Autat maailmaa olemalla läsnä, yhdistymällä omaan voimaasi ja astumalla rakkauteen

Autat maailmaa olemalla lasna yhdistymalla omaan voimaasi ja astumalla rakkauteen

Elämme ajassa, jossa maailmamme on murroksessa, maaplaneettamme tulessa. Ajassa, jossa elämä tuntuu luovan jatkuvaa kaaosta. Herkimmät meistä tuntevat maailman kaaoksen itsessämme, ihomme tuntevat kuinka maa palaa karrelle eri puolilla planeettaa. Sydämemme tuntee kaaoksen, sodan ja katastrofin aiheuttaman kauhun, surun ja pelon itsessään. Tunnemme itsessämme, kuinka maailma huutaa, pyytää apua, emmekä usein tiedä miten auttaa.

Elämme ajassa, joka vaatii aktiivisia tekoja. Tekoja sen, eteen, että tietoisuutemme kasvaisi ja kollektiivisesti lähtisimme luomaan muutosta parempaan. Tekemään tekoja hyvinvoinnin ja kokonaisvaltaisemman rakkauden eteen.

Tuo muutos, jota kaipaamme. Nuo teot, joita meidän tarvitsee tehdä, lähtee meistä itsestämme. Parhaiten autamme maailmaa tässä hetkessä auttamalla itseämme.

Auttamalla itseämme olemaan läsnä itsessämme. Todella pysähtymällä tähän hetkeen, tähän aikaan, tähän kehoon, tähän hengenvetoon. Olemalla läsnä itsessämme ja siinä maailmassa, jossa elämme.

Silloinkin, kun tuo läsnäolo tuntuu pelottavan tyhjältä. Silloinkin, kun ei tiedä onko tämän hetken jälkeen enää mitään. Silloinkin, kun emme haluaisi kohdata kaikkea sitä, mitä tästä hetkestä nousee.

Muutos syntyy, kun autamme itseämme läsnäolon kautta kulkemaan vahvemmin omaan voimaamme. Kun astumme omaan kokonaisuuteemme, seisomme vahvojen juurien päällä, tukevasti omassa rungossamme. Kun hyväksymme itsemme, ihmisyytemme, fyysisyytemme, henkisyytemme, energiamme, kokonaisuutemme.

Omasta voimastamme, omasta keskuksestamme käsin pystymme astumaan rakkauteen. Siihen valoisaan, lempeään rakkauteen, joka pitää tätä maailmankaikkeutta kasassa. Voimme yhdistyä ykseyteen, olla yhtä maailmankaikkeuden valoverkoston kanssa. Hengittää jokaisella hengenvedolla rakkautta sisäämme ja jokaisella hengenvedolla hengittää rakkautta ulos siihen maailmaan, jossa elämme.

Syvää, puhdasta, alkukantaista rakkautta. Sitä rakkautta, josta olemme syntyneet, josta maailmankaikkeus on syntynyt. Alkulähdettä. Puhtainta valoa. Korkeinta tietoisuutta. Rakkautta.

Voimme auttaa maailmaa auttamalla itseämme. Auttamalla itseämme löytämään rakkauden itsestämme. Elämällä rakkaudessa ja rakkaudesta käsin.

Mitä useampi meistä nousee korkeammalle tietoisuuden tasolle, mitä useampi meistä löytää rakkauden voiman itsestään, sitä vahvemmin maailmamme kääntyy ihmisyyden ja mielen tasosta korkeavärähteisempään ja rakkaudellisempaan tasoon.

Autetaan maailmaa auttamalla itseämme. Ollaan rohkeita ja pysähdytään olemaan läsnä, kohdataan itsemme ja oma ihmisyytemme. Sallitaan kaikki se, mitä olemme ja antaudutaan omalle kokonaisuudellemme.

Olemme jokainen aivan valloittavan upeita valo-olentoja, jotka kulkevat ihmisinä täällä maan päällä. Annetaan siis itsellemme lupa olla kaikkea sitä, mitä olemme. Annetaan itsellemme lupa kurottaa valontaajuudelle samanaikaisesti, kun askellamme ihmisinä maan päällä. Annetaan itsellemme lupa toimia täydesti omasta kokonaisuudestamme käsin.

Me kaikki pystymme tähän, meissä kaikissa on se viisaus, joka kuljettaa meidät kohti rakkautta. Meidän tarvitsee vain harjoitella, avautua kerta toisensa jälkeen ja sitkeästi luottaa siihen, että mitä syvemmälle itseemme sukellamme, sitä vahvemmin rakkaus avautuu meissä.

Sitä vahvemmin rakkaus avautuu meissä ja siinä maailmassa, jossa elämme. Ympäristössämme.

Autetaan siis maailmaa auttamalla itseämme. Nostetaan maailman tilaa rakkaudellisemmaksi nostamalla rakkautta itsessämme. Tarvitsemme jokaisen pisaran rakkautta muutosta varten, jokaisen ihmisen valintoja ja tekoja vahvemmin antautua rakkaudelle. Vain aktiivisesti valitsemalla parempi, voimme paremmin ja niin myös maailmamme voi paremmin.

Antauduthan siis täydesti auttamaan maailmaa, auttamalla itseäsi.

Rakkaudella,
Ida

Viestejä Valolta

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja lempeistä kanavoinneista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: