Malesia: Langkawi

Jos haluat syventyä eri energioihin ympäri maailmaa, kutsun sinut lukemaan A Soulful Voyagea, jossa kirjoitan laajemmin energiasta eri puolilla maailmaa & tietoisesta matkustamisesta.

LUE LISÄÄ & ASTU MATKALLE MAAILMAN ENERGIOIHIN

Langkawi hohtaa meressä kultaisena valopallona. Saaren energia on kevyt, virtaava ja maadoittava, se kantaa sisällään ikiaikaista viisautta, luonnon maagisuutta ja lempeää voimaa, jossa yhdistyy puhdas valo ja maan voimakas energia.

Langkawin energia käärii sinut vaippaansa, se on eheyttävää valoa, jossa on helppo ja kevyt olla. Energia on nostattava ja avaava samanaikaisesti kun se palauttaa sinut itseesi, sitoo sinut kiinni maahan, osaksi sitä maata, jonka päällä kuljet.

Tämä on saari, jossa läsnäolo saa uuden ulottuvuuden. Pehmeä luonto tuntuu työntyvän sisääsi, vetävän sinut alas koko voimallaan, läsnäolevaksi, tietoiseksi ja avoimeksi tähän hetkeen, tähän paikkaan. Luontoon, luontoon, joka on saarella pääosassa.

Luontoon, jossa tuntuu elävän ikiaikainen kansa, kevyt, lempeä ja taikaa täynnä oleva maankansa, keijukaiskansa, joka eheyttää ja puhdistaa sitä maata, jossa he elävät, jonka he ovat luoneet.

Saaren erityinen energia on eheyttävä ja puhdistava, vapauttava ja rentouttava. Se palauttaa sinut itseesi ja auttaa sinua hidastamaan, päästämään irti kaikesta siitä, mikä ei sinua tue. Kaikesta siitä turhasta, joka painaa mieltäsi. Energia palauttaa sinut itseesi ja tuo sinut sen äärelle, mikä on sinulle tässä hetkessä tärkeää, tässä hetkessä olennaista.

Pehmeän, lempeän, voimaannuttavan puhtaan valon vierellä on suuri ristiriita: vaikka saaren energia on mieletön keveydessään ja avoimuudessaan on se myös suuren avun tarpeessa. Ihmiset saarella ovat suurimmaksi osaksi hyvin tiedostamattomia, he ovat aikojen saatossa, muutosten, sotien ja ihmisyyden seassa unohtaneet sen puhtaan energian, joka Langkawilla virtaa. He ovat unohtaneet oman yhteytensä maahan ja sen eheyttävään energiaan.

Tämä ristiriita tuo saarelle kaksi todellisuutta: ihmisyyden luoman kapeakatseisen ja tiedostamattoman todellisuuden, joka on vahvasti sidottuna niin uskontoon kuin kulttuuriin sekä puhtaan valon ja sen voimakkaan energian.

Valo saarella kaipaa vahvistusta, kaipaa ja tarvitsee tietoisuutta, jotta se voisi vahvemmin avautua ja auttaa elämää ympärillään, jotta se voisi voimakkaammin puhdistaa maata ja niitä haavoja, jotka maahan ovat jääneet.

Kaikessa ihmeellisyydessään Langkawi on helppo paikka, energeettisesti kevyt ja avaava saari, joka vie sinut lähemmäksi itseäsi, auttaa sinua luomaan vahvemman maakontaktin.

Ympärillä virtaava syvä meri toimii saaren suojana, eräänlaisena siivilänä, puhdistajana ja turvana. Maa ja meri tekevät jatkuvaa yhteistyötä, tukien ja auttaen toinen toisiaan, puhdistaen ja eheyttäen toinen toisiaan. Avaten niin meren voimakasta ja jumalallista energiaa kuin maan kevyttä, puhdasta ja valoisaa energiaa.

Langkawi on täydellinen kohde sinulle, jolla on tarve vahvistaa omaa maakontaktia, joka tarvitset lepopaikan, paikan, jossa yhdistyä omaan energiaasi, omaan kokonaisuuteesi. Saari toimii myös suunnattoman ihanana opettajana, se avaa ja näyttää energiaansa sinulle, mitä vahvemmin sille antaudut, mitä vahvemmin itsellesi antaudut.

Saari myös tarvitsee sinua, sinua tietoista valo-olentoa ihmiskehossa, joka silkalla olemassaolollasi eheytät ja avaat saaren luontaista energiaa, joka yhdistymällä saaren voimakkaan puhtaaseen energiaan autat sitä kasvamaan ja leviämään – toimimaan vapauttavana, rakkaudellisena ja eheyttävänä energiana tässä ihmisen luoman todellisuuden rinnalla. Sinun olemassaolosi ravitsee maan puhdasta energiaa, aivan kuten saaren puhdas valoenergia ravitsee sinua.

LANGKAWI ON

  • Maaäidin kehto, jossa elää vahvana vanha viisaus ja puhdas rakkaudellinen valoenergia
  • Sinulle, joka kaipaat eheytystä ja lepoa
  • Sinulle, joka haluat oppia energioista
  • Sinulle, joka haluat luoda vahvemman maakontaktin
  • Ristiriitaisuuksien saari, jossa vahva ihmisyys ja korkea energeettinen tietoisuus kulkevat rinta rinnan
  • Paikka, jonka maaenergia tarvitsee tietoista apua, valoenergiaan yhdistymistä, voidakseen kukoistaa  

Kirjoitin Instagramissa niistä tuntemuksista, jotka Malesiaan tulo nostatti:

Olin ajatellut, että Malesiaan tulo herättäisi paljon muistoja ja kaipausta vanhaan, johonkin, jota ei enää ole. Tänne tulo jännitti.

Koneen laskeuduttua ja ensimmäiset hetket taksissa istuin kyynelsilmäisenä ja häkeltyneenä kodin tunteesta, keveydestä ja vapaudesta, joka minut valtasi.

On ihmeellistä, kuinka helposti sujahtaa erilaiseen elämänrytmiin. Kuinka maadoittunut ja läsnä täällä on, kuinka meri täyttää sielun ja lämpö herättelee kehon. Kuin olisi enemmän elossa, enemmän läsnä, enemmän itsessä ja omanlainen.

Täällä läsnäolo kumpuaa vahvasti hetkessä elämisestä, mutta myös ympäristöstä; elämä ympärillä vaatii läsnäoloa. Ihmiset ympärillä vetävät sinut tänne, tähän hetkeen, osaksi saarta ja sen elämää sanomalla huomenta, hei ja kysymällä kuulumisia vaikka ei koskaan oltu nähty eikä enää nähtäisikään.

Täällä on vahvasti läsnä lämmin yhteisöllisyys, lempeys, kiltteys ja kunnioitus toisia kohtaan. Sinä näet ja tulet nähdyksi jokainen hetki.

Missä ikinä oletkin, muistathan olla läsnä niin itsessäsi kuin maailmassa ympärilläsi. Muistathan nähdä muut ja antaa itsesi tulla nähdyksi. Katso ohikulkijoita silmiin, hymyile tuntemattomille ja anna itsesi täydesti jakaa elämä heidän kanssaan, jotka ovat samassa fyysisessä tilassa kanssasi.

Olemme osa suurta kokonaisuutta ja parhaiten kunnioitamme olemassaolon ihmeellisyyttä olemalla läsnä. Läsnä itsessämme ja siinä maailmassa, jossa elämme.

Kuinka läsnä sinä olet tänään, kuinka avoimesti kohtaat maailman ympärilläsi?

Oletko sinä käynyt Langakwilla, mitä saaren energia nostatti sinussa?

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: