Italia: Marche

Marche Italia

Jos haluat syventyä eri energioihin ympäri maailmaa, kutsun sinut lukemaan A Soulful Voyagea, jossa kirjoitan laajemmin energiasta eri puolilla maailmaa & tietoisesta matkustamisesta.

LUE LISÄÄ & ASTU MATKALLE MAAILMAN ENERGIOIHIN

Italian Marche on vahvasti tuliperäistä seutua, jossa luonto on jatkuvasti läsnä. Alue on hedelmällinen ja voimakas luomisen kehto, jossa on niin tilaa kuin aikaa keskittyä rentoutumiseen, purkamiseen ja luomiseen.

Alueen energia on vahva, yhtä jykevä kuin vuoret ja kukkulat, jotka ovat seudulle tyypillisiä. Vaikkakin maasta kumpuava tulienergia on voimakas, on alueen energia myös kevyt, kuin alueella yhdistyisi kaksi elementtiä: raikas, alas laskeutuva ilma ja voimakkaasti lämmittävä tuli.

Lämpimän maaenergian ansiosta alue on hedelmällinen, kasvua tukeva ja edistävä. Mitä maahan lasket, se nousee sieltä moninkertaisena. Niin fyysisesti kasveina kuin vertauskuvauksellisesti; jos sinulla on joki idea tai unelma, jota haluat lähteä toteuttamaan, tarjoaa alue alustan, josta lähteä tuota unelmaa fyysisesti kasvattamaan ja luomaan.

Marchella on pitkä historia, mikä näkyy kaikkialla ympäristössä. Tämä on alue, jossa uusi ja vanha kohtaavat, tekevät yhteistyötä. Alue on hyvin vahvasti kiinni vanhassa, minkä takia historia on hyvin fyysisesti läsnä alueella, samoin kuin vanhat arvot ja periaatteet määrittelevät paljon paikallisten elämää. Uuden ajan ihmisille tämä voi olla tuskallinen paikka olla, mutta samanaikaisesti vahvat juuret takaavat sen, että myrskyssäkin pysytään pystyssä. Perustusten ollessa vahvat, kasvu on myös varmempaa ja vakaampaa.

Alueen energia on tulisuudestaan huolimatta kärsivällinen ja aikaa vaativa. Tämä on alue läsnäololle, pysähtymiselle. Ympäröivä luonto ja vaikuttavat maisemat ikään kuin pakottavat pysähtymään, pakottavat olemaan läsnä juuri tässä, siinä ympäristössä, jossa on.

Läsnäolon kautta syttyy kipinä muutokseen, eheytymiseen ja kasvuun. Marchen tulienergia on villin ja roihuavan sijaan lempeä ja lämmittävä, sydäntä avaava ja juuria vahvistava. Omaa itseä vahvistava ja maadoittava. Lämpöä luova, sellainen, joka luo elämää.

Maanläheisenä alueena Marchessa kunnioitetaan luonnon syklejä ja eletään yhteydessä ympäristöön. Kaikki toiminta kumpuaa lämpimästä maasta niin ajallisesti kuin fyysisestikin. Tämä näkyy selkeästi ihmisten käyttäytymisessä, niin työaikojen kuin syömisen suhteen.

Marchessa on vahvoja ’valopisteitä’, paikkoja, joissa energia on vahvemmin auki ylöspäin. Näin ollen alueella on helpompi työskennellä niin oman tietoisuuden kuin energioiden kanssa. Tämä mahdollistaa myös vahvan luomisen, oman sielunäänen sanoittamisen ja konkreettiseksi tuomisen.

Kaiken kaikkiaan Marche on energialtaan kaunis ja lempeä. Se kantaa sisällään ikiaikaista voimaa ja elämää synnyttävää lämpöä. Alue on sinulle, joka tarvitset aikaa eheytymiselle ja palautumiselle sekä aikaa läsnäololle itsessäsi. Rauhoittava luonto palauttaa sinut itseesi, mikä myös mahdollistaa luomisen. Sydämentoiveet ja sieluntehtävät lähtevät vahvemmin toteutumaan tilassa, joka maadoittaa, elävöittää ja eheyttää.

Alueelle hakeutuu paljon ihmisiä, jotka tuntevat maan omaksi elementikseen, jotka kaipaavat lepoa ja eheytymistä. Alueen voimakas energia ikään kuin synnyttää ihmisen uudeksi ja näin vie hänet niin lähemmäksi itseään kuin eteenpäin omalla polullaan.

Alueena Marche on

  • Tuliperäinen, jossa maan voima vahvasti läsnä.
  • Kytköksissä myös ylös, puhdistavaan valoon ja ilmaan.
  • Eheyttävä, maadoittava ja eteenpäin vievä, synnyttävä energia.

Pyysin myös Isa Hedmania kertomaan yleisesti mitä hän kokee Italiasta ja Italian energiasta:

”Italian energia on väreilevä, tulinen ja pomppivan nopea. Maan tulienergia nostattaa tunteita ja mahdollistaa oikeastaan mitä tahansa. Tuli elementti laittaa asioita liikkeelle niin ihmisissä kun ympäristössä. Siksi Italia onkin mielestäni täydellinen maa jos haluaa työstää itseään. Maassa, jonka energiassa tunteet pirskahtelevat laidasta laitaan, et pääse omaa sisäistä maailmaasi pakoon.

Italian energiassa on myös jotain tuskaista. Tuntuu kun ihmiset olisivat ahtaassa tilassa, mikä nostattaa heissä kiukun ja vihan tunteet pintaan. Ihmiset kantavat myös suuresti suvun ja perheen taakkaa harteillaan, mikä painostaa heidän olemustaan. Uusi sukupolvi kenties tuo tähän asiaan muutoksen. Toisaalta Italiassa näkyy kaunis ja rakastava yhteisöllisyys, toista ei jätetä jälkeen, vierellä seisotaan tukemassa ja turvaamaassa.

Iloa, naurua ja heittäytymistä näen Italian energiassa paljon. Elämästä osataan nauttia! Italia onkin itsessään kuin kypsä, täyteläinen, mehukas hedelmä joka pursuaa elinvoimaa. Kiitos siis tälle maalla joka on näyttänyt minulle kauneuden, tuskan, rakkauden ja ilon.”

Mitä kokemuksia sinulla on Italiasta? Oletko käynyt Marchen seudulla, mitä tuntemuksia alue herättää sinussa? Kommentoi alle tai lähetä tuntemuksesi minulle sähköpostitse! Kaikki kysymykset ovat myös tervetulleita.

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: