Viikon Energia

Viikon Energia

Mitä valomaailma tässä hetkessä haluaa meille kertoa? Mihin maailmamme on liikkumassa, mihin energia pyytää meitä tässä hetkessä keskittymään?

Tämän muutoksen, epävarmuuden ja epätietoisuuden keskellä koen tärkeäksi jakaa kaikkea sitä, mitä energia tässä hetkessä nostaa esiin, mitä valomaailma haluaa kanssamme jakaa.

Haluan siis jakaa teille säihkysieluille viikoittaisen kanavoinnin, jossa nousee esiin mitä energia haluaa meille tässä hetkessä kertoa, mitä valomaailma haluaa meille viestittää.

Näiden kanavointien kautta toivon, että me jokainen voimme vahvemmin kulkea omalla sielunpolullamme ja auttaa rakkautta maailmassa leviämään. Että me kollektiivisesti voisimme paremmin ja voisimme elää vahvemmassa yhteydessä ja rakkaudessa.

Viikoittaisen kanavoinnin julkaisen edellisen viikon lopulla ja sen saa itselleen ostamalla Holvin verkkokaupasta hintaan 5 €.

Tämä maksu auttaa minua elämään, kirjoittamaan ja jatkamaan tätä työtä, jota niin rakastan ja jota ilolla teen.

Tulkinta viikon 33 (10.-16.8.2020) energiasta löytyy nyt Holvista! Voit käydä ostamassa sen täältä. Saat kanavoinnin ladattua PDF-tiedostona heti oston jälkeen, joten muista ladata tiedosto itsellesi jo Holvissa.

OSTA TULKINTA VIIKON ENERGIASTA

Jos sinulle herää kysymyksiä tai kohtaat ongelmia oston yhteydessä, ole minuun yhteydessä sähköpostitse tai Instagramissa.

Kiittäen ja suurella rakkaudella,
Ida

Love & Light tribelaisena saat automaattisesti Viikon Energian joka viikko sähköpostiisi. Love & Light tribessa syvennymme viikon energiaan harjoitusten kautta ja jakamalla omia kokemuksiammen tässä hetkessä. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan rakkaudelliseen heimoomme. Lue lisää heimostamme.

Kuukauden energiaan syvennyn jokaisen kuukauden alussa blogin puolella. Lue kuukauden energiasta täällä.

Palautetta Viikon energia tulkinnoista

”Osui ja upposi. Huh, tunnen tän energian kirjaimellisesti kehossani. Luissa ja ytimissä. Kiitos, kun jaoit tämän.”