Katalonia: Barcelona

katalonia barcelona energiat maailmalla

Jos haluat syventyä eri energioihin ympäri maailmaa, kutsun sinut lukemaan A Soulful Voyagea, jossa kirjoitan laajemmin energiasta eri puolilla maailmaa & tietoisesta matkustamisesta.

LUE LISÄÄ & ASTU MATKALLE MAAILMAN ENERGIOIHIN

Vuorien syleilemä, meren hellimä Barcelona on kuin kehto, joka vetää puoleensa valoa, virtaavuutta ja rakkautta. Tämä elävä kaupunki on vahvasti maadoittunut, se elää luonnossa ja luonnosta samanaikaisesti kuin se on täyttynyt suurella valolla, yhteydellä ylös. Vapaa energia, joka virtaa vailla tukoksia on luonut tälle kaupungille hyvin yksilöllisen ja erityisen energian, joka vetää puoleensa yhä enemmän ihmisiä, jotka tarvitsevat avoimen ja liikkuvan energian oman energiansa tueksi.

Barcelona on ympäröivän luonnon ansiosta alati puhdistuksessa. Itään aukeava meri puhdistaa ja eheyttää kaupunkia, pitää sen energian liikkuvana kun taas ympäröivät vuoret maadoittavat kaupunkia, yhdistävät sen puhdistavaan maahan ja luovat tukevan maaperän, jonka päällä seistä, jonka päälle kaupunki on pystynyt rakentumaan.

Kaupungissa on hyvin vapaasti virtaava energia, avoin ja tietoinen. Energia on iloinen, kupliva, mutta myös vaativa: se pyytää sinua keskittymään omaan polkuusi, pakottaa sinut kohti sitä, mitä sydämesi tarvitsee, auttaa sinua luomaan todeksi sen, mikä tehtäväsi on. Barcelona on luovuuden kaupunki, paikka, jossa vapaana virtaavan energian ansiosta luovuus pääsee virtaamaan ja toteutumaan. Tämä näkyy itse kaupungissa ja sen historiassa niin arkkitehtuurissa kuin taiteessa, musiikissa ja elämäntavassa.

Luonnon ansiosta Barcelona ja koko Katalonia on päässyt puhdistumaan verisestä historiastaan. Alueen ihmisissä asuu maa-kansan voimaa, heissä on sitkeyttä, uskollisuutta ja suuri kunnioitus luontoa ja ympäristöään kohtaan. Suuri kunnioitus omaa historiaa kohtaan. Vaikkakin Katalonia jälleen elää suurta myllerrystä on se samanaikaisesti hyvin maadoittunut, varma omasta paikastaan maailmassa, koska sen historia ulottuu niin pitkälle. Maaperä muistaa, samoin kuin alueen ihmiset muistavat, oman historiansa, mistä ovat tulleet ja miksi ovat maailmaan astuneet.

Vahva historia luo vahvan pohjan, syvät juuret, jotka pitävät myrskystä toiseen. Vahvat juuret myös luovat vahvan yhteisöllisyyden, joka on ominaista niin Barcelonassa kuin koko Kataloniassa: kuten puidenkin juuret ovat kosketuksissa toisiinsa, tukevat toisiaan ja muodostavat maanalaisen verkon, niin myös ihmiset maan pinnalla ovat jatkuvasti toistensa tukena ja muodostavat turvallisen verkon, jonka tuttavallisessa ja avoimessa ympäristössä on helppo toimia yhdessä, toisiaan tukien ja yksin, tietäen, minkälainen tukiverkosto itsen takana on.

Barcelona on yhdistelmä vanhaa traditiota, useiden sukupolvien voimaa ja vahvuutta, puhdasta luonnonvoimaa, sitkeyttä ja luottamusta sekä virtaavuutta, vapautta, inspiraatiota, iloa, elämää ja luovuutta. Barcelona on eräänlainen täydellisen tasapainon kaupunki, jossa on alati puhdistuva energia, joka on yhtä lailla kytköksissä maan kuin taivaan kautta valoverkostoon.

