Aamumeditaatio: Nousen valon kanssa uuteen päivään

Aamumeditaatio, joka auttaa sinua astumaan läsnäolevasti tähän päivään. Olemaan läsnä itsessäsi ja kaikessa siinä, mitä itsessäsi ja maailmassa koet.

Lue meditaatio itsellesi ääneen, ajatuksella, ja pysähdy kappaleiden välissä hengittämään syvään.

Nousen auringon kanssa, kun sen ensisäteet heijastuvat pilvien lävitse. Nousen valon kanssa uuteen päivään, tähän hetkeen. Istun alas ja tyhjennän mieleni, annan sanojen piirtyä paperille. Lasken alas kaiken sen, mikä päässäni pyörii. Päästän irti huolista ja murheista, päästän irti kaikesta menneestä ja tulevasta. Laskeudun tähän hetkeen.

Laskeudun kehooni, kuuntelen sitä, mitä viestejä sillä minulle on. Liikun kehoni kanssa, herättelen sen levosta uuteen päivään, tähän hetkeen. Juurrutan jalkani vahvasti maahan, laskeudun syvälle maan voimaannuttavaan syleilyyn. Annan maan ikiaikaisen energian virrata itseeni, annan sen voimaannuttaa kehoni, lämmittää sydämeni sydäntalven kylmyydessä.

Vahvasti maahan kytköksissä istun ja avaudun ylös, avaudun korkealle taivaaseen, tähdistöön, maailmankaikkeuden suunnattomaan energiavirtaan. Annan tuon suunnattoman voiman huuhtoutua ylitseni, puhdistaa minut, kuroa minut kasaan. Annan maan ja taivaan kohdata minussa, annan eri osieni yhdistyä, kohdata, kommunikoida. Löytää tasapainon ja virrata yhdessä, varpaistani päälaelle, jokaisen hengenvedon myötä.

Nousen auringon kanssa ja laskeudun maahan, avaudun tähtitaivaalle. Annan oman energiani puhdistua ja tasapainottua, annan itseni rauhassa herätä tähän maailmaan maan syleilyssä, taivaan valossa, kunnes minut valtaa tasapaino.

Kaikkeuden tasapaino, jumalallinen yhteys itseeni ja maailmankaikkeuteen. Olen täydesti läsnä, olen avoinna, olen turvassa. Olen suojattu ja toimin omasta voimastani käsin. Olen valmis astumaan uuteen päivään omana itsenäni, sinä upeana olentona, rakkaudellisena kokonaisuutena, joka olen.

Avaan silmäni ja olen läsnä tässä hetkessä. Avaan sydämeni ja olen avoin maailman rakkaudelle. Avaan kehoni ja olen avoin maan parantavalle energialle. Avaan itseni ja olen valmis kohtaamaan tämän päivän, jokaisen hetken juuri sellaisena kuin se on. Yhteydessä maailmankaikkeuteen, itseeni. Yhdessä maailmankaikkeuden ja itseni kanssa. Läsnäolevasti ja rakkaudella, jokainen hetki. Kiitos. Kiitos. Kiitos.

Mitä aamumeditaatio herätti sinussa?

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: