Kevein askelin eteenpäin: Harjoitus irtipäästämiseen ja hyväksymiseen

Kevein askelin eteenpain harjoitus irtipaastamiseen ja hyvaksymiseen

Maailman energia tiivistyy ja valmistautuu siihen, että me kollektiivisesti astumme eteenpäin, ylemmäs, korkeammalle, tietoisemmiksi ja lähemmäksi rakkautta. Olemme eläneet läpi suurta muutosta, aikaa, joka on vaatinut sen, että kohtaamme itsemme ja omat haasteemme, että puramme yhden kerroksen pois meidän ja syvimmän rakkauden väliltä.

Jotta voisimme vapaasti astua eteenpäin, on tarpeen katsoa hieman taaksepäin, käydä läpi ja päästää irti siitä, mikä on ollut.

Mitä sinä olet kohdannut viimeisten vuosien aikana toistuvasti? Mitä elämä on sinulle pyrkinyt opettamaan?

Jos katsot viimeisiä vuosiasi, sitä myllerrystä, jonka olet muutoksen ajassa käynyt lävitse, mitä sinä olet kohdannut kerta toisensa jälkeen, mikä teema on toistunut elämässäsi? Mitkä haavat ovat auenneet kerta toisensa jälkeen?

On tärkeä hyväksyä se prosessi, jonka olemme käyneet lävitse. Nähdä se suuri työ, jonka olemme itsemme kanssa tehneet, minkä maailma on pakottanut meidät tekemään. Olemme kulkeneet pitkän matkan lähemmäksi itseämme ja nyt meitä pyydetään tarkastelemaan lempeästi ja rakkaudella sitä polkua, jonka olemme tähän päivään kulkeneet.

Vapaus ja rauha asuvat kyvyssä hyväksyä kaiken sen mikä olet, hyväksyä se, mitä olet kokenut. Hyväksyä itsesi, juuri sellaisena kuin olet.

Hyväksymisen kautta meidän on helpompi lempeästi ja rakkaudella lähestyä itseämme sellaisina kuin tässä hetkessä olemme, vahvemmin toimia itsestämme käsin.

Meitä pyydetään konkreettisesti käymään läpi kaikki kokemamme, muistelemaan ja tunnustelemaan mitä olemme joutuneet kohtaamaan.

Meitä pyydetään rakkaudella katsomaan itseämme ja miten olemme toimineet eri tilanteissa, mistä käsin olemme toimineet.

Ja ennen kaikkea meitä pyydetään lempeästi hyväksymään itsemme ja kaikki se mitä olemme, kaikki se mitä olemme tehneet. Sallimaan kaikki mikä on ollut ja näkemään, kuinka vahvoja ja upeita me olemme.

Sinä olet jokainen hetki toiminut parhaalla mahdollisella tavalla, siitä tietoisuudesta ja viisaudesta käsin, joka sinulla kussakin hetkessä on ollut.

Et ole tehnyt mitään väärää, sinä rakas säihkysielu et voi tehdä mitään väärää ja nyt on aika hyväksyä tämä. Rakkaudellisesti hyväksyä se, että olet tehnyt parhaasi ja nähdä kuinka vahvasti ja voimakkaasti olet kulkenut tämän muutosvaiheen lävitse.

Hyväksynnän toisella puolella odottaa lempeä valo, helpotus, rauha – puhdas ilo kaikesta kokemastasi.

On vapauttavaa nähdä ja ymmärtää, että jokainen hetki on toiminut niin kun on parhaiten kyennyt. On vapauttavaa nähdä ja ymmärtää, että kaikki minkä on kokenut, on vienyt itseä eteenpäin. Ne tuskallisimmatkin hetket ovat toimineet apureinamme, auttaneet meitä astumaan syvemmälle itseemme.

MISTÄ HALUAT PÄÄSTÄÄ IRTI, MITÄ OTTAA MUKAASI?

Nyt kun valmistaudut innokkaana astumaan kevyempään energiaan, muistathan ensin päästää irti siitä, mikä on ollut.

Voit tehdä tämän konkreettisesti kirjoittamalla ylös mistä haluat luopua, minkä haluat jättää taaksesi, mikä ei enää tue sinua. Nämä voivat olla niin tapoja, tilanteita, asioita kuin ajatuksiakin.

Siirry sen jälkeen tarkkailemaan mistä olet kiitollinen, mitä matkasi on sinulle opettanut, mitä hyvää kaikki kokemasi on sinulle antanut.

Vaikeimmatkin asiat elämässämme opettavat meille jotakin, antavat meille enemmän kuin osaamme kuvitellakaan, ja kun näemme tämän, me täytymme kiitollisuudella, kiitollisuudella kaikesta siitä, mitä olemme kokeneet, tehneet, käyneet läpi. Kiitollisuudella kaikesta siitä, mistä olemme selvinneet, mitä olemme oppineet.

Ja lopuksi pysähdy selkeyttämään itsellesi missä sinä olet nyt ja mihin sinä voit tästä hetkestä astua. Mitä sinä haluat seuraavassa elämänvaiheessasi, mistä sinä haluat luoda totta, millaista elämää sinä haluat elää?

Hyväksyminen, kiitollisuus ja eteenpäin astuminen tästä hetkestä, itsestä käsin kutsuvat meitä tämän hetkisessä energiassa. On tärkeä vapauttaa itsensä vanhasta, jotta voimme täydesti astua siihen uuteen, joka meitä odottaa. Jotta kykenemme koko sydämellämme vastaanottamaan kaiken sen, mitä uusi tuo tullessaan, mitä elämä tuo tullessaan.

Jotta, me voimme täydesti elää itsestämme käsin ja hyväksyä elämäämme kaiken sen, mikä tukee meitä. Hyväksyä elämäämme kaiken hyvän, kaiken rakkauden.

Sillä me kaikki ansaitsemme kaiken hyvän elämäämme, ansaitsemme suurenmoisen rakkauden, jokainen hetki.

Rakkaudella,
Ida

Viestejä Valolta

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja lempeistä kanavoinneista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: