muistutuksia-sinulle-tahan-hetkeen

Muistutuksia sinulle tähän hetkeen

Hei rakkain säihkysielu,

Kokosin sinulle muistutuksia tähän hetkeen, muistutuksia, jotka toivottavasti palauttavat sinut itseesi ja auttavat sinua löytämään takaisin keskukseesi missä tilanteessa tahansa.

SINÄ ET OLE YKSIN

Kävit läpi mitä tahansa, elit lävitse mitä tahansa, et ole yksin. Et ole yksin silloinkaan, kun tuntuu siltä.

Erityisesti tässä ajassa, jossa elämme suurta kollektiivista muutosta, moni käy läpi samoja asioita, vaikkakin kukin omalla tavallaan.

OLE ROHKEA

Ja jaa sitä, mitä koet. Sanoita sisimpääsi, kerro kivuista ja juhlista onnistumisia. Olemme täällä yhdessä ja mitä vapaammin jaamme, sitä enemmän muistamme, ettemme ole yksin.

Jakaminen on paitsi vapauttavaa myös voimaannuttavaa. Kun sallii itselleen luvan jakaa, olla oma itsensä juuri siinä tilassa, jossa on, antaa myös toiselle luvan olla oma itsensä, jakaa omia kokemuksiaan.

Jos kaipaat rakkaudellista tilaa, jossa voit vapaasti jakaa kaikkea sitä, mitä tässä hetkessä koet ja käyt lävitse, tule mukaan Love & Light tribeen! Lue lisää.

HIDASTA

Epävarmuudessa luontainen reaktio on yrittää luoda itselleen mahdollisimman nopeasti tukeva pohja, jotkin raamit, joiden sisällä seistä.

Ota kuitenkin tauko, hengitä ja muista, ettei sinulla ole kiire minnekään.

OLET JUURI SIELLÄ MISSÄ SINUN ON TARKOITUS OLLA

Ja voit rauhassa, ajan kanssa tunnustella, mitä tämä hetki sinussa nostattaa ja mitä sisimpäsi sinulle kertoo.

KUUNTELE SYDÄNTÄSI

Ja kunnioita sen viestejä. Anna itsellesi tilaa seurata omaa intuitiotasi ja ohjaustasi, luota omaan säkenöivään viisauteesi ja tiedä, että mitä enemmän kuuntelet ja kunnioitat itseäsi ja omaa kokonaisuuttasi, sitä paremmin voit.

RAKASTA

Rakasta itseäsi, rakasta elämää, rakasta ihmisiä ympärilläsi.  Kohtaa maailma rakkaudesta käsin, lempeydellä ja kunnioituksella. Anna rakkauden itsessäsi avautua ja kasvaa, anna sen levitä ja pehmentää sinua.

Lempeydessä ja pehmeydessä on voimaa, rakkaudessa on voimaa ja, kun toimii rakkaudesta käsin ei koskaan voi toimia itseään vastaan.

Jos haluat sukeltaa vahvemmin rakkauteen, rakkauden avaamiseen ja itsesi rakastamiseen tutustu Tehtävävihkoon Itsensä Rakastamiseen täällä.

Tehtävävihko on säkenöivä opus, joka lempeästi johdattaa sinut kohtaamaan itsesi ja auttaa sinua avautumaan rakkaudelle itsessäsi. Vihko auttaa sinua päivittäin valitsemaan ja rakastamaan itseäsi, käytännössä, arjessa ja sinun kokonaisuuttasi kunnioittaen.

Ja viimeisenä haluan muistuttaa sinua siitä, että sinä,

Sinä säihkysielu olet täydellinen omana itsenäsi, eikä sinun koskaan tarvitse olla mitään muuta kuin olet. Olet täydellinen sinä monimutkaisen ihanana kokonaisuutena, joka olet – tässä ja nyt, jokainen hetki.

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

P.S. Haluatko joka kuukausi rakkauskirjeen sähköpostiisi? Käy liittymässä rakkauslistalle täällä niin lähetän sinulle joka kuukausi postia täynnä iloa, valoa ja rutkasti rakkautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s