Myynti- ja Toimitusehdot

  • Tilattu palvelu: Kurssi, valmennus, retriitti, mentorointi, energiahoito, Love & ja/tai Sielun Tarina -kirjoitus.
    • Palveluiden sisällöt, julkaisuaikataulut ja hinnat on ilmoitettu palvelukuvauksen yhteydessä tai sovittu henkilökohtaisesti kirjallisesti.
  • Etämyyntiä koskevan lain nojalla kuluttajalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta, tietyin ehdoin. Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on sähköisesti aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja kuluttajalle on ilmoitettu peruttamisoikeuden puuttumisesta. Tilausvahvistuksena toimii tilaajan sähköpostiin lähetetty tilausvahvistus. Tilauksen yhteydessä kuluttaja hyväksyy aikataulun, jolla palvelumateriaalit toimitetaan kuluttajalle. Kuluttajalla on oikeus perua kauppa ennen ensimmäisen materiaalin julkaisua (toimitusta) kuluttajalle. Tällöin palvelun tarjoajalla on oikeus pidättää palvelun toimittamiseen liittyvien kulujen osuus maksusta. Kun materiaalien julkaisu (toimittaminen) on alkanut, kauppaa ei enää voi perua.
  • Ajanvaraus neuvontaan, valmennukseen ja/tai energiahoitoon on sitova. Peruutus viimeistään 48 h aikaisemmin sähköpostitse, jolloin maksua ei peritä. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitetaan 50 % palvelun hinnasta.
  • Palvelut toimitetaan sähköpostitse ja/tai sähköpostin liitetiedostoina ja ovat yhteensopiva nykyaikaisten web-selainohjelmistojen kanssa. Palvelu vaatii täten tietokoneen, älypuhelimen, tabletin tai muun sähköpostia tukevan laitteen, joka mahdollistaa myös liitetiedostojen avaamisen. Kuluttaja on itse vastuussa soveltuvan laitteen ja selainohjelmiston hankkimisesta sekä kaikista tähän liittyvistä kuluista. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa mahdollisesta kuluttajalla käytössä olevan laitteiston ja palvelun yhteensopimattomuudesta.
  • Palvelut ovat tarkoitettu hyvinvoinnin tukemiseen. Palvelut eivät sovellu akuutisti henkisesti vaikeissa elämäntilanteissa oleville tai henkilöille, jotka kärsivät mielenterveysongelmista. Palvelut eivät ole terapiaa tai hoitoa psyykkisiin tai fyysisiin ongelmiin, eikä korvaa niitä.