SIELUN TARINA

sielun tarina

SIELUN TARINA

Sinun tarinasi

Sielun Tarina on kanavoitu kirjoitus, joka tuo kokonaisuutesi näkyväksi, kertoo energiastasi, energeettisestä kokonaisuudestasi ja kaikista niistä maailmankaikkeuksista, joita itsessäsi kannat.

Sielun Tarinan kautta haluan muistuttaa sinua omasta valostasi ja voimastasi, tuoda energeettisen kokonaisuutesi näkyväksi, auttaa sinua voimakkaammin ymmärtämään itseäsi kokonaisuutena.

Pyydän Sielun Tarinan aina sinulle, tähän hetkeen, kuvastamaan niitä asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä ja olennaisia tässä ihmiselämässä ja elämänvaiheessa.

Jokaisen energeettinen kokonaisuus on omanlaisensa, olemme jokainen syntyneet omalla tarkoituksellamme, erityisellä sieluntehtävällä.

Sielun Tarina sanoittaa kauniilla ja inspiroivalla tavalla juuri näitä asioita; yksilöllistä kokonaisuuttasi, mistä energiasi koostuu, mitkä asiat tukevat energiaasi, heijastavat sitä ja nostaa sieluntehtävääsi esille.

Kirjoitus ankkuroi itseen, muistuttaa omasta voimasta, motivoi elämään vahvemmin itsestä käsin ja ennen kaikkea se tuo kokemuksen omasta energiasta, niistä lukemattomista asioista, joita kannat itsessäsi, mutta joille aina ei löydy sanoja.

Sielun Tarina on konkreettinen tapa kokea oma energia, oma kokonaisuus, oma valovoimaisuus.

Kudon jokaiseen sanaan valoa ja rakkautta, täytän kirjoituksen energialla, joka auttaa ja tukee sinua polullasi, nostattaa energiaasi ja auttaa sinua elämään vahvemmin itsestäsi käsin, omaa valovoimaista kokonaisuuttasi kuunnellen ja kunnioittaen.

Sielun Tarina on sinulle, joka haluat kosketuksen itseesi, kokemuksen omasta energiastasi, vahvemmin ymmärtää kokonaisuuttasi, tarkoitustasi ja energiaasi.

Sinulle, joka kaipaat inspiraatiota ja muistutusta omasta kauneudestasi, valostasi ja voimastasi.

Sinulle, joka haluat kuvan siitä, kuinka energiasi toimii ja mitkä asiat tukevat kokonaisuuttasi.

Sielun Tarina – pitkä

1-2 sivun pituinen syväluotaava kirjoitus energeettisestä kokonaisuudestasi.

58 €

Sielun Tarina – kortti

Yhden sivun mittainen runollinen kuvaelma energeettisestä kokonaisuudestasi.

40 €

Sielun Tarinan voi myös tilata lahjaksi! Lahjana se kaunis ja yksilöllinen, lempeä muistutus lahjansaajalle kaikesta siitä hyvästä, kauniista ja valovoimaisesta, joka hänessä asuu.

Tilaa Sielusi Tarina

Kirjoitusta varten tarvitsen vastaanottajan etu- ja sukunimen. Jos tilaat Sielun Tarinan lahjaksi, muistathan kirjoittaa kenelle Sielun Tarina tulee.

Vahvistan tilauksesi kahden arkipäivän sisällä. Vahvistusviestin mukana saat maksutiedot. Valmiin Sielun Tarinan lähetän sinulle sähköpostitse 7 arkipäivän sisällä tilauksestasi.

Vastaan ilolla kysymyksiin: adventuresofloveandlight@gmail.com


SANOTTUA SIELUN TARINOISTA

”Kiitos Ida kiitos tästä kauniista kirjoituksesta. Oli todella koskettava ja avaava. Kuinka tunnen tuon kaiken sisälläni. Enempää ei nyt löydy sanoja, annan nyt noiden kauniiden sanojen uida soluihini asti.”

”Voi Ida, kiitokset sinulle todella kauniista kirjoituksesta! Toi valoa ja voimaantumista viikkoon ja pidän lähellä vastaisuudessa. Tunnistan siitä itseni parhaimmillani, ominaisuudet joita en saa kadottaa.”

”Olen aivan liikuttunut tästä sielunkortin kirjoituksestasi❤️😭 Olen vahvasti uuden syntymän alussa ja ihmettelen kuka sieltä munasta oikein on kuoriutumassa. Sanasi olivat minulle hyvin tärkeitä tähän hetkeen.”

”Kiitos ihanan kauniista Sieluni Tarinasta! Olet kirjoittanut niin kauniisti, että on vaikea pukea sanoiksi ajatuksiani. Olen lukenut tarinan monta kertaa. Siinä on paljon tuttua.”


Viestejä Valolta

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja lempeistä kanavoinneista.