Tämä kaupunki kutsuu tietoisia, luovia ja heitä, joilla on hyvin selkeä ja vahva ohjaus, oma sydämensuunnitelma, joka tarvitsee tilan, jossa kasvaa ja kukoistaa. Kaupunki voi tuntua ahdistavalta henkilöille, jotka eivät ole täydesti kosketuksissa itseensä, jotka eivät ole valmiita kohtaamaan omaa sydäntään tai sieluntehtäväänsä tai joiden ei ole tässä hetkessä tarkoitus kohdata omaa sieluntehtäväänsä.

Kaupunki on inspiraationlähde, joka auttaa sinua pääsemään lähemmäksi omaa sielunpolkuasi samanaikaisesti, kun se ravitsee ja puhdistaa energiakenttääsi. Kaupunki vaatii kuitenkin vahvan maadoittumisen, kokonaisvaltaisen avautumisen, mikä sekin voi tuntua tukalalta, jos sille ei ole valmis.

Barcelona on kaunis, lempeä, hyvin vanha ja viisas kaupunki, joka on antanut maailmalle jo paljon. Kaupungilla on myös hyvin verinen historia, jota se osittain jälleen elää uudelleen ja se muistaa hyvin selkeästi menneen, kantaa sen haavoja mukanaan. Näistä haavoista on kuitenkin tullut voimanlähteitä ja kaupungin, koko alueen, yhteisöllisyys on luonut tilasta lempeän ja rakastavan, sallivan, tukevan ja avoimen.

Tässä hetkessä Katalonia kuitenkin valmistautuu jälleen taisteluun oman itsensä vuoksi, taisteluun, joka vahvistaa niitä juuria, jotka alueella jo on ja auttaa aluetta astumaan muutoksen kautta vahvempaan rakkaudellisempaan tilaan.

Muutos, jota me tässä hetkessä käymme läpi ei kosketa ainoastaan meitä ihmisiä, vaan koko maailmaa ja sen vaikutukset, prosessit, kivut ja ilot näkyvät ja tuntuvat kaikkialla. Tämä on aikaa, joka vaatii paljon ja erityisesti tietoisissa paikoissa, kuten Kataloniassa, tämä muutos näkyy ja tuntuu voimakkaammin kuin monessa vähemmän tietoisessa ja avoimessa paikassa.

BARCELONA ON

  • Avoimen ja puhtaan energian kehto.
  • Kaupunki, joka auttaa sinua vahvemmin luomaan omaa sielunsuunnitelmaasi todeksi.
  • Paikka, joka tukee vahvasti tietoisia ihmisiä omalla energiallaan.
  • Alue, joka käy läpi suurta muutosta (kuten me kaikki).

Pyysin rakasta sisartani Isa Hedmania kertomaan mitä hän tuntee Barcelonan energiasta:

”Barcelonan energia tuntuu vapaudelta, kihelmöivän pehmeältä ja mahdollisuuksia avaavalta. Barcelonan energia vahvistaa luovuutta ja luomisen voimaa, tässä energiassa kaikki tuntuu mahdolliselta. Barcelonan katukuvassakin näkyy tämä luovuuden vahva virtaus: kaikkialla on taidetta ja kauneutta. Ja ennenkaikkea menneiden aikojen suurien taitelijoiden energia elää yhä vahvana läsnä kaupungissa ja sen elämässä. Sen huomaa kehossa kun kävelee, sen huomaa mielen avartuessa uusille maailmoille ja mahdollisuuksille, sen huomaa kun tuntee pulssin omaisen energian sykähtelevän ympärillä. 

Barcelonassa ihmiset kaikkialta maailmasta kohtaa. Kun ihmisiä eri kulttuureista ja elämistä kohtaa yhdessä paikassa, maailma yhdistyy silmiemme edessä. Kun kävelin Barcelonan kaduilla en tuntenut olevani yksin. Oivalsin ettei ole rajoja tai seiniä jotka erottavat meitä ihmisiä toisistamme, ymmärsin että olemme kaikki yhtä. Kun antauduin tälle energialle huomasin käveleväni yhdessä muiden ihmisten kanssa, sovussa ja rakkaudessa.”

Mitä Barcelonan energia herättää sinussa, minkälainen sinun Barcelonasi on?

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: