Ruokaa rakkaudella

Kevätsiivoukseni muistutti minua siitä, kuinka vahvasti keho sitoo meidät tähän maailmaan ja kuinka suuri merkitys ravinnolla on omaan hyvinvointiimme. Olemme hyvin kirjaimellisesti mitä syömme, myös energeettisesti.

Kehoni tyhjentyessä ja puhdistuessa mehupaaston ensimmäisenä päivänä tunsin, kuinka oloni keveni, keveni niin suunnattomasti, että tunsin luisuvani pois kehostani kokonaan. Kuljin pää pilvissä ja katselin alas kehooni, kuitenkaan siihen asettumatta. Laskeutuessani alas kehooni tunsin, kuinka se huusi ravintoa, kuinka heikko se oli ilman ruokaa. Omia tuntemuksiani kunnioittaen täytin vatsani hedelmillä ja tunsin kuinka elinvoima hiljalleen palasi kehooni, kuinka minä vahvemmin maadoituin tähän maailmaan.

Seuraavien päivien puhdas ja kevyt ruoka on vaikuttanut olooni suunnattomasti. Energia virtaa minussa hyvin vapaasti ja suuresti. Kuplin elämänvoimaa, keveyttä, inspiraatiota ja valoenergiaa. Kaikki raskaus tuntuu poistuneen, kuin kahleet nilkoista olisivat auenneet ja vihdoin kuljen vapaana maailmassa, kevyesti, liidelleen. Olo on euforinen ja luottavainen. Olen vahvasti yhteydessä maahan, elämään ympärilläni ja samanaikaisesti hyvin suojattu omassa energiassani ja kosketuksissa taivasenergiaan, yhteydessä maailmankaikkeuteen. Nautin suunnattomasti tästä keveydestä, siitä voimasta ja hyvästä olosta, jonka itselleni suon hyvin yksinkertaisin keinoin.

Olemme mitä syömme ja ravintomme vaikuttaa kokonaisuuteemme hyvin voimakkaasti. Mitä raskaampia ruokia syömme, sitä raskaampi meidän on myös olla. Raskas ruoka, joka ei ravitse kehoa jää niin kehoon kuin energiakenttään painoksi, tukkeeksi. Se vetää meitä alas ja pyrkiessämme pois tuosta raskaasta olosta käännymme hyvin helposti tuon samaisen raskaan ruoan puoleen. Pyrimme helpottamaan oloamme sillä, mikä on helpointa, mitä tekee mieli, sillä mikä olon alun perin aiheutti.

Jos kumminkin pysähdymme kuuntelemaan kehoa mielitekojen lävitse huomaamme, kuinka erilaista ravintoa kehomme kaipaa, kuinka keho ohjaa meitä kohti kevyempää ruokaa, joka auttaa meitä voimaan paremmin, joka keventää oloamme, joka sopii meille. Mitä herkemmin opimme kuulemaan kehomme viestejä, sitä paremmin voimme siitä huolehtia. Kehollamme on suuri vaikutus koko kokonaisuuteemme, mitä paremmin kehomme voi, sitä paremmin myös me itse voimme, kokonaisuudessamme.

Kevätsiivoukseni muistutti minua siitä, kuinka tärkeä on ravita itseään energisöivällä ruoalla, ruoalla, joka todella ravitsee meitä. Ruoalla, joka värähtelee juuri itselle. Löysin itseni näillä ajatuksilla kaupasta, tutkien ja tunnustellen, mitä minun kehoni tässä hetkessä tarvitsee. Mielitekoja oli monia, ajatuksia siitä, mikä olisi terveellistä vielä enemmän, mutta loppujen lopuksi ostoskassin sisältö ei ollut kumpaakaan ja yllätti yksinkertaisuudellaan.

Olemme jokainen yksilöitä ja meillä jokaisella on omat tarpeemme. Yhden ruokavalio voi hyvinkin tehdä hallaa toiselle, oli se kuinka terveellinen tahansa. Muistathan siis kuunnella itseäsi ja kehoasi, sillä kehosi on tavattoman viisas ja kertoo jokainen hetki mitä se tarvitsee. Meidän tarvitsee ainoastaan hiljentyä kuuntelemaan sen viestejä.

Kevätpuhdistukseni toi minulle kevyempiä energioita ja parempaa ymmärrystä siitä, mitä minä tarvitsen voidakseni hyvin fyysisesti. Ja muistutuksen siitä, että kaikki on energiaa ja että sillä minkälaisen energian kanssa olemme kosketuksissa, on suuri vaikutus itseemme ja oloomme. Tästä lähtien lautaseltani löytyy paljon värikästä, kevyttä, maanläheistä ja kirkasta syötävää. Syötävää, jonka energia kutsuu minua ja tukee omaa energiaani.

Oletko koskaan pohtinut tai tunnustellut minkälainen energia ruoalla on ja miten ruoan energia sinuun vaikuttaa? Tai kuinka sinä vaikutat ruokaan kokatessasi? Ei turhaan sanota, että ruokaa tulisi tehdä rakkaudella. Joten, valitaan ruokamme rakkaudella ja tehdään sitä rakkaudella, rakkaudella itseämme kohtaan.

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: