieluntehtavasi todeksi valmennus

MITEN SISÄISEN MAAILMAN TODEKSI TUOMINEN VAIKUTTAA SINUUN?

Itsestä käsin eläminen, oman sisäisen maailman esiintuominen voi olla mahdottoman jännittävää ja pelottavaa. Muistan, kuinka itse nuorena olin valtavan epävarma, heittäydyin muiden mukaan itsestäni välittämättä ja itseäni piilotellen. Ja tuo ainainen peitteleminen, se, etten tuonut itseäni todeksi, sai minut voimaan mahdottoman huonosti.

En nauttinut elämästä, en voinut hyvin itsessäni ja tein paljon vain koska piti, kuului tehdä niin, en koska se olisi ollut jotakin jota halusin tai josta nautin.

Niin paljon ja niin kauan piilottelin itseäni, etten lopulta enää tiennyt kuka olin tai mikä paikkani maailmassa oli.

Maailma kuitenkin tuli pelastukseni; 21 vuotiaana lähdin Malesiaan vaihtoon, lähdin ja jäin sille polulle. Kasvoin aikuiseksi maailmalla, tutkien maailmaa ja sen mysteerejä, mutta ennen kaikkea itseäni. Ja mitä enemmän opin ymmärtämään itseäni, sitä helpompi minun oli olla, sitä paremmin voin ja sitä enemmän nautin elämästä.

Ja tuo nautinto toi mukanaan valtavasti. Uteliaisuutta, iloa, ihmeitä ja rakkautta. Rakkautta itseäni ja elämää kohtaan.

Tuosta rakkaudesta, elämän ihmeellisyydestä, astuin yhä voimakkaammin itseeni, lähdin aktiivisesti luomaan itselleni elämää, jossa voin hyvin, joka heijastaa minua ja sisimpääni.

Joka tuntuu omalta, vaikka se toisinaan voikin näyttää hullunkuriselta ulkopuolisille. Joka tuntuu omalta, vaikka välillä tuo oman esille tuominen pelottaa ja jännittää.

Tämä tutkimusmatka maailmaan ja itseeni kuljetti minut luomaan Adventures of Love & Lightin, josta kasvoi kokonainen maailmankaikkeus, sisimpäni heijastuma. Ja luominen on tuonut minulle valtavasti iloa ja inspiraatiota. Nautintoa, joka kumpuaa siitä, että niin vapaasti saan jakaa sisimpääni, valon viestejä ja energian viisautta.

Elämä on matkani aikana opettanut, kuinka helppo on pienentää itseään. Kuinka usein pelkäämme enemmän menestystä kuin epäonnistumista, kuinka meissä jokaisessa asuu voimaa ja valoa luoda todeksi mitä vain.

Ja kuinka usein moni jää kiinni johonkin mikä ei oikein tunnu omalta, koska ei tiedä mitä muutakaan voisi tehdä. Ei tiedä mikä olisi oikea askel eteenpäin.

Koska ei enää tiedä kuka on ja miksi elää, mitä haluaa elämässään tehdä.

Tai tietää, mutta odottaa oikeaa hetkeä, erilaista itseä, oikeanlaista tilannetta lähteä luomaan unelmista totta.

Vapauta valosi valmennuskokonaisuuden kautta haluan auttaa sinua näkemään tuon seuraavan askeleen, sinua tukevan ja heijastavan askeleen. Auttaa sinua näkemään itsesi ja sen rikkaan sisäisen maailman, joka sinussa elää.

Auttaa sinua luomaan itsesi todeksi.

Auttaa sinua riippumatta siitä missä olet tai mitä teet. Auttaa sinua muistamaan, että olet jokainen hetki valmis elämään itseäsi todeksi, keskeneräisenäkin.

Sinä olet oman elämäsi asiantuntija, minä olen lempeä kanssakulkija, joka auttaa sinua näkemään itsesi, juurtumaan voimaasi ja nostattamaan valoasi.

Riippumatta siitä oletko luomassa uutta, vaihtamassa uraa tai muuten vain hieman eksyksissä itsesi kanssa, toimii valmennus voimakkaana eteenpäin viejänä, avaajana ja inspiraationa. Lempeän luovana voimaannuttajana, joka auttaa sinua astumaan vahvemmin itseesi.

Sillä itsestä käsin eläminen on taianomaista, itsensä toteuttaminen sydäntäsykähdyttävää, yltäkylläistä ja rakkaudentäyteistä. Elämä täyttyy kirkkailla väreillä, loputtomilla mahdollisuuksilla ja merkityksellä, joka käärii sinut voimakkaaseen rakkauteen ja iloon.

Vapaaseen virtaan, joka kuljettaa sinut sydämesi syövereihin, jokainen päivä opettaa uutta, tuo uutta ja ennen kaikkea tuo sinut läsnäolevaksi omaan elämääsi.

Läsnäolevaksi, voimakkaaksi virraksi – oman elämäsi taianomaiseksi luojaksi.

Sillä me jokainen ansaitsemme elää elämää, joka heijastaa sisimpäämme, jossa voimme hyvin, joka tukee meitä, tuo meille iloa ja tuntuu merkitykselliseltä. Sillä me jokainen olemme merkityksellisiä ja tärkeitä, säkenöiviä valopalloja loputtomalla potentiaalilla.

Ilolla, valolla ja rakkaudella,
Ida

Kysymykset & lisätiedot: adventuresofloveandlight@gmail.com

ida hedman

IDA HEDMAN

Hei, olen Ida, henkilö, joka elää täydesti ja läsnäolevasti elämässä. Joka uskoo siihen, että tässä hetkessä elää kaikki ja, että tämä hetki kannattelee seuraavaan.

Olen avoin, iloinen ja energinen. Nopea ja impulsiivinen, ja silti lempeästi läsnä tässä hetkessä ja elämässä, energian virtaa seuraten. Elämä on minulle suurenmoinen ilon ja ihmeen lähde, myriadi, joka koostuu niin monesta osasta, ihmisyyden ylä- ja alamäistä.

Luovuus ja luonto ovat minulle sydämenasioita, henkireikiä ja ikuinen inspiraation lähde. Uskon vahvasti siihen, että maailma ympärillämme opettaa meitä aivan jokainen hetki, on täynnä ihmeitä ja tietoa, jotka pyytävät seuraamista, avaa meitä itsellemme ja tuo meidät vahvemmin omalle sielunpolullemme.

Olen avoin, aina utelias oppimaan uutta. Lempeä ja rakkaudellinen omassa kokonaisuudessani, ymmärtäen niin elämän iloja kuin surujakin.

Ja ennen kaikkea minussa on voimaa, energiaa ja halua paitsi tunnistaa, nähdä ja hyväksyä sinut juuri sellaisena kuin olet, myös tuomaan omaa yksilöllistä valoasi ja voimaasi kaikkien nähtäville. Kyky tunnistaa ja nähdä kykysi ja auttaa sinua tuomaan ne vahvemmin maailmaan tavalla, joka tukee paitsi sinua myös maailmaa ympärilläsi.

Viestejä Valolta

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja lempeistä kanavoinneista.

vapauta valosi tuo sieluntehtavasi todeksi valmennus