Mitä seksuaalisuus on? Seksuaalisen energian ja elämänvoiman yhteys

Mita seksuaalisuus on seksuaalisen energian ja elamanvoiman yhteys

Seksuaalisuus on elämänvoimaa, puhdasta energiaa, joka sitoo kokonaisuutemme yhteen. Me synnymme seksuaalisesta energiasta ja seksuaalinen energia myös pitää meidät ihmisinä elossa. Seksuaalisuus on vahvasti kytketty kehoon, se on voima, joka yhdistää kokonaisuutemme, niin henkisen kuin fyysisen puolen itsestämme.

Seksuaalisuus on oma elämänvoimamme, voima, joka fyysisesti asuu lantion ja sukupuolielinten alueella. Se on energiaa, joka toimiessaan estoitta virtaa vapaana koko kehossamme elävöittäen meitä. Mitä vahvempi oma elämänvoimamme on, sitä vahvemmin olemme myös läsnä omassa itsessämme ja omassa voimassamme, ja näin myös energiakenttämme on laajempi.

Elämänvoima on pohjimmiltaan elämän ja ihmisyyden hyväksymistä. Mitä kauempana olemme omasta seksuaalisuudestamme, mitä vaikeampi meillä on hyväksyä oma seksuaalisuutemme, sitä vaikeampi meidän on elää ihmisinä maan päällä, hyväksyä ihmisyys ja sen tuoma elämä.

Kulkiessamme vahvemmin itseemme ja omaan voimaamme, seksuaalisuutemme nostaa automaattisesti päätään. Kun olemme täydesti läsnä itsessämme, olemme myös läsnä omassa elämänvoimassamme ja tällöin seksuaalinen energia, elämänvoiman energia, pääsee virtaamaan vapaana.

Elämme ajassa, jossa on opittu unohtamaan seksuaalisuus ja sen sijaan keskitytty seksiin. Seksuaalisuuden voima, oma elämänvoimamme on painettu alas ja siitä on pyritty luomaan akti, joka voimaannuttamisen sijaan toimii päinvastoin, imien omaa voimaamme ja hajottaen omaa energiaamme – ajaen meidät pois omasta keskuksestamme, läsnäolosta itsessämme.

Tämän takia moni meistä kokee tukoksia omassa elämänvoimassaan, energia ei pääse virtaamaan vapaana kehossa ja ajan kanssa tämä näyttäytyy fyysisinä ongelmina. Kaikki sukupuolielimiin ja lantion alueelle keskittyvät fyysiset ongelmat heijastavat elämänvoimaa. Mitä vahvemmin pyrimme sulkemaan oman elämänvoimamme, sitä vahvemmin keho myös reagoi ja muistuttaa sen olemassaolosta.

Seksuaalinen energia ja seksi eivät ole sama asia. Seksuaalisuus on monimuotoinen osa meitä, joka heijastuu kaikessa tekemisessä, kaikessa luomisessa. Seksuaalisuus on elämänvoimaa, eli luomisvoimaa ja omaa seksuaalisuutta voi vahvistaa antautumalla elämälle, sallimalla se ja löytämällä nautinto niin elämästä kuin kaikesta tekemisestä ja luomisesta.

Vapaana virtaava seksuaalinen energia voimaannuttaa meitä, jolloin me kykenemme täydesti ja täydellä voimalla luomaan kaikkea sitä, mikä meitä kutsuu. Omaa elämänvoimaa voi vahvistaa niin fyysisesti kehon kautta kuin aktiivisilla teoilla.

Elämänvoima kumpuaa ilosta ja nautinnosta olla elossa. Tärkeimpänä oman seksuaalisuuden vahvistamisessa on löytää itsensä ja kaikki se, mikä tukee itseä ja omaa kokonaisuutta. Löytää se, mikä tuottaa meille iloa ja nautintoa, nostattaa meissä innostuksen ja saa luovuutemme virtaamaan.

Avaamalla lantion aluettamme niin venytyksillä kuin hengitysharjoituksilla luomme fyysisesti tilaa elämänvoimalle ja autamme sitä virtaamaan vapaammin. Seksuaalinen energia ei ole irrallinen osa meitä, vaan mitä vahvemmin seksuaalinen energia virtaa, sitä laajemmalla alueella se myös virtaa.

NÄIN VAHVISTAT OMAA ELÄMÄNVOIMAASI

Omaa elämänvoimaa voi alkuun vahvistaa hengittämällä lantion alueelle, kuvittelemalla, että sisäänhengityksellä hengitämme sisään lämpöä, tulta, lantion alueelle ja uloshengityksellä rentoutamme lantion alueen, päästämme ulos kaiken kireyden ja paineen, kaiken kylmän.

Seksuaalisuuden vahvistamiseen ja avaamiseen löytyy paljon muitakin harjoituksia. Niistä ehkä tärkeimpänä on omaan kehoon tutustuminen, sen salliminen. Jotta voisimme sallia elämän ja oman itsemme, on meidän myös sallittava ja hyväksyttävä se koti, jossa asumme; oma kehomme. Kehomme on kotimme, se on suurenmoinen ilon, nautinnon ja hyvänolon lähde, jota tulisi jokainen hetki kunnioittaa.

Muistathan, että sinulla on täysi lupa elää, elää täydesti ja voimakkaasti. Antauduthan siis löytämään oman seksuaalisuutesi, oman elämänvoimasi, ilon elämästä ja nautinnon kehostasi. Antauduthan olemaan läsnä itsessäsi ja annat energiasi virrata vapaana ja estoitta itsessäsi. Mitä avoimempi olet elämälle, sitä vahvemmin oma elämänvoimasi virtaa, jokainen hetki.

Millainen suhde sinulla on omaan seksuaalisuutesi, omaan elämänvoimaasi?

Rakkaudella,
Ida

Viestejä Valolta

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja lempeistä kanavoinneista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: