Sinä olet kokonaisuus: läsnäolo avaa maailmankaikkeuden itsessäsi

Sina olet kokonaisuus lasnaolo avaa maailmankaikkeuden itsessasi

Jos sinusta tuntuu, että jokin kiristää, sinun on hankala olla itsessäsi ja huomaat jatkuvasti etsiväsi jotakin helpotusta oloosi, pysähdy hetkeksi tähän. Pysähdy hetkeksi itsesi ääreen, sillä sinussa asuu kaikki se, mitä etsit. Sinussa asuu maailmankaikkeuksia, jotka haluavat tulla nähdyiksi.

Aina välillä ahdistus nostaa päätänsä ja oma iho tuntuu kiristävän, aivan kuin ei enää osaisi asettautua siihen minään, jona itsensä kokee.

Unohdamme helposti, että me kasvamme ja kehitymme jatkuvasti. Että jokainen päivä olemme yhden päivän kokemuksia rikkaampia ja viisaampia, jokainen aamu heräämme hieman uudenlaisina ja erilaisina.

On tärkeä oppia pysähtymään tämän uuden ja erilaisen minän ääreen. On tärkeä pysähtyä näkemään kaikki se, mitä sisällään kantaa. Olemme valtavan moniulotteisia ihmeitä, meissä on tilaa niin valtavan paljolle, että sitä on vaikea sanoin kuvailla.

Me kannamme sisällämme maailmankaikkeuksia, kokonaisia universumeja ja meillä on lupa olla tuo monimuotoinen kokoelma kokemuksia, tunteita ja ajatuksia, joka olemme.

Itsensä ääreen pysähtyminen vaatii hieman rohkeutta, rohkeutta luopua siitä tutusta ja turvallisesta mallista, jonka itselleen on luonut. Rohkeutta kurkistaa totutun taakse ja nähdä kaikki se muu, joka meissä elää.

Rohkeutta näyttäytyä maailmassa sinä moniulotteisena ihmeenä, joka olemme. Helposti pienennämme itseämme, piilottelemme joitain osia itsestämme sopiaksemme joukkoon. Tämä on luonnollista, se tuo turvaa.

On turvallista olla hyväksytty. On turvallista näyttäytyä hyväksyttävänä.

Mutta välillä tämä itsensä pienentäminen ahdistaa ja silloin viimeistään tietää, että on aika astua eteenpäin. Päästää irti ja hyväksyä itse itsensä, juuri sellaisena kuin on, kaikkinensa.

Elämme suuressa kokonaisuudessa ja olemme suurta kokonaisuutta. Syventymällä itseemme löydämme myös itsestämme sen kokonaisuuden, jossa elämme. Kääntyessämme itseemme ja hiljentymällä löydämme sisältämme koko maailmankaikkeuden.

Voidaksemme löytää tasapainon on meidän kohdattava itsemme, meidän on oltava läsnä omalle kokonaisuudellemme. Meidän on katsottava itseämme silmiin ja sanottava:

Minä olen tässä sinua varten, minä olen tässä minua varten. Minä hyväksyn itseni ja rakastan itseäni jokainen päivä juuri sellaisena kuin olen.

Itsensä valitseminen on ensimmäinen askel kohti omaa unelmaelämää – valitsemalla itsemme, valitsemme unelmamme. Antamalla tilaa omalle kokonaisuudellemme, annamme itsellemme vapauden elää täydesti omasta sydämestämme käsin.

Muistathan siis rakkain pysähtyä tähän hetkeen, tunne kuinka olet läsnä tässä hetkessä ja näe itsesi juuri sellaisena kuin olet. Sillä sinä olet valloittava suuri ja kaunis kokonaisuus, joka ansaitsee tulla nähdyksi ja rakastetuksi, eleytksi todeksi – jokainen päivä ja jokainen hetki.

Rakkaudella,
Ida

Viestejä Valolta

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja lempeistä kanavoinneista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: