Koska sinä olet rakkauden arvoinen: 7 harjoitusta itsesi rakastamiseen

Koska sina olet rakkauden arvoinen 7 harjoitusta itsesi rakastamiseen

Tämä hetki on muistuttanut siitä, kuinka tärkeä on valita itsensä jokainen päivä. Kuinka tärkeä on tehdä itseään helliviä, rakastavia ja voimaannuttavia tekoja arjessa. Pienimmätkin valinnat, jotka lisäävät omaa hyvää oloa tekevät ihmeitä, auttavat sinua voimaan paremmin omassa itsessäsi, olemaan vahvemmin läsnä omassa voimassasi.

Kokosin sinulle pieniä itserakkausharjoituksia, joista voit valita tehtäväksi yhden viikon jokaiselle päivälle. Tekoja, ajatuksia ja harjoituksia, joiden tarkoitus on auttaa sinua vahvemmin osoittamaan rakkautta itseäsi kohtaan.

Koska sinä olet upea ja rakastettava, rakkauden arvoinen, jokainen hetki.

MITEN SINÄ VOIT TÄNÄÄN?

Aamulla, kun heräät, pysähdy kysymään itseltäsi, miten tänään voit. Miltä tuntuu herätä juuri tänä aamuna?

Anna vastaukselle tilaa, anna itsellesi tilaa voida juuri niin kuin voit tänään. Sinun ei tarvitse yrittää mitään tai olla mitään muuta kuin olet. Antaudu kaikelle sille, mitä tämä hetki tuo mukanaan. Mitä sinä tässä hetkessä koet.

Sillä sinä olet täydellinen tänään, jokainen päivä, juuri sellaisena kuin olet.

MIHIN SINÄ PYSTYT TÄNÄÄN?

Minkälainen energiataso sinulla on tänään, vastaako se sitä mitä päivä vaatii sinulta, mitä sinä vaadit itseltäsi tänään? Mitä sinä voit muuttaa, jotta toimit itsestäsi, omasta energiatasostasi käsin?

Suurinta itserakkautta on toimia itsestään käsin, kuunnella ja kunnioittaa sitä, mihin kussakin hetkessä pystyy. Jos olet väsynyt, sinun ei ehkä tarvitse aivan täydellä vimmalla käydä tehtävälistaasi lävitse. Jos tunnet olosi energiseksi, anna tuolle energialle tilaa, anna itsesi pulputa energiaa, juuri sen verran kuin tuntuu hyvältä.

Hyvinvointimme asuu tasapainossa, siinä, että me tunnistamme mitä kussakin hetkessä tarvitsemme ja mihin pystymme ja kykenemme toimimaan itsestämme käsin, omia tarpeitamme ja omaa energiatasoamme kunnioittaen.

VALITSE TEHDÄ JOTAKIN HYVÄÄ ITSELLESI TÄNÄÄN

Kirjoita itsellesi lista asioista, joista nautit. Sellaisista asioista, jotka tuovat sinulle aidosti hyvää oloa. Ne voivat olla pieniä ja suuria, ihmeellisiä ja vallan tavanomaisia, aivan mitä tahansa, kunhan ne aidosti tuovat sinulle hyvää oloa.

Valitse tuosta listasta yksi asia, jonka tänään teet. Sitoudu valitsemaan itsesi ja tekemään itsellesi jotakin hyvää tänään.

Ja ennen kaikkea, anna itsellesi täysi lupa nauttia tuosta hyvästä, jonka itsellesi tänään annat. Vapaasti ja estoitta riemuita siitä, että huolehdit itsestäsi, teet jotakin hyvää itsellesi, jotakin joka lisää iloasi ja luo sinulle hyvää oloa.

KERRO ITSELLESI RAKASTAVASI ITSEÄSI

Katso itseäsi peilistä silmiin ja sano ääneen:

Minä rakastan sinua. Minä rakastan itseäni. Olen hyvä ja täydellinen juuri sellaisena kuin olen, omana kauniina itsenäsi.

Voit toistaa sanoja useaan kertaan. Anna itsellesi lupa sanoin osoittaa, että sinä olet rakastettu, että sinä rakastat itseäsi.

Minkälainen olo sinulle nousee, kun kerrot rakastavasi itseäsi? Mitä tunteita rakkaudentunnustus herättää sinussa, missä kohtaa kehoasi se tuntuu?

Anna itsesi tuntea, kokea ja olla läsnä itsessäsi. Olet kaiken rakkauden arvoinen, jokainen hetki. Ja suurinta rakkautta itseä kohtaan on kertoa tästä rakkaudesta. Ladata sanoilla voimaa itseen, antaa sanojen energian kulkea syvälle itseen ja voimallaan välittää rakkautta sinuun.

Alkuun tämä voi tuntua hassulta, se voi herättää tunteita, nostaa kyyneleet silmiin. Anna tuolle kaikelle tilaa. Ajan kanssa tulet näkemään aidosti rakastavat silmät peilistä ja huomaamaan kuinka rakkauden sanasi valuvat harteillesi kuin lämmin peitto.

Koska sina olet rakkauden arvoinen 7 harjoitusta itsesi rakastamiseen

KOSKETA ITSEÄSI RAKKAUDELLA

Me jokainen kaipaamme kosketusta, tarvitsemme sitä voidaksemme hyvin. Yhtä tärkeää kuin toisen kosketus on se, että koskemme itseämme rakkaudella.

Ota pieni hetki, jolloin istut ja silität itseäsi. Lempeästi ja rakkaudella. Voit kuvitella, että käärit itsesi omaan syliisi ja pidät itseäsi hellänä ja hyvänä, rakastavasti huolehdit itseäsi, tarjoat itsellesi rakkautta oman kosketuksesi kautta.

Voit vahvistaa kosketusta lisäämällä silityksiin ja hipsutuksiin sanoja:

Olen ihana, olen tärkeä. Rakastan sinua. Olen kaunis, olen upea. Aivan mahdottoman ihana.

Tämäkin voi alkuun tuntua vieraalta ja vaikealta. Ota kosketukselle kuitenkin aikaa, anna itsesi kulkea epämukavuuden yli ja antaudu täydesti rakastamaan itseäsi, vapaasti ja ehdoitta, hellän kosketuksen myötä.

HENGITÄ ITSEESI RAKKAUTTA

Pysähdy ottamaan pieni tauko hengitysharjoitukselle, istuudu alas mukavaan asentoon tai käy makuulle. Hengitä sisään, niin, että tunnet keuhkojesi täyttyvän ja vatsasi kohoavan ja hengitä ulos, niin, että tunnet keuhkojesi tyhjenevän ja vatsasi litistyvän kohti selkärankaasi.

Sisäänhengityksellä kuvittele, että hengität rakkautta sisääsi. Anna tuon rakkauden kulkea jokaiseen soluusi, aina varpaisiisi saakka, päälaelle ja sormenpäihin asti.

Uloshengityksellä kuvittele, että päästät irti kaikesta raskaasta, joka on varastoitunut sinuun. Anna kaiken raskaan valua sinusta ulos.

Ja hengitä jälleen sisään rakkautta, ulos kaikki raskas.

Toista 3-10 kertaa, syvin rauhallisin hengenvedoin.

Harjoituksen jälkeen voit tunnustella millainen olo sinulle tuli, tunnetko mitään eroa kehossasi, olossasi, energiatasossasi?

VIE ITSESI TREFFEILLE

Tee jotakin ihanaa itsesi kanssa. Varaa aika kalenteristasi ja vie itsesi treffeille, vietä aikaa itsesi kanssa, tee jotakin mistä nautit. Vie itsesi syömään, luo itsellesi herkkuillallinen, käy museossa, elokuvissa, istahda kahvilaan, käy kaupunkikierroksella, lomalla – mitä tahansa, mistä sinä nautit ja haluat itsesi kanssa tehdä.

On tärkeä viettää aikaa itsensä kanssa, antaa itselleen lupa tehdä jotakin ihanaa ja kaunista itselleen. Tämä voi olla jotakin yksinkertaista, kuten kukkien ostamista itselleen tai jotakin suurempaa, kuten hierontaan menemistä.

Tunnustele mitä sinä kaipaat tähän hetkeen ja anna itsellesi lupa antautua sille, mikä sinua tässä hetkessä tukee. Anna itsellesi lupa tehdä itsellesi jotakin ihanaa ja rakkaudellista.

Sillä sinä ansaitset vallattoman ihania päiviä ja hetkiä itsesi kanssa, hetkiä, jotka ovat varattuja vain ja ainoastaan sinulle ja sinun hyvinvointiasi varten. Vailla suoritusta, vaatimuksia tai ehtoja, itseäsi kuunnellen, kunnioittaen ja rakastaen.

Miten sinä osoitat rakkautta itsellesi arjessa? Jaa kokemuksiasi itserakkausteoista, näistä tai omistasi! Inspiroidaan toinen toisiamme löytämään ihania tapoja osoittaa rakkautta itsellemme. Koska me jokainen ansaitsemme rakkautta ja toivon koko sydämestäni, että me jokainen muistaisimme kuinka valloittavan ihania, täydellisiä ja rakastettavia olentoja olemme, jokainen hetki.

Rakkaudella,
Ida

Viestejä Valolta

Tilaa rakkauskirje, joka täyttyy viesteistä valolta,
energian voimasta ja lempeistä kanavoinneista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: