Keveyttä ja vapautta tähän hetkeen: Näin puhdistat energiakenttääsi

Keveytta ja vapautta tahan hetkeen nain puhdistat energiakenttaasi

Energiakenttämme on tärkeä osa meitä, joka on jokainen hetki yhteydessä maailmaan ympärillämme. Energiakenttämme toimii viisaana vuorovaikuttajana oman ja ulkopuolisen energian kanssa, siivilänä eri energioille ja tiedonkerääjänä ympäristöstämme.

Viisas energiakenttämme puhdistaa hyvin vahvasti itse itseään, mutta välillä siihen tarttuu silti ulkopuolista energiaa. Jotkin ihmiset, tapahtumat, paikat ja kokemukset voivat tarrautua voimakkaasti kiinni energiakenttään ja vaikuttaa omaan energiaamme.

Erityisesti herkät ihmiset aistivat ulkopuolisen energian helposti itsessään, välillä voi tuntua siltä kuin muut olisivat aivan iholla, heidän tunteensa ja olotilansa omia.

Omaa energiakenttää voi ja kannattaa puhdistaa tasaisin väliajoin, esimerkiksi iltaisin ennen nukkumaanmenoa.

Energiakenttää voi puhdistaa monin tavoin, tässä sinulle muutama yksinkertainen tapa, jotka helppoudestaan huolimatta ovat hyvin tehokkaita, kun ne tekee ajatuksella ja siihen luottaen, että itse pystyy puhdistamaan omaa energiakenttäänsä.

Energiakentän puhdistaminen pyytämällä

Sanat kantavat energiaa sisällään, kaikki sanat, joita käytämme ovat ladattuja energialla. Mitä enemmän keskitymme siihen mitä sanomme, sitä voimakkaampaa energiaa nuo sanat kantavat sisällään. Mitä enemmän tiedostamme mitä sanoja käytämme, sitä enemmän pystymme vaikuttamaan omaan todellisuuteemme.

Energiakenttää voi puhdistaa siis hyvin yksinkertaisesti pyytämällä. Voit sanoa ääneen, ajatella sanat tai kirjoittaa ne ylös, tärkeintä on, että keskityt niihin, annat niille täyden huomiosi, olet läsnä itsessäsi ja luotat omaan voimaasi.

Voit käyttää mitä tahansa sanoja, jotka tuntuvat sinulle oikeilta. Minä sanon:

Pyydän, että energiakenttäni puhdistuu kaikesta ulkopuolisesta ja raskaasta juuri tässä hetkessä. Kiitos. Kiitos. Kiitos.

Liike vapauttaa energiaa

Luonnollisesti energiamme virtaa hyvin vapaasti ja tuo vapaa virta puhdistaa energiakenttäämme. Liikkuva energia on kuin liikkuva vesi, puhdas, vapaa, voimakas ja kevyt itsessään.

Kehomme ja energiakenttämme ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa, ne heijastavat toinen toisiaan ja vaikuttavat toinen toisiinsa. Jos olo on pysähtynyt, raskas ja samea, kannattaa liikkua.

Kehon liike vapauttaa energiaa, auttaa sitä virtaamaan vapaammin. Mitä vahvempi fyysinen kehomme on, sitä vahvempi ja laajempi myös energiakenttämme on.

Vapauttava liike voi olla minkälaista vain ja liikunta auttaa usein myös purkamaan tunteita. Kaikki tanssista, hyppelyyn, leikkiin, salitreeniin ja nyrkkeilyyn auttaa paitsi kehoa myös energiaamme.

Erityisesti silloin, kun tuntuu ettei jaksaisi mitään, ota pieni hetki venyttelylle, ja tunne, kuinka kehon liike tuo sinulle energiaa – auttaa energiaasi virtaamaan vapaammin.

Energiahoito toimii syväpuhdistuksena

Energiahoito on hyvin voimakas tapa puhdistaa energiakenttää. Puhdas valoenergia auttaa omaa energiaasi puhdistumaan, purkamaan kaikkea vanhaa ja tukkoista energiakentästäsi.

Energiahoito myös palauttaa itseen, auttaa olemaan läsnä. Mitä enemmän olemme läsnä itsessämme, sitä vähemmän mikään ulkopuolinen pääsee meihin vaikuttamaan.

Lue lisää siitä, miten energiahoito auttaa sinua täällä.

Paras tapa huolehtia omasta itsestä ja energiakentästä on olla läsnä itsessä ja omassa voimassa, tietoinen siitä, miten itse toimii ja mitkä asiat vaikuttavat itseen. Läsnäolo on kaiken avain, niin arjessa kuin energian puhdistamisessa.

Puhdistus vaatii aina läsnäoloa, sitä, että olemme läsnä koko kokonaisuudessamme, niin kehossamme kuin energiassamme.

Miten sinä puhdistat omaa energiaasi?

Rakkaudella ja valolla,
Ida

Viestejä Valolta

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja lempeistä kanavoinneista.

2 vastausta artikkeliin “Keveyttä ja vapautta tähän hetkeen: Näin puhdistat energiakenttääsi”

 1. Miten sitten olla läsnä? Mitä pitää tehdä?

  Tykkää

  1. Läsnäoloa voi harjoitella esimerkiksi keskittymällä kehoon; tuntemalla jalat vasten maata, kuinka hengitys virtaa keuhkoissa tai miltä ilma tuntuu iholla. Mitä vahvemmin olemme läsnä kehossamme, sitä voimakkaammin olemme myös hetkessä läsnä.

   Toinen tapa on pysähtyä huomiomaan itsensä siinä tilassa, jossa on – avaamaan aistinsa kaikelle sille, mitä tämä hetki pitää sisällään, mitä hajuja ja tuoksuja, ääniä ja tuntemuksia tästä hetkestä huokuaa.

   Lempeästi ja sallivasti, päästämällä irti ajatuksista ja antautumalla olemaan läsnä kehossa, läsnä siinä tilassa ja tilanteessa, jossa on.

   Tammikuussa 2023 alkaa kurssi, jossa keskitymme läsnäoloon arjessa – olet tervetullut mukaan: adventuresofloveandlight.com/lempeaa-lasnaoloa-arjessa/

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: