Unelmapäiväni

Herään aamulla ja kuulen meren pauhun avoimesta ikkunasta. Tuuli heiluttelee kevyesti verhoja ja aurinko valaisee vielä unisen huoneen. Makaat vierelläni ja yhdessä kuuntelemme lintujen laulua aamun sarastaessa. Nousen ja kuljen suureen, avaraan keittiöön. Teen meille kahvia ja istuudun terassille kirjoittamaan. Katselen merta, hengitän sen kanssa, liikun sen mukana. Herätän itseni tähän päivään. Unelmapäivääni.

Oloni on rauhallinen ja seesteinen, hieman innostunut. Innostunut elämästä. Jokaisella hengenvedolla nautin olostani, tiedän, että olen juuri siellä missä minun kuuluukin olla. Hymyilen elämälle, hymyilen itselleni ja istuudun kirjoittamaan.

Kirjoittamaan tekstejä, jotka muistuttavat maailmankaikkeuden rakkaudesta. Sanoja, jotka heijastavat sitä maailmaa, jonka niin vahvasti koen sisälläni. Maalaan, sivelen niitä värejä puhtaalle alustalle, joita sydämeni tässä hetkessä sykkii. Tuon näkyväksi sen, mikä sielussani elää.

Tuon näkyväksi sen, mikä sinussa elää, sydämesi, rakkautesi. Työskentelen rakkauden kanssa, sinun kanssasi, maailman kanssa. Annan sinulle apukeinoja, joilla kohdata itsesi, joilla astua rakkauteen. Katselen, kuinka maailman tila muuttuu, kuinka elämme rakastavammassa ja avoimemmassa maailmassa. Maailmassa, jossa on hyvä olla.

Olen rakkaitteni ympäröimänä, monilukuisen perheeni kanssa. Kävelen rannalla, olemme yhdessä. Voimaannumme toisistamme. Elän kaupungissa, joka sykkii luovuutta, jossa asuu rauha. Matkustan, näen maailmaa. Koen maailmaa. Elän täydesti, vailla rajoja. Itseäni kuunnellen ja kunnioittaen. Luoden itselleni ja perheelleni elämän, jossa on hyvä olla. Yhdessä lisäämme rakkautta, yhdessä olemme rakkaus.

Nauran illallispöydässä, ihmisjoukon keskellä. Tunnen suurta kiitollisuutta siitä, että olen tässä ja nyt. Rapsutan vieressäni istuvaa koiraa korvan takaa, kuuntelen maailman kuiskauksia. Elän minulle tarkoitettua elämää, elän täydesti omaa tarkoitustani. Elän unelmaani, jakaen maailman rakkaitteni kanssa, tehden niitä asioita, jotka koen tärkeiksi.

Mitä lähempänä olemme itseämme, sitä selkeämmin näemme minkälainen elämä tukee meitä itseämme ja omaa hyvinvointiamme. Meditaatio on ollut minulle suurin työkalu itseni ääreen hiljentymiselle. Päivä päivältä kuulen paremmin sydämeni äänen ja pystyn sitä seuraamaan.

Kaikkia unelmaelämäni palasia minulla ei vielä ole, mutta monia on, koska valitsen unelmani jokainen päivä. Koen rauhaa ja rakkautta, kiitollisuutta elämästäni. Kirjoitan maailmaani todeksi ja väritän elämäni sydämeni toiveilla. Kaikki ei ehkä ole mahdollista tässä hetkessä, mutta jokainen hetki voin valita elää unelmaani niin suuresti ja kokonaisvaltaisesti kuin pystyn. Rakkaudella ja armollisuudella itseäni kohtaan, kulkien vahvasti omaa polkuani. Jokainen päivä. Eläen elämän kaikkeuden, myrskyt ja ilot, itsestäni käsin.

Miltä sinun unelmapäiväsi ja elämäsi näyttäisi? Sallitko unelmasi itsellesi ja mitä voit tehdä tässä ja nyt unelmasi toteuttamiseksi?

Rakkaudella
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: