Kuinka löytää varmuus tästä hetkestä, kun tuleva tuntuu pelottavalta ja epävarmalta

Kuinka loytaa varmuus tasta hetkesta, kun tuleva tuntuu pelottavalta ja epavarmalta

Usein luomme niin vahvoja suunnitelmia ja mielikuvia tulevalle, että todellisuus jää helposti piiloon. Epävarmuudessa haemme tukea suunnitelmista ja toiveista, joskus niinkin paljon, että suljemme itsemme kaikilta niiltä mahdollisuuksilta, joita elämä tarjoaa. Näemme vain yhden oven edessämme, vaikka todellisuudessa reittejä, joita kulkea on monia. Ja mitä vahvemmin pidämme kiinni mielikuvistamme, sitä vaikeammalta elämä alkaa tuntua, kun kaikki ei menekään suunnitellusti.

Jos kuitenkin uskallamme päästää irti vaatimuksistamme ja suunnitelmistamme huomaamme kuinka elämänvirta kannattelee meitä. Huomaamme kuinka avoin ovi löytyy aina toisen sulkeutuessa. Huomaamme, että meillä on tilaa elää ja luoda. Tilaa mahdollisuuksille, tilaa taialle.

Ja tuo tila löytyy läsnäolosta ja luottamuksesta. Rohkeudesta astua epävarmuuteen, astua epätietoisuuteen, antamalla epävarmuudelle ja epätietoisuudelle tilaa. Sallimalla sen, että maailman on arvaamaton emmekä koskaan voi hallita kaikkea. Rohkeudesta päästää irti hallinnasta ja kulkea virran mukana, sukeltaa pelon toiselle puolelle ja nähdä kuinka vakaasti ja varmasti maailma meitä kannattelee.

Ja tuo rohkeus saa voimansa tästä hetkestä, syvistä hengityksistä, pysähtymisestä näkemään, että minulla on tässä ja nyt kaikki hyvin. Elän, hengitän. Olen turvassa omassa itsessäni, tuntui ulkomaailma kuinka turvattomalta tahansa. Tästä turvallisesta ja rakkaudellisesta tilasta itsessäni hengitän itseni tästä hetkestä toiseen. Luon unelmia todeksi tästä tilanteesta ja itsestäni käsin. Rakennan juuri tähän hetkeen maailman, jossa haluan elää ja olla, ja luotan siihen, että tämä hetki kannattelee seuraavaan. Luo tilaa myös seuraavalle, jatkumolle, joka on alati tässä, minussa, läsnä.

Kun tunnet epävarmuuden ja pelon vievän voiton pysähdy hengittämään, pysähdy tuntemaan maa jalkojesi alla ja ilmavirta ihollasi. Ole läsnä itsessäsi ja salli kaikki se mikä tässä hetkessä on. Salli itsesi, pelkoinesi. Salli maailma epämukavuuksineen. Salli elämä kaikessa sen monimuotoisuudessa.

Hengitä kaiken sen lävitse, joka pitää sinut irrallaan tästä hetkessä, irrallaan itsestäsi. Hengitä ja antaudu. Antaudu itsellesi, tunteillesi ja unelmillesi. Antaudu elämälle, sen mahdollisuuksille ja avoimille oville. Löydä luottamus sydämestäsi, hengitä se suureksi ja anna sen kääriytyä ympärillesi, turvalliseksi peitoksi, joka auttaa sinua sallimaan. Auttaa sinua antautumaan.

Ja auttaa sinua päästämään irti kaikista pakoista, jotka vetävät sinua alas. Kaikista odotuksista, jotka pienentävät elintilaasi. Päästä irti kaikesta mikä on ollut, päästä irti kaikesta, mikä ei vielä ole tullut ja istu tässä hetkessä.

Istu tässä hetkessä ja tunne kuinka voimakkaasti olet elossa, tunne kuinka sydämesi viestii maailmankaikkeuden kanssa ja kuinka yhdessä luotte hetkien helmijanan, rakennatte unelmia todeksi ja iloitsette elämästä. Sen monimuotoisuudesta, luomisvoimasta ja rakkaudesta. Jokainen hetki, tästä hetkestä käsin sydän avoinna ja rakkautta täynnä.

Rakkaudella,
Ida

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: