Yrittäjille

JA SINULLE, JOKA HAAVEILET HENKISEN ALAN YRITTÄJYYDESTÄ

Apua, tukea ja neuvontaa henkisen alan yrittäjille – sinulle energiahoitajalle, parantajalle, intuitiolla työskentelevälle, kanavoijalle, tulkitsijalle, jooga-ohjaajalle & taiteilijalle.

Apua ja tukea sinulle valotyöntekijälle, energiaasi, yksilöllisiä kykyjäsi ja kokonaisuuttasi kuunnellen ja kunnioittaen.

Sinulle, joka haluat aloittaa polkusi yrittäjänä ja kaipaat apua ja tukea liikeidean hiomiseen, oman polun löytämiseen ja omien kykyjesi esille tuomiseen.

Sinulle, jolla on vahva kutsu lähteä tekemään jotakin uutta, vahvemmin tuoda omaa osaamistasi, omaa luovuuttasi ja lahjojasi esille.

Sinulle, joka haluat omalla valollasi auttaa ja tukea muita heidän polullaan. Luoda palveluita, jotka tekevät hyvää maailmassa.

Sinulle, joka koet, että on suunnanmuutoksen aika. Kaipaat tukea oman polkusi löytämiseen, sanoittamiseen ja esille tuomiseen.

Sinulle, joka kaipaat apua, tukea ja vahvistusta omassa työhyvinvoinnissasi.

apua ja tukea henkisen alan yrittajille

Tukea liiketoimintaan & sen aloittamiseen

Autan sinua ilolla astumaan ensimmäiset askeleet omalla yrittäjä-polullasi. Tätä varten olen luonut sinulle kaksi voimaannuttavaa valmennusta:


Oman työn tueksi

Autan sinua myös ilolla tukemalla sinua omassa työssäsi. Moni energiahoitaja ja kanavoija väsyy helposti muiden energioista, moni valotyöntekijä voi sisäisestä kutsusta huolimatta huomata, ettei jokin toimi ja välillä on vaikea sanoittaa kaikkea sitä mitä sydämestä kumpuaa tai ei tiedä kuinka edetä vaikeiden asiakkaiden kanssa.

Voit varata ajan noin 1,5 tunnin mittaiseen keskusteluun, jossa käymme yhdessä läpi ongelmiasi, haasteitasi ja kysymyksiäsi ja autan sinua astumaan eteenpäin.

Jokaisella on omanlaisensa haasteet, ongelmat ja esteet omassa tekemisessään, ne voivat olla pieniä tai suuria. Alla hieman esimerkkejä siitä, mitä voimme käsitellä. Aihe voi myös olla jokin muu, joten ota rohkeasti yhteyttä, jos tuntuu että voisin auttaa sinua työssäsi.

  • Läsnä omassa voimassa: Oma energia & sen puhdistaminen
  • Esteet & haasteet omassa toiminnassa: kuinka avautua menestykselle
  • Itsensä ilmentäminen: Kuinka sanoittaa sisimpäänsä selkeästi

Hinta: 150 € + ALV 21 %
Varaa aika sähköpostitse: adventuresofloveandlight@gmail.com


Kutsu Barcelonaan

Barcelonassa on mieletön energia, liikkeellepaneva ja inspiroiva elämänvoima, joka auttaa ideoimaan ja luomaan. Täällä taiteen, luonnon ja valon keskellä on helppo lähteä luomaan uutta, voimaantua ja ammentaa voimaa ikiaikaisesta energiasta.

Kutsun sinut Barcelonaan työskentelemään kanssani, intensiiviselle viikolle, jolloin sinun nykytilanteestasi käsin, unelmiasi kuunnellen ja kunnioittaen lähdemme yhdessä nostamaan sinua ja yritystäsi seuraavalle tasolle.

Lue lisää tai kysy lisää sähköpostitse: adventuresofloveandlight@gmail.com

Kuka minä olen?

Olen Ida ja olen toiminut henkisen alan yrittäjänä vuodesta 2018. Olen vuosittain tehnyt satoja energiahoitoja ja -tulkintoja, tarjonnut erilaisia henkiseen hyvinvointiin keskittyviä kursseja ja valmennuksia. Auttanut ihmisiä omalla henkisellä polullaan, muistuttanut heitä omasta kokonaisuudestaan, valostaan ja voimastaan.

Henkisyys on minulle elämäntapa, jotakin, jonka kanssa olen elänyt pienestä pitäen. Energian aistiminen ja tunteminen on aina ollut minulle luonnollista ja äitini Susan Hedman on auttanut ja tukenut minua matkallani entisestään.

Opintojeni ja töiden kautta olen syventynyt liiketoimintaan, palvelumuotoiluun, markkinointiin, asiakaspalveluun, HR:ään ja rekrytointiin. Olen asunut, opiskellut ja työskennellyt eri tehtävissä ympäri maailmaa, kunnes asetuin vuonna 2020 Barcelonaan.

Haluan yhdistää niin opintojani, työkokemustani, kokemustani yrittäjänä, henkistä maailmaa kuin intohimojani: auttaa sinua luomaan toimivan tavan työskennellä, joka heijastaa kokonaisuuttasi ja auttaa sinua sielunpolullasi eteenpäin.

Olen luova ja innovatiivinen, lempeästi sinulle läsnä ja avoimesti sinua ja polkuasi kunnioittaen haluan auttaa sinua eteenpäin, olit sitten vasta aloittamassa omaa yritystä tai olet toiminut jo pidempään yrittäjänä.

Voin auttaa sinua monin tavoin, joten laita minulle rohkeasti viestiä (adventuresofloveandlight@gmail.com) ja kerro tilanteestasi! Yllä löydät esimerkkejä tavoista, joilla voin auttaa ja neuvoa sinua, ja alla kerron hieman siitä miksi haluan tarjota apua henkisen alan yrittäjille.

Voit lukea minusta lisää täällä ja täällä.

barcelona

MIKSI?

Perustin 2018 oman toiminimeni, minulla oli vahva visio siitä mitä halusin tehdä ja omaksi onnekseni yrittäminen, markkinointi, liiketoimintasuunnitelmat ja moni muu yrittäjyyteen liittyvä asia oli opintojeni kautta minulle tuttu.

Huomasin kuitenkin, kuinka vaikea oli löytää ulkopuolista ja objektiivista apua omaan yrittämiseen, kun keskitys oli niin vahvasti henkisyydessä ja energiassa, sisäisessä kutsussa ja palossa, joka oli itselle hyvin selkeä, mutta jota harva yritysneuvoja ymmärsi.

Sain apua käytännönasioihin, mutta omista ideoista keskustelu, jonkun kanssa jakaminen, joka olisi ymmärtänyt energioita, henkistä alaa tai kanavointia oli paljon haasteellisempaa. Sain jaettua perheeni kanssa, mutta samanaikaisesti olisin kaivannut ulkopuolista apua, uusia näkökulmia ja ajatuksia.

Yhä useammalla on kutsu lähteä vahvemmin toteuttamaan omaa sisintään, tuomaan omia kykyjä ja lahjojaan maailmaan. Haluan tarjota sinulle sen avun ja tuen, mitä minun oli oman yrittäjä-polkuni alussa vaikea löytää.

Ideoiminen, suunnittelu, keskustelu ja jakaminen tuottavat minulle valtavasti iloa. Auttaessani liiketoiminnan kanssa saan yhdistää monia intohimojani ja kykyjäni. Yhdistää niin henkisen kuin konkreettisen joksikin, joka jää elämään ja auttaa sinua elämään omaa unelmaelämääsi, vahvemmin askeltamaan omalla sielunpolullasi.

Minun kanssani voi keskustella niin energioista kuin kanavoinnista, sielunpolusta ja -tehtävästä. Voin auttaa ja tukea sinua henkisellä puolella, keskustella kanssasi kaikesta siitä, mitä energiastasi kumpuaa ylös, tutkia ja tarkastella, kuinka sieluntehtäväsi heijastuu elämässäsi ja siinä mitä teet. Kuinka sieluntehtäväsi heijastuu omaan yrittämiseesi, ja samanaikaisesti auttaa sinua käytännön tasolla tuomaan tämän tehtävän todellisuuteen, toimivaksi yritykseksi, jolla voit tienata toimeentulon.

Olen vuonna 2015 valmistunut Laurean Palvelujen tuottamisen ja johtamisen koulutusohjelmasta, jossa opintoni keskittyivät vahvasti palvelumuotoiluun ja viestintään. Olen työskennellyt niin markkinoinnin, viestinnän, asiakaspalvelun kuin erilaisten HR tehtävien parissa, ja toiminut yrittäjänä vuodesta 2018, alkuun suomessa ja Barcelonaan muutettuani siirsin toiminimeni Espanjaan.

Autan sinua ilolla! Laita minulle rohkeasti viestiä (adventuresofloveandlight@gmail.com) ja kerro, kuinka minä voin auttaa sinua tässä ja nyt saavuttamaan unelmasi.

Ilolla & valolla,
Ida Hedman