Uusi aika, mahdollisuuksien aika

On ihmeellistä huomata miten aika vaihtui, kuinka vahvasti energia muuttui vuodenvaihteen tienoilla. Kevennys oli käsin kosketeltavaa jo joulukuussa ja vuodenvaihde tuntui vahvistavan muutosta entisestään. Astuimme hyvin selkeästi uuteen aikaan, erilaiseen energiaan. Kevyempään, mahdollistavaan, luovaan ja eteenpäin vievään aikaan. Uuteen aikaan.

Olen miettinyt paljon tulevaa vuotta, suunnitellut ja unelmoinut. Luonut polkuja, jotka vievät vahvemmin omalla tiellä eteenpäin. Miettiessäni vuotta havahduin siihen, ettei kyse ole vuodesta niin kuin me olemme sen määritelleet, vaan pidemmästä ajanjaksosta. Uudesta ajasta, joka yltää pitkälle vuoteen 2020. Ymmärtäessäni tämän, sen, ettei kaiken tarvitse tapahtua ja toteutua kahdentoista kuukauden aikana, ettei kaiken edes ole mahdollista toteutua seuraavan kahdentoista kuukauden aikana, koin eräänlaista helpotusta ja innostusta. Helpotusta siitä, ettei ole kiire toteuttaa kaikkea sitä, mikä kumpuaa sisältä. Innostusta siitä, että meillä on edessämme pitkä luomisen ja toteuttamisen aika. Että saamme rauhassa nauttia tästä uudesta, kevyemmästä ajasta.

Vaikkei mikään ulkoisesti olekaan muuttunut, tuntuu muutos luissa ja ytimissä. On uudenlainen olo, kevyempi olo. Todella uusi vuosi ja uusi minä. Uusi aika, joka tulee kantamaan vielä pitkään.

Suunnitelmia, ideoita ja ajatuksia on monia. Mikä kuitenkin on tärkeintä tässä uudessa ajassa, on uskallus. Uskallus hypätä tuntemattomaan, uskallus toteuttaa, uskallus luottaa. Uskallus ratsastaa aallonharjalla ja luottaa siihen, että meri kannattelee ja kuljettaa sinut juuri sinne, mikä on sinulle tarkoitettu. Uskallus luottaa siihen, että maailma kannattelee. Uskallus kuunnella omaa sydäntä ja rohkeasti seurata sen ääntä, kuinka hullulta se tuntuukaan.

Tämä uusi vuosi, uusi aika, on hyvin vahvasti tekojen aika. Mutta, ehkä ennen kaikkea, uskalluksen ja rohkeuden aika. Jos uskallamme kulkea luottavaisina valossa ja rakkaudessa, estoitta seikkailla sydämemme rytmin mukana, tulemme luomaan asioita, joita emme edes osaa kuvitella. Tulemme luomaan, kokemaan ja elämään jotakin aivan uudenlaista; Uuden ajan mahdollisuudet. Uuden ajan seikkailut.

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: