Muutos rakentuu tästä hetkestä: Läsnäolo avaimena itseen ja unelmaelämään

Muutos rakentuu tasta hetkesta lasnaolo avaimena itseen ja unelmaelamaan

Voidaksemme elää elämää, joka tukee meitä itseämme ja kokonaisuuttamme, on meidän oltava läsnä niin itsessämme kuin ympäristössämme. Läsnä luomassa tästä hetkestä sitä elämää, jossa voimme hyvin. Läsnä kuullaksemme mitä sielumme meille jokainen hetki viestii ja seurataksemme sydämemme ääntä.

On tärkeä jokainen päivä antautua sille, mikä on, antautua elämälle, joka on tässä ja nyt. Hyväksyä vallitseva tilanne ja lähteä tästä hetkestä ja tilasta luomaan tulevaa.

Elämämme rakentuu pala palalta: unelmamme eivät muodostu tyhjiöstä, vaan nykyhetkestä ja siitä, mitä päätämme tässä hetkessä tehdä, miten päätämme toimia kunakin hetkenä.

Olemalla fyysisesti ja energeettisesti läsnä vedämme puoleemme kaikkea sitä, mitä kussakin hetkessä tarvitsemme.

Läsnäolo vapauttaa meidät tähän hetkeen, se vie pois kaiken turhan stressin ja huolehtimisen. Läsnäolo avaa meitä elämään itsestämme käsin, auttaa meitä antautumaan sille, mikä on ja sille, mitä me todella tarvitsemme.

Ollessamme läsnä olemme tietoisia itsestämme, ympäristöstämme ja energiasta, joka virtaa meissä ja ympärillämme, olemme vahvemmin juurtuneita, maadoittuneita ja omassa voimassamme. Läsnäollessa energiamme tiivistyy meihin, sen sijaan, että se olisi levittäytynyt tulevaan, menneeseen tai johonkin ulkopuoliseen.

Kun energiamme on ehyt ja kokonainen olemme myös energisempiä, meidän on helpompi toimia omasta voimastamme käsin ja täydesti heittäytyä kaikkeen siihen, mikä eteen tulee.

Ollessamme läsnä meidän on helpompi lähteä luomaan omaa todellisuuttamme sellaiseksi, joksi sen haluamme, sellaiseksi joka tukee meitä ja kokonaisuuttamme.

Läsnäolo on avain kaikkeen, muutokseen itsessä ja omassa elämässä. Läsnäolo tuo meidät lähemmäksi itseämme, auttaa meitä vahvemmin kuulemaan oman äänemme, sydämemme viestit.

Läsnäolo auttaa meitä elämään täydesti ja kokonaisvaltaisesti omassa kokonaisuudessamme ja tätä kautta myös aktiivisesti luomaan itsellemme elämän, joka tukee meitä ja omaa kokonaisuuttamme.

Ilman läsnäoloa on hankala luoda muutosta itsestä käsin tai löytää rakkaus itseään kohtaan. Läsnäolo on lempeä voima, joka tuo meidät takaisin yhteyteen itsemme kanssa. Se on elintärkeä voima, joka edesauttaa meitä elämään unelmaelämäämme, tietoisina yksilöinä ja rakkaudesta käsin.

Annathan itsellesi siis tilaa olla läsnä, läsnä itsessäsi ja siinä maailmassa, jossa elät. Mitä vahvemmin kuljemme kohti rakkaudellisempaa tilaa, sitä tärkeämpää on olla läsnä. Läsnä itsessä ja omassa energiassa.

Läsnäoloa voi harjoitella missä ja milloin vain, helpoiten pysähtymällä kehon ääreen.

Ensi kerran, kun huomaat liiteleväsi ajatustesi mukana palauta itsesi tähän hetkeen keskittymällä hengitykseesi, tuntemalla jalkasi vasten maata, tunnustelemalla miltä ilma tuntuu iholla tässä ja nyt ja kysy itseltäsi: Miten minä voin tässä hetkessä?

Rakkaudella,
Ida

Viestejä Valolta

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja lempeistä kanavoinneista.

Yksi vastaus artikkeliin “Muutos rakentuu tästä hetkestä: Läsnäolo avaimena itseen ja unelmaelämään”

  1. […] Lue myös: Muutos rakentuu tästä hetkestä: Läsnäolo avaimena itseen ja unelmaelämään […]

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: