2022: Vaihderikas & ravisteleva vuosi täynnä lukemattomia oppeja

2022 vaihderikas ja ravisteleva vuosi taynna lukemattomia oppeja

Vuosi 2022 on ollut vaihderikas, täynnä yllätyksiä, päätöksiä, uusia alkuja, suuria myllerryksiä. Tämä vuosi on riisunut paljaaksi, palauttanut itseen ja useammin kuin kerran kysynyt; kuka sinä olet, mitä luot maailmaan, mistä käsin elät.

Kaikkinensa tämä vuosi on ollut suuri opettaja ja haasteistaan huolimatta valtavan kaunis. Kaunis yksinkertaisella ja paljaalla tavalla.

Tämä vuosi on opettanut karsimaan, päästämään irti kaikesta siitä mikä ei enää itseä tue. Muistuttanut yksinkertaisuuden kauneudesta, palauttanut hyvin tyhjään tilaan.

Ja tuosta tyhjästä tilasta, tylsistymisestä, pysähdyksestä, joka on saanut minut ajoittain ajattelemaan ettei mikään etene, on kummunnut mitä suurin inspiraatio.

Tämä vuosi on inspiroinut, tuonut uuden äärelle, haastanut, liikuttanut minua mukavuusalueeni ulkopuolelle.

Opettanut, että avautuakseen täydelle potentiaalilleen on liikuttava eteenpäin tutusta ja turvallisesta, on heittäydyttävä uuteen. Heittäydyttävä, vaikkei olisi aivan valmis.

2022 vaihderikas ja ravisteleva vuosi taynna lukemattomia oppeja

Tämä vuosi on muistuttanut siitä, ettei koskaan ole täysin valmis ja että meillä jokaisella on lupa yrittää, ottaa askeleita eteenpäin, kokeilla olimme kuinka keskeneräisiä tahansa.

Sillä tuo askel eteenpäin, liike, uuteen astuminen kasvattaa ja opettaa. Olemme aina keskeneräisiä, emme koskaan täysin valmiita, ja jottei elämä jäisi ajatuksen tasolle on meidän liikuttava ajatuksista ja suunnitelmista todellisuuteen.

Tämä vuosi on opettanut luomaan, tekemään, antautumaan liikkeelle ja sen vauhdikkaalle voimalle.

Heittäytyminen, hetkessä eläminen ja antautuminen ovat olleet tänä vuonna voimatekojani, auttaneet minua rauhoittumaan, palautumaan ja ennen kaikkea liikkumaan eteenpäin; luomaan sen virran, joka elämäni on.

Luovuus – kaikissa sen valloittavissa muodoissa – on ollut voimakas teema tänä aikana. Muistuttanut siitä suunnattomasta luomisvoimasta, joka meissä jokaisessa elää. Muistuttanut siitä, että luovuus ulottuu paljon taiteen ulkopuolelle – luovuus elää hetkessä, siinä kuinka hengitämme, kuinka luomme arkemme todeksi.

2022 vaihderikas ja ravisteleva vuosi taynna lukemattomia oppeja

Tämä vuosi on opettanut tasapainosta, kuinka elintärkeää lepo ja hidastaminen on. Kuinka ei voi jatkuvasti kukkia, vaan on myös annettava terälehtien pudota, itsensä sukeltaa maan syövereihin eheytymään ja latautumaan.

Kuinka hiljaisuus, lepo ja pysähtyminen vievät toisinaan enemmän eteenpäin kuin liike.

Ja kuinka eteenpäin meneminen on ennen kaikkea elämistä. Hetkessä elämistä. Oman elämän elämistä. Itsensä toteuttamista.

Eteenpäin meneminen ei tarkoita suorittamista tai saavutuksia, ainoastaan sitä, että hiljentyy itsensä äärelle, sallii itsensä ja elämänsä, ehdoitta, vakaasti ja varmasti seuraa sielunpolkuaan, toteuttaa sisimpäänsä.

Tämä vuosi on opettanut tietämättömyydestä, epävarmuudesta ja vaikeuksista. Siitä, kuinka hengitys palauttaa tähän hetkeen, kuinka meissä jokaisessa hetkessä asuu suurenmoinen rauha, kuinka olemme jokainen oman elämämme vaikuttavimpia tukipilareita.

Ja kuinka tärkeä on osata pyytää apua, kääntyä läheistensä puoleen, jakaa kokemaansa. Muistuttaa niin itseä kuin muita siitä, ettemme kukaan, koskaan, ole yksin. Olemme täällä toinen toisillemme, tukeaksemme ja rakastaaksemme toisiamme, aivan jokainen hetki.

2022 vaihderikas ja ravisteleva vuosi taynna lukemattomia oppeja

Tämä vuosi on opettanut armollisuudesta ja lempeydestä, kuljettanut voimakkaasti rakkauden äärelle, ja jokaisella hengenvedollaan muistuttanut, että elämä on ihmeellistä.

Ihmeellistä ja täynnä ihmeitä, kuinka jokaisesta hetkestä löytyy jotakin hyvää. Kuinka valo loistaa kirkkaana mitä pimeimmässäkin tilassa. Valo, joka asuu meidän jokaisen sydämessä.

Ja ennen kaikkea tämä vuosi on opettanut tunnistamaan milloin kuljen itseäni vastaan. Kuinka epämukavaa on elää tavalla, joka ei tue itseään. Ja tuon raadollisen epämukavuuden kautta näyttänyt toisenlaisen tien, polun, jota seuraamalla olen yhä vahvemmin, yhä voimakkaammin, aivan uudella tasolla voinut toteuttaa itseäni.

Olen mahdottoman kiitollinen tästä vuodesta. Olen mahdottoman kiitollinen sinusta, sinusta, joka tätä luet, jonka kanssa olen saanut jakaa tämän ihmeellisen ravistelevan vuoden.

Kiitos 2022. Kiitos sinä, kiitos, että olet ja, että saan jakaa tämän maailman kanssasi.

Ilolla ja innoissani astun uuteen vuoteen, voimakkaammin tähän uuteen aikaan ja kaikkeen siihen, mitä se tuo mukanaan.

Lempeästi, läsnäolevasti ja suuresti inspiroituneena.

Suurimpana ilonaiheena uusi kirjoitusprojektini: Letters of Light, jossa jaan englanniksi kokemuksiani elämästä valo-olentona ihmiskehossa. Lue lisää & tilaa valontäyteiset kirjeet suoraan sähköpostiisi täällä.

Ilolla, valolla, rakkaudella ja mitä suurimmalla kiitollisuudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: