Sinä olet merkityksellinen – kuinka intuitio johdattaa meidät kohti sieluntehtäväämme

Sina olet merkityksellinen kuinka intuitio johdattaa meidat kohti sieluntehtavaamme

Energia on ollut voimakas ja mullistava jo joitakin vuosia, ja nyt se tuntuu kulminoituneen, tanssivan aallonharjalla, odottavan viimeistä pisaraa ennen kuin se vyöryy yli äyräiden. Maailmamme asettuu uusiin uomiin, rakentuu aivan uudenlaiseksi ja tämä uusi on varsinkin Sielun Tarinoissa usein nostanut esiin, kuinka tärkeä on seurata omaa polkuaan.

Sieluntehtävät nousevat jokaisella yhä voimakkaammin esiin ja kaikki mikä ei tue omaa kokonaisuutta tuntuu raskaana ja epämiellyttävänä.

Viime ajat, kaikki tekemäni tulkinnat sekä tämän hetken voimakas energia on saanut minut ajattelemaan omaa polkuani, kysymään mikä oma tehtäväni maailmassa on ja mistä tuon tehtävän voi edes tietää.

Meillä jokaisella on tehtävä. Olemme jokainen syntyneet hyvin tarkoituksenmukaisesti ja me jokainen omalla energiallamme vaikutamme maailmaan.

Vaikka elämä voisi tuntua kuinka tyhjänpäiväiseltä tahansa, piilee kaiken takana kuitenkin muistutuksia merkityksellisyydestä. Usein nuo merkitykset näkyvät vasta myöhemmin, jos koskaan. Monesti ne vaikuttavat muihin enemmän kuin itseen ja voivat jäädä näkemättä.

Olemme kuin myrskytuulia, jotka ravistelevat maailmaa – harvoin jäämme kuitenkaan näkemään minkälaisen jäljen puhdistavat tuulemme ovat jättäneet.

Olen aina seurannut hyvin vahvasti omaa ohjaustani, kulkenut oman intuitioni johdattelemana maailman ääriin. Toisinaan pohtien miksi olen täällä, toisinaan iloiten kaikista niistä mahdollisuuksista, jotka elämäni luokseni tuo. Ja usein, vasta vuosien jälkeen, näen kuinka langat kietoutuvat yhteen, kuinka tärkeä jokin sattumanvaraiselta vaikuttava päätös on ollut.

Kuinka tärkeä jokin, mikä on alkuun tuntunut älyttömältä, on ollut.

Elämäni suurimmat ja merkittävimmät asiat ovat olleet sillä hetkellä, kun ne ovat tapahtuneet melkein huomaamattomia, ohikiitäviä hetkiä, joiden merkityksen olen ymmärtänyt vasta jälkeenpäin.

Intuitioni on johdatellut minut hyvin kauniisti maanosasta toiseen, kaupungista toiseen, kohtaamisesta toiseen, ja kaikki kokemukseni ovat kasvattaneet minua. Muuttaneet minua. Tuoneet oman polkuni yhä selkeämmin näkyväksi.

Tuoneet minut lähemmäksi kaikkea sitä, mikä tuo minulle iloa ja nautintoa.

Uskon, että oma polku ja sieluntehtävä kiteytyy monesti juuri iloon ja nautintoon – niihin asioihin, jotka kutsuvat meitä, jotka tuntuvat hyvältä, jotka saavat meidät kokemaan itsemme ja elämämme merkityksellisiksi.

Olemme jokainen oman elämämme taitelijoita, luovia sieluja, jotka omalla tekemisellään tuottavat jotakin kaunista maailmaan.

Sina olet merkityksellinen kuinka intuitio johdattaa meidat kohti sieluntehtavaamme

Sielun Tarinoissa nousee usein muistutus siitä, ettei sillä ole väliä mitä teemme, sillä on väliä miten teemme.

Jokainen tekomme, ajatuksemme ja sanamme kantaa energiaa mukanaan. Omaa yksilöllistä, kaunista ja voimakasta energiaamme. Ja tuo energia leviää vahvemmin, toteutamme omaa tarkoitustamme voimakkaammin tehdessämme niitä asioita, jotka kutsuvat meitä.

Energiaa voi ilmentää niin mahdottoman monin eri tavoin. Omaa sisintään heijastaa ja kuvastaa lukemattomissa ympäristöissä.

Tärkeintä on seurata sisintään, elää elämää, jossa voi hyvin, ilmentää omia lahjoja. Sillä, kun me voimme hyvin itsessämme, kun saamme vapaasti tehdä niitä asioita, jotka tuntuvat omiltamme, jakaa yksilöllisiä lahjojamme maailmaan seuraamme sielunpolkuamme – toteutamme omaa sieluntehtäväämme.

Yhä vähemmän kysyn itseltäni, onko tässä järkeä, onko tämä järkevää. Yhä enemmän kysyn itseltäni, tuntuuko tämä oikealta, tuntuuko tämä tärkeältä.

Sillä se mikä tuntuu oikealta, tuntuu tärkeältä, usein on tärkeää. Mahdottoman tärkeää.

Ja yhä enemmän annan itselleni tilaa muuttaa suuntaa: me muutumme ja kasvamme, energia muuttaa muotoaan, polkumme vaihtuvat, mutkittelevat ja risteävät muiden polkujen kanssa.

Mikään elämässä ei ole pysyvää, paitsi muutos. Ja tuo muutos on osa polkuamme, osa ihmisyyttä ja muutoksen salliminen on osa sielunpolkua, osa sitä syytä, miksi olemme valinneet syntyä ihmisiksi.

Sillä muuttumalla, me muutamme maailmaa. Elämällä, elämällä täydesti ja koko olemuksellamme, me tuemme elämää.

Ja valjastamalla oman yksilöllisen energiamme, omat lahjamme ja kykymme, me juhlistamme elämää – juhlistamme sitä, että olemme syntyneet tarkoituksella. Että me, elämämme ja tekomme ovat merkityksellisiä.

Rakkaudella,
Ida

Viestejä Valolta

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja lempeistä kanavoinneista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: