Rakkaudella ei ole sääntöjä

Rakkaudella ei ole saantoja

Hiljattain olen saanut kohdata useita ihmisiä, jotka ovat vakuuttaneet itselleen, etteivät he ole valitsemisen arvoisia. Että, he eivät ole avun, tuen, terveyden, hyvän olon, kaiken hyvän ja huomion arvoisia. He ovat vakuuttaneet itselleen, etteivät he ole rakkauden arvoisia.

Sen sijaan he ovat kertoneet itselleen, että ovat tietynlaisia, vääränlaisia, ja tämän takia heidän on toimittava tietyin tavoin. Elettävä tietyin tavoin. Luotava itselleen sääntöjä elämään, jotta he sopisivat joukkoon. Voisivat sallia itselleen elämän. Elämän sääntöjen kautta, sääntöjen ja ehtojen.

Me kaikki luomme näitä sääntöjä elämiimme, toiset vahvemmin, toiset heikommin. Toiset antavat itsensä kokonaan ulkopuolisille ehdoille ja noudattavat jonkin ideologian tiukkoja säännöksiä. Toiset asettavat tiukat sisäiset säännöt, joita on noudatettava. Muodostaan riippumatta nämä säännöt ennen pitkään pienentävät omaa voimaamme ja omaa rakkauttamme. Ne saavat meidät unohtamaan, että todellisuudessa emme tarvitse sääntöjä. Tarvitsemme rakkautta. Niin valtavasti rakkautta, että uskaltaisimme jälleen avoimina ja paljaina kurkistamaan elämään. Että uskaltaisimme jälleen elää täydesti.

Joten muistathan sinä kaunis valonlapsi, että olet täydellinen. Täydellinen juuri sellaisena kuin olet, koko kokonaisuudessasi, jokaisessa osassasi.

Tiedäthän, että olet valloittavan kaunis, juuri sellaisena kuin olet, mitään muuttamatta, mitään lisäämättä, mitään poistamatta. Omana itsenäsi.

Tiedäthän, että olet kaiken rakkauden arvoinen. Että koko maailmankaikkeus rakastaa sinua suunnattomasti, jokaista soluasi, jokaista henkäystäsi.

Annathan itsesikin rakastaa itseäsi. Annathan? Näethän kuinka tärkeä olet. Kuinka valtavasti valoa luot tähän maailmaan. Tiedäthän, että olemassaolollasi autat monia, niin uskomattoman monia, jotka tiellesi osuvat. Tiedäthän, ettet ole tehnyt mitään väärää, ettei sinussa ole mitään väärää.

Tiedäthän, ettet tarvitse sääntöjä. Sinulla on kaikki oikeus ja lupaa elää täysin vapaasti. Vapaasti ja ehdoitta, suurenmoisessa rakkaudessa.

Koko maailmankaikkeus iloitsee ja kiittää olemassaoloasi. Sitä valoa ja voimaa, joka sinusta hohkaa. Sitä rakkautta, jonka tuot tähän maailmaan, kaikelle ympärillesi. Suothan tuon saman rakkauden itsellesi. Sinä ansaitset sen. Vapaasti ja ehdoitta, jokainen hetki, sinä täydellinen valonlähettiläs.

Kiitos, että olet.

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: