Yrittäjille

JA SINULLE, JOKA HAAVEILET HENKISEN ALAN YRITTÄJYYDESTÄ

Apua ja tukea niin uusille yrittäjille kuin jo pidempään yrittäjänä toimineille. Sinun energiaasi, yksilöllisiä kykyjäsi ja kokonaisuuttasi kuunnellen ja kunnioittaen.

Sinulle, joka haluat aloittaa polkusi yrittäjänä ja kaipaat apua ja tukea liikeidean hiomiseen, oman polun löytämiseen ja omien kykyjesi esille tuomiseen.

Sinulle, jolla on vahva kutsu lähteä tekemään jotakin uutta, vahvemmin tuoda omaa osaamistasi, omaa luovuuttasi ja lahjojasi esille.

Sinulle, joka haluat omalla valollasi auttaa ja tukea muita heidän polullaan. Luoda palveluita, jotka tekevät hyvää maailmassa.

Sinulle, joka koet, että on suunnanmuutoksen aika. Kaipaat tukea oman polkusi löytämiseen, sanoittamiseen ja esille tuomiseen.

Ala voi olla mikä vain. Keskitymme paljon siihen mitä sinä voit hyödyntää omaa lahjakkuuttasi, tuoda todeksi jotakin, mikä sinua innostaa ja tuottaa sinulle iloa. Miten voit toteuttaa itseäsi ja sisintäsi, luoda todeksi kaikkea sitä, mitä sydämestäsi kumpuaa.

apua ja tukea henkisen alan yrittajille

Tarjoan apuani sinulle seuraavissa paketeissa:

OMAN POLUN LÖYTÄMINEN

Tämä on sinulle, joka kaipaat apua omalla polullasi, siinä kuinka tuoda omia ideoitasi, omaa luovuuttasi ja lahjojasi käytäntöön palveluksi, tuotteeksi, uramuutokseksi tai uudeksi tavaksi elää.

Tunnin mittainen juttutuokio, jossa keskustelemme tilanteestasi, unelmistasi ja tavoitteistasi. Juttutuokion jälkeen saat yhteenvedon keskustelustamme sekä tehtäviä ja harjoituksia, jotka auttavat sinua jatkossa, selkiyttävät polkuasi ja auttavat sinua tuomaan ideasi ja haaveesi käytäntöön.

Tämä on sinulle, joka tunnet kutsun uuteen, muttet vielä oikein tiedä mitä tuo uusi on tai mihin kaikkeen se voi muotoutua.

Hinta 250 € + alv 21 %
Lisätapaamiset: 100 € + alv 21 %

KARTTA UNELMIIN

Sinulle, joka seisot muutoksessa, uuden edessä, voimakkaalla halulla ja kutsulla astua uuteen elämässäsi, luoda jotakin uutta ja sinua tukevaa, vahvemmin elää sieluntehtävääsi todeksi, haluan tarjota tienviittoja kohti unelmaelämääsi.

Kartta unelmiin on suurempi kokonaisuus, joka koostuu kolmesta keskustelutuokiosta kanssani, jokainen noin tunnin mittainen zoom-tapaaminen, jossa käymme yhdessä läpi nykytilannettasi, haaveitasi, toiveitasi ja unelmiasi, ja lähdemme luomaan konkreettisen suunnitelman, jota seuraamalla pääset toteuttamaan sitä, mikä sinua kutsuu.

Jokaisen tapaamisen jälkeen saat yhteenvedon kaikesta siitä, mistä olemme keskustelleet sekä tehtäviä, jotka auttavat sinua eteenpäin.

Ensimmäisellä tapaamisella tarkkailemme nykytilannetta, avaamme unelmiasi ja otamme ensimmäiset askeleet tulevan suunnitelmaa varten.

Toisella tapaamisella käymme lävitse mitä ensimmäisen tapaamisen jälkeen on tapahtunut, mitä tehtävät ovat herättäneet ja kuinka suunnitelma tulevalle on alkanut muotoutumaan. Lähdemme yhdessä syventämään suunnitelmaa tulevalle.

Viimeisellä tapaamisella hiomme konkreettisen suunnitelman tulevalle valmiiksi, alustan, josta sinun on helppo lähteä toteuttamaan sitä uutta, joka on ottanut muotonsa.

Tapaamiset, harjoitukset ja suunnitelma luodaan yhdessä, sinun polkuasi, elämäntilannettasi, energiaasi ja tehtävääsi kuunnellen ja kunnioittaen. Yksilöllisesti sinulle, sinun omaa valovoimaisuuttasi, unelmiasi ja energiaasi avaten ja esiin nostaen.

Tapaamiset ja suunnitelman teko tuovat unelmasi tähän hetkeen, auttavat sinua konkreettisesti luomaan todeksi sen, mitä haluat lähteä elämässäsi toteuttamaan. Tämä voi olla uusi liikeidea, uusi tapa toimia tai uramuutos – melkein mitä vain, mistä haaveilet ja haluat luoda todeksi.

Tämä on sinulle, jolla jo on idea siitä, mitä haluat tehdä, muttet oikein saa kiinni kuinka luoda siitä totta tai mitä kaikkea tuo idea voisi käytännössä tarkoittaa. Sinulle, joka olet valmis sitoutumaan unelmiisi ja luomaan niistä totta, luomaan konkreettisen suunnitelman tulevalle ja seuraamaan sitä.

Hinta 600 € (alv 21 % sis.) – voit myös maksaa osissa.

SOME MARKKINOINTIAPU

Sinulle, joka kaipaat apua some-markkinointiin, haluat selkiyttää omaa markkinointiasi ja kasvattaa näkyvyyttäsi Facebookissa ja Instagramissa tavalla, joka vahvemmin välittää yksilöllistä energiaasi, jotta oikeat asiakkaat löytäisivät luoksesi.

Tunnin mittainen juttutuokio, jossa käymme yhdessä läpi nykytilannetta ja hahmottelemme tulevaa. Keskustelun pohjalta luon sinulle alustavan some kuukausisuunnitelman, jonka avulla sinun on helppo markkinoida itseäsi tavalla, joka heijastaa juuri sinua, energiaasi ja tapaasi toimia.

Hinta 300 € + alv 21 %
Lisätapaamiset: 100 € + alv 21 %

MIKSI?

Perustin 2018 oman toiminimeni, minulla oli vahva visio siitä mitä halusin tehdä ja omaksi onnekseni yrittäminen, markkinointi, liiketoimintasuunnitelmat ja moni muu yrittäjyyteen liittyvä asia oli opintojeni kautta minulle tuttu.

Huomasin kuitenkin, kuinka vaikea oli löytää ulkopuolista ja objektiivista apua omaan yrittämiseen, kun keskitys oli niin vahvasti henkisyydessä ja energiassa, sisäisessä kutsussa ja palossa, joka oli itselle hyvin selkeä, mutta jota harva yritysneuvoja ymmärsi.

Sain apua käytännönasioihin, mutta omista ideoista keskustelu, jonkun kanssa jakaminen, joka olisi ymmärtänyt energioita, henkistä alaa tai kanavointia oli paljon haasteellisempaa. Sain jaettua perheeni kanssa, mutta samanaikaisesti olisin kaivannut ulkopuolista apua, uusia näkökulmia ja ajatuksia.

Yhä useammalla on kutsu lähteä vahvemmin toteuttamaan omaa sisintään, tuomaan omia kykyjä ja lahjojaan maailmaan. Haluan tarjota sinulle sen avun ja tuen, mitä minun oli oman yrittäjä-polkuni alussa vaikea löytää.

Ideoiminen, suunnittelu, keskustelu ja jakaminen tuottavat minulle valtavasti iloa. Auttaessani liiketoiminnan kanssa saan yhdistää monia intohimojani ja kykyjäni. Yhdistää niin henkisen kuin konkreettisen joksikin, joka jää elämään ja auttaa sinua elämään omaa unelmaelämääsi, vahvemmin askeltamaan omalla sielunpolullasi.

Minun kanssani voi keskustella niin energioista kuin kanavoinnista, sielunpolusta ja -tehtävästä – melkein mistä vain. Voin auttaa ja tukea sinua henkisellä puolella, keskustella kanssasi kaikesta siitä, mitä energiastasi kumpuaa ylös, tutkia ja tarkastella, kuinka sieluntehtäväsi heijastuu elämässäsi ja siinä mitä teet. Kuinka sieluntehtäväsi heijastuu omaan yrittämiseesi, ja samanaikaisesti auttaa sinua käytännön tasolla tuomaan tämän tehtävän todellisuuteen, toimivaksi yritykseksi, jolla voit tienata toimeentulon.

Olen vuonna 2015 valmistunut Laurean Palvelujen tuottamisen ja johtamisen koulutusohjelmasta, jossa opintoni keskittyivät vahvasti palvelumuotoiluun ja viestintään. Olen työskennellyt niin markkinoinnin, viestinnän, asiakaspalvelun kuin erilaisten HR tehtävien parissa, ja toiminut yrittäjänä vuodesta 2018, alkuun suomessa ja Barcelonaan muutettuani siirsin toiminimeni Espanjaan.

Autan sinua ilolla! Laita minulle rohkeasti viestiä (adventuresofloveandlight@gmail.com) ja kerro, kuinka minä voin auttaa sinua tässä ja nyt saavuttamaan unelmasi.

Ilolla & valolla,
Ida Hedman