Vapauta itsesi vanhasta

Mitä enemmän olen läsnä, sitä paremmin ymmärrän miten oma energiani käyttäytyy kussakin hetkessä. Ollessani vahvasti tässä hetkessä, toimin myös omasta itsestäni käsin, omaa itseäni kunnioittaen. Näen selkeämmin mitä tarvitsen, näen selkeämmin mikä on vanhaa, mikä tulevaa ja mitä minulla on käsilläni tässä ja nyt.

Jäämme helposti kiinni menneeseen, toistamaan niitä kaavoja, jotka toimivat vielä eilen. Elämään sitä, mikä jo on mennyttä. Tämä tarkoittaa myös, että kohdistamme paljon omasta energiastamme eiliseen, menneeseen, siihen, mikä jo oli. Vedämme vanhan tähän hetkeen ja näin myös suljemme nykyhetkeä pois. Pienennämme sitä tilaa, joka tässä hetkessä on. Pienennämme omaa energiaamme kohdistaessamme sen sellaiseen, jota ei enää ole.

Mennyt muovaa meitä, kulkee mukanamme. Mennyt kasvattaa ja opettaa meitä, antaa ja ottaa, niin iloja kuin surujakin. Olemme useita kerroksia kokemuksia, muistoja, hetkiä. Samalla voimme olla täysin puhtaita ja avoimia tässä hetkessä, meidän ei tarvitse kantaa mennyttä mukanamme, voimme vapauttaa sen. Voimme vapauttaa itsemme eilisestä ja astua puhtaina ja läsnäolevina tähän hetkeen.

Vapauttaminen ei tarkoita unohtamista tai poistamista, vaan kevennystä siitä takasta, jonka jokainen päivä nostamme harteillemme. Historiamme on ja pysyy, kokemuksemme ovat muokanneet meitä, muistoja nousee silloin kun niitä vähiten odotamme. Meidän ei silti tarvitse aktiivisesti elää tämän historian kautta. Voimme jokainen päivä valita astua uuteen aamuun puhtaina ja ehyinä. Voimme jokainen päivä kutsua omaa energiaamme takaisin, jotta olisimme kokonaisia tässä hetkessä.

Mitä enemmän annamme menneelle tilaa elämässämme, sitä enemmän käytämme energiaamme johonkin mitä ei enää ole. Mihin ajatuksemme kohdistuvat, sinne myös energiamme kohdistuu. Mikä meihin on vaikuttanut, sinne myös energiamme on usein jäänyt. Ja niin osia meistä on jäänyt menneeseen, emmekä ole kokonaisia tässä hetkessä.

Vapauta itsesi vanhasta, anna menneen olla mennyttä. Kutsu oma energiasi takaisin ja huomaa kuinka eheydyt, kuinka voimasi palautuu, kuinka vapaasti oma energiasi virtaa. Mitä enemmän olemme läsnä tässä hetkessä, koko voimallamme, sitä paremmin pystymme myös toimimaan tästä hetkestä käsin. Pystymme luomaan itsellemme juuri sellaisen elämän, jota haluamme elää. Koko voimallamme.

Kiitän mennyttä, kaikkea mitä se on minulle opettanut ja antanut.
Päästän irti kaikesta mitä on ollut ja kutsun oman energiani takaisin kaikesta siitä, minne sen olen jättänyt.
Pyydän, että eheydyn ja paranen.
Pyydän, että kokonaisuuteni yhdistyy ja eheytyy ykseydeksi.
Olen avoin ja läsnä tässä hetkessä, kokonaisena ja avoimena elämälle, sellaisena kuin se kunakin hetkenä ilmentyy.
Kiitos. Kiitos. Kiitos.

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: