Kuinka epävarmuus auttaa elämään hetkessä ja läsnäolo tuo varmuutta

Kuinka epavarmuus auttaa elamaan hetkessa ja lasnaolo tuo varmuutta

Istun uuden kodin sohvalla ja ihmettelen elämää. Kuinka nopeasti asiat muuttuvat, kuinka suuri merkitys mitä pienimmillä asioilla on suuren muutoksen keskellä. Tässä hetkessä, tämän uutuuden keskellä, tunnen kaikista voimakkaimmin keveyden. Suurenmoisen keveyden, joka laskeutuu kaiken ylle ja muistuttaa jatkuvasti siitä, että olen oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Samanaikaisesti tunteet kuitenkin poukkoilevat kiristävästä rinnasta suruun ja ikävään. Iloon uudesta ja suureen pelkoon. Muutos on tunteiden pyörremyrsky, joka vaatii valtavasti itserakkautta ja läsnäoloa, ja vielä enemmän luottamusta.

Kun sumu ei vielä ole hälvennyt, kun seisomme täysin tietämättöminä elämästämme ja sen käännöksistä on tarpeen pysähtyä. Pysähtyä tähän hetkeen ja huomata mitä tämä hetki tuo mukanaan, mitä tämä hetki on. Sillä tästä hetkestä ponnistamme seuraavaan, eikä meillä ole muuta varmaa kuin tämä tässä ja nyt.

Tietämättömyys ja epävarmuus auttavat elämään hetkessä. Tämä hetki on kuin turvasatama, joka muistuttaa, että kaikki on hyvin tässä ja nyt. Kaikki on järjestynyt tähän hetkeen. Kaikki on tässä hetkessä. Rauha leviää, tyyneys ja luottamus kannattelevat, kun pysähdymme hengittämään tähän hetkeen ja päästämme irti kaikesta muusta. Päästämme irti kaikista niistä vaatimuksista, joita meillä on elämää kohtaan ja antaudumme sille mitä on.

Antaudumme itsellemme, kaikelle sille mitä todella tässä hetkessä tarvitsemme. Rakastamme itseämme niin paljon, että löydämme luottamuksen itseämme ja elämää kohtaan. Ymmärrämme, että olemme rakastettavia ja täydellisiä juuri sellaisina kuin olemme. Ymmärrämme, että ansaitsemme kaiken hyvän, minkä elämä tuo mukanaan.

Ja tästä tilasta, itserakkauden ja luottamuksen syövereistä elämän epävarmuus tuntuu hieman vähemmän pelottavalta. Hieman vähemmän hurjalta ja kykenemme taas toimimaan. Astumaan eteenpäin. Ponnistamaan tästä hetkestä seuraavaan.

Muistathan siis rakas valonlapsi, olit missä tahansa, teit mitä hyvänsä, että tämä hetki tukee sinua. Tukee ja auttaa sinua kaikin mahdollisin tavoin. Tässä hetkessä elät sinä, kaunis tähtisade, elät ja olet, kokonaan ja täydesti sinä suurena rakkaudenilmentymänä, joka olet. Joten ethän koskaan unohda tätä hetkeä, ethän koskaan unohda itseäsi?

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: