Rauhattomuudesta rauhaan: läsnäolo ja itsensä kohtaaminen tukena tässä hetkessä

Rauhattomuudesta rauhaan lasnaolo ja itsensa kohtaaminen

Levottomuus, rauhattomuus ja mahdottomuus antautua niille asioille, jotka kutsuvat. Väsymys, tukaluus ja ahdistus. Kiire ja stressi. Nämä ovat olleet monelle päällimmäisiä tunteita viime aikoina.

Maailman muuttuessa ilmassa on paljon negatiivista energiaa, energiaa, joka saa herkimmät meistä tuntemaan, että tukehdumme tähän kaikkeen. Epävarmuus nostaa päätänsä ja kaikki vaikuttaa hetkittäin epätodelliselta.

Tässä ajassa on ensisijaisen tärkeä olla läsnä itselleen, pysähtyä, hengittää, löytää oma keskuksensa.

Mitä vahvemmin olemme itsessämme läsnä, sitä vähemmän mikään ulkopuolinen pääsee meihin vaikuttamaan. Mitä enemmän toimimme itsestämme käsin, sitä helpompi meidän on liikkua eteenpäin tässä muuttuvassa ajassa.

Tämä on myös aikaa, jolloin paljon vanhaa nousee ylös ja esiin. Kohtaathan kaikki ne haasteet, tunteet ja kohtaamiset, jotka tuntuvat vievän sinut ajassa taaksepäin lempeydellä. Ne ovat tässä, jotta sinä voisit siirtyä eteenpäin. Ne vaativat huomiotasi, jotta voisit lopullisesti päästää irti ja astua uuteen.

Otathan siis itsellesi tilaa. Päästä irti pakoista ja vaatimuksista, antaudu tälle hetkelle ja anna itsesi pysähtyä. Sinulla ei ole kiire minnekään, sinun ei tarvitse tehdä mitään enempää kuin tässä hetkessä teet.

Löydä luottamus, tunne kuinka maa jalkojesi alla tukee sinua ja tiedä, että olet tuettu. Olet rakastettu. Tiedä, että kaikki mitä koet tässä hetkessä, on tarkoituksenmukaista, olet juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Avaudumme koteloistamme ja tuo avautuminen voi toisinaan olla tuskallista. Tiedä silti, että kun päästät irti kuorestasi, päästät irti kaikesta siitä, mikä pitää sinut kiinni, päästät itsesi myös lentoon.

Levitä siis rohkeasti siipesi rakkain ja tiedä, että sinua kannatellaan.

Lähetän sinulle suunnattomasti valoa ja rakkautta tähän hetkeen! Olet rakas, olet upea ja on ilo jakaa tämä maailma kanssasi.

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

Viestejä Valolta

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja lempeistä kanavoinneista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: